Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kapuc_660
to moze zaproponuj jakis temat?
kazdy pisze co chce,
a co do Pana Irona to powiem tylko ze dobrze zrobil wdl mnie, a 25 lvlka ma sie w dupie bo nie potrzebnie stawial bota, nauczyczy sie ze sie botow nie stawia,
nie doczytalem do shadowa - wiec co do niego to szkoda gadac, jak mam dac na looz jak z jego gildi w*******aja sie na resp a ten jeszcze do mnie: ze niech ktos jeszcze raz dotchnie quary lorda ... zal mi jego i paru z jego gildi i mowie otwarcie
kiedys bylo 100% razy lepiej ale sie nie zmieni tego
|
Racja kiedyś było lepiej. Nawet ciebie kojarzę jak miałeś niewiele niższy lvl. Byliśmy razem w gildii

Na tym serwerze przyjaciół zdobywało się nie jakimś głupim kozaczeniem, że on ma pacc i jest wielki, albo xx lvl, ale właśnie kulturą i pomocą...
@Shadow - po pierwsze pochwal się definicją konfidenta (wcześniej nie czytając wikipedii). Irytuje mnie to i tym samym potwierdziłeś, że jesteś zwyczajnym dresem z niewyparzoną gębą. Tak wyrażają się tylko niedorozwoje. Sądząc po fotkach które kiedyś wstawiałeś sugeruję, że jesteś tylko mizernym nie letnim chwastem. Gdy czytałem Twoje groźby wobec innych graczy tak śmiałem się na forum, że hej. Nie obrażając Twojej postury myślę, że wystarczyłby na ciebie 1 porządny Mawashi geri, byś padł nieprzytomny

Pozdrawiam i liczę, że przed jakąś ustawką którą zapewne zaraz będziesz mi tutaj proponował poczytasz co nieco i pooglądasz filmiki na temat Mawashi geri. Może wtedy do Twojego pustego łba dojdzie fakt, że nie ma sensu nawet skakać

Dodam jeszcze, że 100 + zrobiony przez Ciebie to nic w porównaniu z 40 + lvlem, który ma/miał masę przyjaciół w tej grze

Pozdrawiam