![]() |
#12621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Iron & Pan-drutek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
Poziom: 150
Skille: 86+/83
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#12622 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2008
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
17:51 Pan Shadek [1]: skunks niech agorki sie w***** i potrapuje kogos 17:51 Pan Shadek [1]: na poi czy inq Teraz juz rozumiem po co ci to, chcesz sie nauczyc trapowac. Ten 180 rp, ktorego trapneliscie na 3 frostach byl do ujebania, wystarczylo uzyc mozgu. Slyszalem tez, ze nie tylko mnie spamujesz o lekcje, takze zwracales sie do Karoleera, ktory cie wysmial. PS. Nigdy nie zaczynaj rozmowy ze mna od 'jestem twoim fanem'. Tak sie to robi: ![]() ![]() Pozdrowienia z Candii.
:C Ostatnio edytowany przez Agroki. - 27-03-2009 o 12:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nie gram już.
![]() |
![]() @agorki
Slyszalem tez, ze nie tylko mnie spamujesz o lekcje, takze zwracales sie do Karoleera, ktory cie wysmial. nic z tych rzeczy tak pytałem skungza co nieco żeby mi doradził PS. Nigdy nie zaczynaj rozmowy ze mna od 'jestem twoim fanem'. ![]() powiedz mi jak go dojechać tam ![]()
![]() |
#12624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() Jak chcesz wyrobic sobie skilla to pograj troche na ots 7.6 itp
A co do Karo to i tak juz prawie na all non pvp gral ![]()
![]() |
#12625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: slask
Imię: :)
Gildia: Mystic Warriors !
Świat: luminera
Poziom: 174
Skille: :O
|
![]() hahahahahaha nie moge z ciebie shadek, wielki pro elo a robi chary na candi zeby mu lekcje dali hahahahha
agroki powiedzial ci jak dojechac tego rp, uzyj mozgu :/ agroki powiedz mu jak mnie dojechac na poi dl, bo jak narazie to mnie tylko straszy shadek ogarnij sie:xxxxxx
mystic warriors yo Ostatnio edytowany przez znowu_ban_omg - 27-03-2009 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12626 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @mutitax
to chyba dobrze, że chce się uczyć? nie musze chyba wszystkim przypominać jak to było? czy mam to opisać co do 1 sqm? wchodze z ganna i peja -> wychodzimy -> a wy już na górze bo zobaczyłeś kilka dls i peje jak dobrze pamiętam więc nie sraj się bo każdy wie kto uciekał ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() A wiec tak jak chcesz kogos ujebac na dl poi to na poczatek musisz strapowac wyjscie
![]()
![]() |
#12629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2009
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() Nie chce się mądrzyć
ale jak tak czytam o tych trapach... to Shadow ... ![]() myślę, że trapy nie są dla Ciebie .. jak usłyszałem trzeba użyć mózgu ... domyśl się dlaczego nie dla Ciebie. ![]() Może kiedyś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2008
Imię: Pan Iron & Pan-drutek
Gildia: Mystic Warriors
Poziom: 150
Skille: 86+/83
Poziom mag.: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2009
Lokacja: rz-ow
Imię: Kapucynik
Poziom: 99+
![]() |
![]() ech . . .
![]() pozdro dla lorda ... ps szkoda ze sie szadola nie doczekalem ![]() ss moze bym z nim sobie zrobil a tak to dupa, niestety go nie ujrzycie . . . cos od serca dla niego - frajer z ciebie =]
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#12632 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12633 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nikt cie nie trzyma szadol. . .
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre |
![]() |
![]() |
![]() |
#12634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Wadowice
|
![]() "14:20 Shadow Druid of Luminera[174]: nie lubie sie powtarzac"
hahahahahahahaha xdddddddddddd nie wiadomo czy sie smiac czy bac xddddd |
![]() |
![]() |
![]() |
#12635 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś czuję że shadowem w realu też pomiatają
ale on sobie nic z tego nie robi... oby kiedyś zmądrzał ...serio życze mu tego i niech screeny ze swoimi glupotami zachowa i zobaczy jak będzie starszy = D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12636 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Nie no panowie pięknie u was z lvlami. Jeszcze pamiętam jak niektórzy z was trenili, a dzisiaj takie potęgi. Jednak śmieszy mnie fakt tego co wy wyrabiacie na tym serwerze. Jeden ciągle o trapowaniu, drugi zarzuca screeny z lurowania slimów na skillujących. Panowie ogarnijcie się.
@Panie Iron Masz za mało pieniędzy, że się znęcasz na skillujących?. W dzisiejszych czasach nie opłaca się używać bota... Wyobraź sobie co myśli sobie teraz ten 25 lvlek któremu wypadła wampirka. To pewnie jego dorobek, a stracił to przez czyjąś głupotę... Ogarnijcie się, bo odnosze wrażenie, że od 400+ strony tematem przewodnim jest Shadow Druid. Dajcie sobie z nim na looz. Sami go prowokujecie głupoty mu piszecie, a potem płaczecie i na forum się naśmiewacie. Zostawcie to dla siebie i pomyślcie nad sobą. Może chlopak popełnia katastrofalne błędy, ale napewno jakby jakiś mądry nie prowokował to byłby spokój ... Kiedyś było inaczej... a teraz?. Śmiech na sali... Pozdrawiam ![]()
![]() |
#12638 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to moze zaproponuj jakis temat?
kazdy pisze co chce, a co do Pana Irona to powiem tylko ze dobrze zrobil wdl mnie, a 25 lvlka ma sie w dupie bo nie potrzebnie stawial bota, nauczyczy sie ze sie botow nie stawia, nie doczytalem do shadowa - wiec co do niego to szkoda gadac, jak mam dac na looz jak z jego gildi w*******aja sie na resp a ten jeszcze do mnie: ze niech ktos jeszcze raz dotchnie quary lorda ... zal mi jego i paru z jego gildi i mowie otwarcie kiedys bylo 100% razy lepiej ale sie nie zmieni tego
![]() cos na poprawienie humorku: ![]() Shadow Druid of Luminera [174]: dostaniesz z partyzanta w plecy i sie polozysz na ziemie 13:02 Kapucynik [180]: wogole poco piszesz? 13:02 Chras Paladin [133]: no zeby cie w*****c 13:02 Chras Paladin [133]: i zniszczyc gre Ostatnio edytowany przez kapuc_660 - 27-03-2009 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12639 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie będę tego komentował Jarek nie expiłem na dls tylko byłem zrobić firewolkery xd
wystarczy popatrzeć na Kruczego który jak dziś wpadliśmy na Mines odrazu uciekł na bezpiecznie miejsce ![]()
![]() |
#12640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2009
|
![]() AAAAAAAAHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH szmatol co za fail ahahahha pozdro, gz dla najwiekszego posmiewiska forum ;;;;;
Ostatnio edytowany przez Ev3n - 27-03-2009 o 22:57. |
![]() |
![]() |