Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2009, 08:02   #14364
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

hmm ja to tam bramkarzem niebylem niejestem i zapewne niebede ale z swojego doswiadczenia ( a dosc duza czesc swojego zycia spedzilem na boisku) wiem ze u bramkarza nietylko licza sie interwencje ale odpowiada on takze za ustawienie na boisku obroncow to on widzi cale pole przedbramkowe on powinien drzec jape kto gdzie ma wyjsc na spalonego kogo gdzie pilnowac (niczym commander na tibi hhauhauhauuah) i powinien sie takze dobrze ustawiac wychodzic skracac kont a co jedno z wazniejszych dobrze wprowadzac pilke do gry(nietylko bezpiecznie ale takze szybko) i co wiecej uwazam iz boruc jest takim bramkazem obroncy czuja sie lepiej gdy stoi on za ich plecami i dre jape na kazdego kto sie zagubi i zgubi krycie itd moze i jego pewnosc gry sie troche zatraca bo czesto zdazaja mu sie bledy ale wg mnie jest on bramkarzem na b. wysokim poziomie a ta trzecia brama to wina murawy jak ch. popatrzcie sobie na wszystkie mecze i powiedzcie mi kto w takim momencie [czyli dostajac kulajaca sie pile na prawa noge prawie jak w podreczniku (prawie bo nawet jak gralem w klubie 10 lat temu trener nam tlukl do glowy ze podaje sie poza obszar bramki zawsze z metr za slupek na lepsza noge bramkarza)z biegnacym napastnikiem ktory stosuje pressing] przyjalby ta pilke przed wybiciem wiadomo ze po przyjeciu sila mniejsza mniej czasu na decyzje pilka moze odskoczyc itd itp

OFFTOP W CHUJ NIECZYTAJCIE JAK NIECHCECIE I Z GORY MOWIE ZE MOGE NIEPRZECZYTAC KOMENTARZY NIEMAM CZASU
POZDRO DLA PRAWDZIWYCH
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem