![]() |
#14361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhazi Toon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Neverlet
Świat: Balera
Poziom: 105
|
![]() Cytuj:
Boruce jeden z najlepszych bramkarzy na świecie... Wpadki zdarzają sie każdemu,a to że murawa była jaka była to już nie jego wina. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#14362 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2009
Lokacja: Slovakia
Imię: Lemiko
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 102
|
![]() Cytuj:
kumpel padnul na starych blessoch i nic niestracil ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14363 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Konin
Imię: Sapr
Gildia: Anielski Orszak
|
![]() Cytuj:
![]() Na Euro postawili by pacholek i by to bronil bo te strzaly lecialy wprost w niego. Wiec nie kieruj sie tym co mowia polskie pojebane media, tylko sprobuj rozkminic cos sam ![]() Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. Ostatnio edytowany przez Pdf - 30-03-2009 o 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() hmm ja to tam bramkarzem niebylem niejestem i zapewne niebede ale z swojego doswiadczenia ( a dosc duza czesc swojego zycia spedzilem na boisku) wiem ze u bramkarza nietylko licza sie interwencje ale odpowiada on takze za ustawienie na boisku obroncow to on widzi cale pole przedbramkowe on powinien drzec jape kto gdzie ma wyjsc na spalonego kogo gdzie pilnowac (niczym commander na tibi hhauhauhauuah) i powinien sie takze dobrze ustawiac wychodzic skracac kont a co jedno z wazniejszych dobrze wprowadzac pilke do gry(nietylko bezpiecznie ale takze szybko) i co wiecej uwazam iz boruc jest takim bramkazem obroncy czuja sie lepiej gdy stoi on za ich plecami i dre jape na kazdego kto sie zagubi i zgubi krycie itd moze i jego pewnosc gry sie troche zatraca bo czesto zdazaja mu sie bledy ale wg mnie jest on bramkarzem na b. wysokim poziomie a ta trzecia brama to wina murawy jak ch. popatrzcie sobie na wszystkie mecze i powiedzcie mi kto w takim momencie [czyli dostajac kulajaca sie pile na prawa noge prawie jak w podreczniku (prawie bo nawet jak gralem w klubie 10 lat temu trener nam tlukl do glowy ze podaje sie poza obszar bramki zawsze z metr za slupek na lepsza noge bramkarza)z biegnacym napastnikiem ktory stosuje pressing] przyjalby ta pilke przed wybiciem wiadomo ze po przyjeciu sila mniejsza mniej czasu na decyzje pilka moze odskoczyc itd itp
OFFTOP W CHUJ NIECZYTAJCIE JAK NIECHCECIE I Z GORY MOWIE ZE MOGE NIEPRZECZYTAC KOMENTARZY NIEMAM CZASU ![]() POZDRO DLA PRAWDZIWYCH
![]() |
#14365 |
Użytkownik forum
Stan: Niegrający
Imię: Kali Bolter
Gildia: Redemption
Poziom: 48+
Skille: ts
Poziom mag.: ts
|
![]() Pirate Outfit ;D Dzieki Zarro :*
![]() Szyna z tego co widze to kiepski z Ciebie kibic. Ciekawi mnie czy tak mowiles o Borucu podczas Euro ;] Hahahahaha jebne zaraz ! Kasprzak nowym trenerem Reprezentacji Polski ! hahahaha Ostatnio edytowany przez Kaylin - 30-03-2009 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14366 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kaylin
Ofc ze kibicowalem Polakom, ale akurat Boruca nie trawie. @Roro Masz racje ofc, sek w tym ze Boruc kiedys byl bramkarzem ktory mial respekt itp itp Ale wg mnie zmienil sie bardzo, Polskie idiotyczne media wykreowaly go na gwiazde jakby krolem footbollu byl, Boruc poczul sie za pewnie odjebala mu sodowka do glowy (rozwod z zona, najebka na kadrze, bijatyka z ziomkem z Celtiku and more) i przestal sie rozwijac, a jak ktos sie nie rozwija to wkoncu zaczyna sie cofac. Moze i jestem w swoich postach nie obiektywny ale poprostu nie trawie pajaca to co soba reprezentuje i jeszcze ta pierdolona Legia. Uwazam ze w Polsce jest kilku lepszych bramkarzy. @Jose Dla mnie zagranie z Orzełkiem na piersi powinno byc traktowane jak zaszczyt, a nie jak smutny obowiazek i jest to kolejny powod dla ktorego nie szanuje tego "grajka". Edit: No tylko chodzi o to ze on nie ma klasy ani na boisku ani pozanim cos w stylu Inso. Doceniac to ja moge Schmeichel'a, Deyne czy Bonka, ale nie czlowieka ktoremu wyszly fartem 3 mecze. Just my opinion. Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. Ostatnio edytowany przez Pdf - 30-03-2009 o 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14367 |
Użytkownik forum
Stan: Niegrający
Imię: Kali Bolter
Gildia: Redemption
Poziom: 48+
Skille: ts
Poziom mag.: ts
|
![]() No ok rozumie ... Ja tez go nie trawie. Ale docen chociaz jego klase :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2008
Lokacja: Kamionka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jose Amnesia
Poziom: 79
Skille: 87/71
Poziom mag.: 18
|
![]() Jak dla mnie to Boruc jest kolesiem ktory ma na to wszytsko wyjebane to co o nim sie pisze co mowi itp .. To jest jego praca widac odrazu ze nie robi tego z wielkim umilowaniem jest kolesiem ktory leci na kase nieche sie rozwijac bo ma wyjebane czy bedzie gral w kadrze czy nie bo w szkcji i tak ma 10 razy lespzy komfort zycia .... Jest dobry ale poprostu ma to wszytsko w dupie ja przynajmniej tak mysle w sumie ja tez moglbym sobeie siedziec na lawce za taka kase i wogole nie grac i pierdlilo by mnie co kto o mnie mowi bo bym mial kase ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14369 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
tak Polacy sie nie znaja na pilce to co moze ruscy sie znaja ? Boruc jest słabym bramkarzem ? hahah nie moge skoncz pan waść wstydu oszczedz co moze Cabaja do reprezentacji ? ![]() nie widziales meczu a mowisz nie wiesz jakie boisko bylo ? takie nie rowne i wogole wypizdowo krowy tam sie chyba pasa -.- experci sie znalezli , Boruc juz tyle razy nam dupe ratowal a wy odrazu jak sie mu przydazy klops to Boruc bleee macie Boruc wyjechal ze zgrupowania zadowoleni jestescie ze go nie zobaczycie ? ![]() ![]()
Feel The Love ! Ostatnio edytowany przez Klaas14 - 30-03-2009 o 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14370 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Najlepiej to wez jego fotke i se pytke strzep. Bez odbioru Szyna~
Im making a lvling-training service. I can do it on every world, prefer premmy accs. As a payment I accept rl cash (Polish) or premmy accs. If u are interesed just pm me. I dont have my pricelist yet, so u can offer me. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14371 |
Użytkownik Forum
|
![]() klas ale z ciebie lamus... niedosc ze pisac nie potrafisz, to jeszcze sie madrzysz.
Grali jak pizdy i tyle, a Boruc zagral jak mega pizda i poszedl w pizdu. Koniec =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14372 |
Guest
|
![]() A Kubica miał wypadek , a brakowało 3 okrążeń do końca - nie jego wina ;/ ale gdyby nie to prawdopodobnie byłby pierwszy
![]() Ostatnio edytowany przez CzesioWkretka - 30-03-2009 o 22:01. |
![]() |
![]() |
#14373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie bede ci podawal kiedy nas ratowal kutasie bez szkoly bo nie warto bo ty wiesz lepiej ![]() ![]() co lepiej bys bronil od niego ? 10 lat jestes w fachu bramkarza wiesz lepiej co i jak hahaha aa walic pytke to ty mozesz sobie , takiego pizdryka jak ty masz to klekajcie narody ![]() bez odbioru to mozesz sobie powiedziec chlopakom pod prysznicem w szatni
Feel The Love ! Ostatnio edytowany przez Klaas14 - 30-03-2009 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
mitina ale z ciebie hujoglowiec pisze do ciebie ? wiec basta pisac nie umiesz? a co ty pewnie umiesz ? cala druzyna grala jak pizdy ale czemu wszystko na boruca ? jak gral zewlakow ? na obronie takie popelnial bledy ze masakra
![]() |
![]() |
#14375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() szyna mitina sirus i reszta neidojebanych benkartow ktorzy uwazaja ze boruc jest slaby bo costam...
zachowujecie sie jak dzieci, jak gra dobrze to mowicie ze kozak, jeden mecz mu nie wyszedl i juz placzecie... aha szyna mowiles cos ze boruc jest slaby czy cos... http://www.youtube.com/watch?v=i5CkQq5Cym0 nie jest slaby tylko ma slabsze momenty, myslisz ze casillas czy buffon all time graja dobrze? http://www.youtube.com/watch?v=VSLYkWJ0QUA < buffon kazdemu sie takie cos zdazy, boruc jest jednym z nalepszych bramkarzy na swiecie (Bodajze 5 po casiliasie buffonie cechu i van der sarze) pajacujecie ze sie niby na pilce znacie, tak naprawde gowno wiecie.. macie tu goalkeppera marzen. ![]() EMA, EMA, EMA..... EMILIAN! ![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 30-03-2009 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Lokacja: Konin ;*
Imię: Zeriel argano
Poziom: 93
Skille: 88/71
Poziom mag.: 19
|
![]() hahahah Philip nie widziales przeciez jak to Szyna napisal ze przy tym okienku to leciala w niego pilka ;P on ma poprostu takie szczescie hahaha
![]()
![]() http://bruliku.*******.com wejdz a pomozesz? ![]() 1:07 Oh no! Svargrond beware! All bad entertainers are returning from their graves to haunt their audience once again ! 01:07 Dlugi Pyton [20]: ej jak dobrze znam ang to napisali ze w nocy znowu przyjdzie tata do Ciebie nieczyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() szyna na hokejowe bramki gra czego sei czepiasz;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14379 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Szyna i ten drugi pedal co jest wielkim znawca pilki
![]() ![]() Jak czytam co wy piszecie to czasem mi szkoda ze takie cos jest polakiem i jeszcze pisze ze 10 lat gra w ta piekna gre, moze ci sie sporty popierdoli....ly i zamiast w noge to 10 lat na cymbalkach popierdzielasz ? bo watpie zeby grajac 10 lat jeszcz ena bramca pisac takie pierdoly .... z was tacy sa znawcy jak z koziej dupy trabka moge was przyrownac do takiego gmocha lub innych ****ow co tylko pierdziela farmazony a gowno robia ... skoro grasz 10 lat to powiedz mi co osiagnoles ? hmm wielkie kurwa gowno i taki z ciebie expert ? lap cycka na klate i sie nie odzywaj ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14380 |
Użytkownik Forum
|
![]() O nie BOSKI FIFI COS POWIEDZIAL...
niedojebany to po pierwsze jestes ty ja nie mowie ze jest kozak jak mu cos wyjdzie, bo po to stoi na tej bramce, by cos wychodzilo, ale ni huja =) buffon jest the best... reszte jebac<joke> jebaj sie w kakaowe oczko... o.o znawco pilki =)) klaas-szkoda gadac nirol-gratz inteligencji =) |
![]() |
![]() |