Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek
@ Hansonik
Nie można porównywać Hitlera z Kaczyńskim... ale można z Piłsudskim. I nie powiesz mi, że za Piłsudskiego było źle, bo było zajebiście.
Bezrobotny Niemiec ma lepiej niż pracujący Polak, ale to jest socjalizm i to jest złe, bo socjalizm zabija samodzielność jednostki. Po co taki Niemiec ma iść do pracy, skoro państwo i tak mu da?
|
Na tym forum to mysle ze juz wszytsko mozna, no bez kitu co ja czytam to az mi brak slow na was kretyni, akurat to kretyni to nie do Ciebie wiszu zeby nie bylo

do Ciebie to tylko tyle, ze nie powiem Ci jak bylo za Piłsudskiego bo ja sie urodzilam w 1990 i nie wiem jak wtedy bylo. i nie obchodzi mnie to szczerze mowiac
Wam banda kretynow napisac jedno zdanie to teraz jeden z drugim beda sie przegadywac glupimi tekstami, ktory to niby wiecej historii zna. Rozumiem hyde park, ale tak mi jest was zal ze przez to forum sama znizam sie na kretynski poziom. chyba nie warto pisac do was o czyms innym niz piksele, chociaz taki KamilekJ czy jakos tak to i za piksele zmiesza Cie z blotem. ogarnij sie plaaaax
Idzcie na piwo i cieszcie sie ze kosztuje 3zl a nie 3 euro xD
nie powiem idzce do szkoly po potem mowicie ze znacie takie to "fakty" niby ze szkoly.
a Ty maxior j*beany głąbie nie odkryles ameryki tym, ze hitler nie byl niemcem. ale tak jak komus tam wczesniej tobie tez gratuluje, ze opanowales material z gimnazjum.
jezuuuuu ide pograc w literaki bo ZAL ZAL ZAL !!!!!!!!!!!!11111
zapomnialam:
caluje KaGej <3