--> | --> |
![]() |
#1703 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
2. Dwie wojny światowe. 3. 50 lat zaboru sowieckiego. Tak naprawdę Polska od 20 lat jest suwerennym państwem (w pełnym tego słowa znaczeniu) i jak na razie prezentuje się dobrze. @ KamilekJ Proszę Cię... Wstydzić się mówić, że jesteś Polakiem? W takim razie po chuj piszesz o tym pijaku, skoro nie robisz nic, by zmienić ten wizerunek? Co do upadku gospodarki Niemieckiej. Nie zauważyłeś jednej istotnej rzeczy. Ich gospodarka nie rozwija się prawie w ogóle, gdzie my na przestrzeni kilku ostatnich lat zanotowaliśmy ponad 7% wzrost gospodarczy (tak to jest dużo) i nawet teraz mimo kryzysu on rośnie. @ Hansonik Nie można porównywać Hitlera z Kaczyńskim... ale można z Piłsudskim. I nie powiesz mi, że za Piłsudskiego było źle, bo było zajebiście. Bezrobotny Niemiec ma lepiej niż pracujący Polak, ale to jest socjalizm i to jest złe, bo socjalizm zabija samodzielność jednostki. Po co taki Niemiec ma iść do pracy, skoro państwo i tak mu da? Fakt, faktem - Niemcy są bardziej rozwinięte gospodarczo od nas, ale gdyby to w nas Wielka Brytania, USA i Francja pakowały pieniądze po 2 wojnie światowej zapewne nie wyglądało by to tak, jak wygląda teraz... Ludzie, żyjecie stereotypami. Polak pijak był popularny za komuny. Jedźcie do szwedzkiej kliniki, do brytyjskiego banku, na budowę i zapytajcie o Polaków. Powiem wam, że wiele się zmieniło w tej kwestii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=wyLVJlvFN5E |
|
![]() |
![]() |
#1705 |
Użytkownik Forum
|
![]() A o prezydenta do kogo masz pretensję?
Przecież został wybrany w demokratycznych wyborach. Tak samo jak głowy państw na zachodzie, skąd przyszła do nas demokracja. Głosowałeś w wyborach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() :O od kiedy to 12to latkowie mogą głosować?
xD
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @whisper mów za siebie, dla mnie jesteś kompletnym zerem... i nie pisz nic do mnie ani nawet nie patrz na moje posty frajerze. ![]() Ostatnio edytowany przez KamilekJ - 04-04-2009 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |
#1708 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak zaczniesz robić coś, by zmieniać to państwo, poza psuciem powietrza i roztaczaniem aury frajerzyny, to pogadamy o możliwościach narzekania. Tymczasem, rzuć się w gówno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1711 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
Widać co dla Ciebie jest ważne. Jak to Wiszszszszszszu napisał-rzuć się w gówno, przestaniesz tak jebać. xd
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() a ktos z jego przodków miał na imię Salomon(zydowskie imie) co Hitler skutecznie ukrywał bo gdyby wyszło że miał przodków zydów to by miał niezły wpierdol.
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1714 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A teraz czytaj uważnie, plebejska prostytutko: Wróć do swojej nory, wyliż ujebane gównem futro i poliż się po jajach, bo chyba nie wiesz gdzie jest twoje miejsce. Ktoś kiedyś powiedział "kto się pizdą urodził, kanarkiem nie zdechnie", a w twoim przypadku kaczka to max... @ UP Matka Hitlera była pół żydówką;P Ostatnio edytowany przez Wiecznyodpoczynek - 04-04-2009 o 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() to pewno za młodu podpierdoliła adolfikowi sanki i sie potem chuj mścił na innych. możecie skończyć kto jest lepszy?
JESTEM DUMNY Z BYCIA POLAKIEM to niech wam wystarczy, o gustach sie nie dyskutuje, chce lizać dupe szwabom w razie jakiejs wojny to niech liże. poza tym juz cie nie lubie za andrzejka <3
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardolek ma bijacz <3<3<#
![]() |
![]() |
![]() |
#1717 |
Guest
|
![]() http://portalwiedzy.onet.pl/8285,1,,...ito,haslo.html
Popatrzcie na ludzi.. Hitler uważał się za "prawdziwego niemca" a był austriakiem haha ;pppp Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 04-04-2009 o 18:59. |
![]() |
![]() |
#1718 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2009
|
![]() Nadal macie wątpliwości, że KamilekJ, to ta sama osoba co OWRZ ;p? Dla tych co nie pamiętają, ten co lubował się kończyć słowa na "o", i wiele innych ;p. Kamilku, szczerze ile ty masz tak naprawdę lat ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Wam banda kretynow napisac jedno zdanie to teraz jeden z drugim beda sie przegadywac glupimi tekstami, ktory to niby wiecej historii zna. Rozumiem hyde park, ale tak mi jest was zal ze przez to forum sama znizam sie na kretynski poziom. chyba nie warto pisac do was o czyms innym niz piksele, chociaz taki KamilekJ czy jakos tak to i za piksele zmiesza Cie z blotem. ogarnij sie plaaaax Idzcie na piwo i cieszcie sie ze kosztuje 3zl a nie 3 euro xD nie powiem idzce do szkoly po potem mowicie ze znacie takie to "fakty" niby ze szkoly. a Ty maxior j*beany głąbie nie odkryles ameryki tym, ze hitler nie byl niemcem. ale tak jak komus tam wczesniej tobie tez gratuluje, ze opanowales material z gimnazjum. jezuuuuu ide pograc w literaki bo ZAL ZAL ZAL !!!!!!!!!!!!11111 zapomnialam: caluje KaGej <3 Ostatnio edytowany przez Hansonik - 04-04-2009 o 22:32. Powód: . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Guest
|
![]() ELO i NARA.
|
![]() |