![]() |
#1681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() pomimo 10;0 nudny mecz w chuj, nie lubie patrzeć na treningi
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Wg. mnie fajnie sie oglądało ale i tak nie ma sie czym chwalić...Jak teraz nie awansujemy to chyba przez 2 lata meczyków narodowych nie będziemy mieli o punkty ;/
ps. wtf is Oiij ?? On nie gra tym charem i tak więc nie bierzcie go serio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
|
![]() Możliwe, bo nie jestem pewny czy my jako organizatorzy będziemy musieli grać w eliminacjach. Wiec dopiero o punkt bedziemy walczyć 2012 roku xD
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() gospodarz nie bierze udzialu w eliminacjach do turnieju ktorego sam organizuje.
Aboszki the movie http://www.megavideo.com/?v=GE5ZMGQA morgana final movie - > http://www.megavideo.com/?v=NIH70KZR Morgana Port Hope Battle -> http://www.vimeo.com/3864650 7-CZERWCA-2009 22:05 Yoork'ey [143]: ja tam nawet nie watpie w to ze przegramy -BO GRUNT TO WIARA W ZWYCIESTWO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Użytkownik Forum
|
![]() wow magro zadziwiłeś mnie, czyli jednak myślisz o czymś innym niż to jak mi dopiec na carlin.pl
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Guest
|
![]() "Today, 5103 Tibia accounts have been punished for using unofficial software to play during the last weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. Therefore, complaints about these punishments are in vain."
Trixtara: until May 02 2009, 17:26:46 CEST because of using unofficial software to play Mortyfago: until May 02 2009, 17:34:09 CEST because of using unofficial software to play Jajoo: until May 02 2009, 17:55:08 CEST because of using unofficial software to play Feyrety The Wolf: until May 02 2009, 18:11:57 CEST because of using unofficial software to play Titise: until deletion because of using unofficial software to play Rothawess: until deletion because of using unofficial software to play |
![]() |
![]() |
#1687 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rothawess Rip!!!
![]()
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2009
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Aravras/Ed Shot
|
![]() Rothawess
![]() Ale jednak to ich "narzedzie" działa dosyć regularnie ;/ @up pare razy Dokładnie,jak ktoś organizuje to ma wstęp do imprezy odrazu ale to dopiero w 2012 o ile damy rade w co większość ekspertów wątpi,a nawet jak my się przygotujemy to na Ukrainie bieda aż piszczy wiec trudno powiedzieć ;/ Ciezko sobie wyobrazic ME Polska & Niemcy ( komu by sie chciało jezdzic od luksusu do syfu? ) Nasza polska piłka leży i kwiczy ![]() Ostatnio edytowany przez Arav_ras - 03-04-2009 o 08:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Użytkownik Forum
|
![]() przestań pierdolić o biedzie polski, to że mamy chujowsze drogi od szwabów i że zarabiamy mniej nie znaczy, że jesteśmy krajem biednym, a niemcy krajem bogatym bo to jest bzdura
"Artykuł w jednej z francuskich gazet... "Polska. Oto znajdujemy się w świecie absurdu. Kraj, w którym co piąty mieszkaniec stracił życie w czasie drugiej wojny światowej, którego 1/5 narodu żyje poza granicami kraju i w którym co 3 mieszkaniec ma 20lat. Kraj, który ma dwa razy więcej studentów niż Francja, a inżynier zarabia tu mniej niż przeciętny robotnik. Kraj, gdzie człowiek wydaje dwa razy więcej niż zarabia, gdzie przeciętna pensja nie przekracza ceny (!) trzech par dobrych butów, gdzie jednocześnie nie ma biedy a obcy kapitał się pcha drzwiami i oknami. Kraj, w którym cena samochodu równa się trzyletnim zarobkom, a mimo to trudno znaleźć miejsce na parkingu.(to mi sie najbardziej podoba) Kraj, w którym rządzą byli socjaliści, w którym święta kościelne są dniami wolnymi od pracy (!) Cudzoziemiec musi zrezygnować tu z jakiejkolwiek logiki, jeśli nie chce stracić gruntu pod nogami. Dziwny kraj, w którym z kelnerem można porozmawiać po angielsku, z kucharzem po francusku, ekspedientem po niemiecku a ministrem lub jakimkolwiek urzędnikiem państwowym tylko za pośrednictwem tłumacza. Polacy..! Jak wy to robicie..?"" źródło http://bash.org.pl/42891/
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() chyba moj ulubiony tekst na bashu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1691 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak na przyszlosc, nie ufajcie tibia-wiki.net bo jest tam gejlogger
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak wy, ale ja jestem dumny z bycia Polakiem.
Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 03-04-2009 o 23:11. Powód: Bo tak chcę |
![]() |
![]() |
#1693 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
Powołując się na "ekspertów", w zestawieniu gospodarki naszej i niemieckiej - nasza jest dużo bardziej przyszłościowa. Co więcej. Niemcy mają taką pozycje tylko dlatego, że były potrzebne reszcie Europy i Stanom (Stany Zjednoczone Europy, PAN-Europa, etc. - koncepcje zjednoczenia Europy). Inna rzecz, że stało się to kosztem Polski, ale cóż. Jeśli spełnią się deklaracje i prognozy, to za kilka do kilkunastu lat możemy mieć naprawdę fajne państwo. Co prawda, do tego jeszcze długa droga, ale... cza być dobrej myśli. ![]() @ Maax'ior Nawet nie wiesz jak mi Cię szkoda... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Jesli chodzi o tych "szwabow" to CHWDN to pieknie wymyslil ;ASD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Guest
|
![]() W dupie to mam.
Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 03-04-2009 o 23:11. Powód: bo tak |
![]() |
![]() |
#1696 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja uważam że "żyje" w syfie... ale nie w tym sensie że jestem biedny czy co, chodzi mi o np stan ulic, chodników, zagospodarowanie wolnych użytków ziemnych itp tam głupie drogi polne są dobrym asfaltem wylane, a u nas ? pfff jak załatają dziury to jest piknie już ( nie chce mi się wyliczać ) wgl Europejczycy (chodzi o bogatsze kraje) mają inne myślenie przyszłościowe, oni rozbudowują firmę przez wiele lat i dbają o nią, a co najważniejsze że to sami założyciele pracują w pocie czoła, dla nich świąt nie ma (są tylko te najważniejsze) a Polacy chcą tylko wydawać kasę i się bawić. Oni syna traktują jak zwykłego pracownika, a u nas go rozpuszczają. Jak gdzieś wyjeżdżam za granice to boje się mówić że Polak bo od razu inaczej na Ciebie patrzą. przykład heh : idę sobie ulicą i widzę najebanego kolesia, podchodzę i słyszę bełkot Polaka ![]() Przeprowadź ? pojebany jesteś bo nie mam zamiaru zostawiać rodziny ani zaczynać wszystkiego od początku. no ciekawe kiedy upadnie... za "n" lat ? Ostatnio edytowany przez KamilekJ - 04-04-2009 o 12:04. |
|
![]() |
![]() |
#1697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Po pierwsze Polska tez jest w Europie wiec mi nie pisz "europejczycy maja tak czy tak"
Po drugie przeprowac sie do Niemiec skoro tam tak fajnie ![]() System w niemczech jest tak skonstruowany że na dłuższą mete po prostu upadnie, zresztą może jeszcze sie przekonamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1698 |
Guest
|
![]() Ale jakie są przyczyny tego, że w Polsce jest tak, a nie inaczej? Komunizm ?
|
![]() |
![]() |
#1699 |
Użytkownik Forum
|
![]() u szwabów jest spoksik... jak sie urodzisz szwabem ^^
Adolfik dbal o swoich rodakow a nie jak taki terazniejszy Kaczorek ![]() Można tak wyliczac w nieskonczonosc. Mimo wielu zalet życia w Niemczech, Niemiec zawsze pozostanie szwabem. :/ Ja osobiscie nie wiem jak mozna ich chwalic. Zmutowani idioci, co drugi powyzej 80tki z coraz lepszym autem. AAAAAAAAA W Polsce jest duzo lepszych rzeczy niz u szwabów, np kobiety! Edit: nie ma to jak ciekawe tematy na calrin. pl xDDDDDDDDDDDDDDD Ostatnio edytowany przez Hansonik - 04-04-2009 o 12:26. Powód: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 |
Użytkownik Forum
|
![]() z tego co mi wiadomo to adolfik urodził sie w austrii
![]()
![]() |
![]() |