Temat: Serwer Nie typowy behe q
Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2009, 12:18   #114
Rayan_666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2006

Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caveki Pokaż post
Nie przejmuj się. On chciał chyba powiedzieć, że filmy anime i w ogóle anime jest zjebane, ale nie umie nawet tego napisać. A anima to gildia z aldory xd

Nooo prosze, adwokat sie nam znalazl! Widzisz, jaki jestem glupi? Nie wiem jak sie pisze anime :/ Ale nie przejmuj sie, zgadles, chcialem napisac anime
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
A jednak myślenie ciągle sprawia ludziom problem. Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę.
Ah, no tak, juz wiesz ze nie masz racji, to teraz trzeba zmieniac zdanie, ta? Typowy przyklad 15 latka, ktory piszac jak profesor uwaza sie za madrzejszego od innych. Wskaz mi zdanie w mojej wypowiedzi, w ktorym nie dostosunkowuje sie do tego co powiedziales (czyli gdzie zauwazyles, ze myslenie sprawia mi problem). Czyli wedlug ciebie, wojny w grze sa wywolywane przez to samo, co w rzeczywistosci? Noo tak, przeciez wbijalismy sie Niemcom na spawny i sneakowalismy im sorcerow dlatego z nimi walczylismy. Powiem ci jedno - jestes ZALOSNY, az przykro mi sie czyta to co piszesz, ale tak, wystarczy mi USZANOWAC twoje zdanie, mr animE-viewer.

Cytuj:
A dla mnie taka "zabawa" to coś głupiego i bezsensownego. Jeśli innym się to podoba- to ich sprawa. Ja muszę ich wybór uszanować, aczkolwiek mogę ów wybór skomentować.
To idz ogladac anime, bo tam nie ma wojen.

JEJU jaki ty glupiiii, uzyles 2 razy w zdaniu slowa "wybor", "POPELNILES BLAD, WYSZEDLES NA GLUPIEGO"

Cytuj:
Niestety, ciągle nie wiem co to "anima". A tak szczerze to zanim coś napiszesz, to sprawdź o co chodzi i jak to się pisze, bo inaczej tylko na głupiego wychodzisz.
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
Rayan_666 jest offline