Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caveki
Nie przejmuj się. On chciał chyba powiedzieć, że filmy anime i w ogóle anime jest zjebane, ale nie umie nawet tego napisać. A anima to gildia z aldory xd
Nooo prosze, adwokat sie nam znalazl! Widzisz, jaki jestem glupi? Nie wiem jak sie pisze anime :/ Ale nie przejmuj sie, zgadles, chcialem napisac anime
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek
A jednak myślenie ciągle sprawia ludziom problem. Napisałem, że wg. wojny są głupie i bezsensowne (te w rl i w Tibii) bo są wywoływane przez głupotę.
|
Ah, no tak, juz wiesz ze nie masz racji, to teraz trzeba zmieniac zdanie, ta? Typowy przyklad 15 latka, ktory piszac jak profesor uwaza sie za madrzejszego od innych. Wskaz mi zdanie w mojej wypowiedzi, w ktorym nie dostosunkowuje sie do tego co powiedziales (czyli gdzie zauwazyles, ze myslenie sprawia mi problem). Czyli wedlug ciebie, wojny w grze sa wywolywane przez to samo, co w rzeczywistosci? Noo tak, przeciez wbijalismy sie Niemcom na spawny i sneakowalismy im sorcerow dlatego z nimi walczylismy. Powiem ci jedno - jestes ZALOSNY, az przykro mi sie czyta to co piszesz, ale tak, wystarczy mi USZANOWAC twoje zdanie, mr animE-viewer.
Cytuj:
A dla mnie taka "zabawa" to coś głupiego i bezsensownego. Jeśli innym się to podoba- to ich sprawa. Ja muszę ich wybór uszanować, aczkolwiek mogę ów wybór skomentować.
|
To idz ogladac anime, bo tam nie ma wojen.
JEJU jaki ty glupiiii, uzyles 2 razy w zdaniu slowa "wybor", "POPELNILES BLAD, WYSZEDLES NA GLUPIEGO"
Cytuj:
Niestety, ciągle nie wiem co to "anima". A tak szczerze to zanim coś napiszesz, to sprawdź o co chodzi i jak to się pisze, bo inaczej tylko na głupiego wychodzisz.
|
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada