|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Cytuj:
PS. Asen bendziemy pschyjaciulmi? zrobimy sobie fotecke na naszom klase? Pliss bo ty jestes elo pro master ktury ledwo zabil 80 lvl no plax.... podpisz mi sie miendzy nogami.
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Jesteś głupszy niż moja 6 letnia siostra. : O
|
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Profesja: Knight
Gildia: Disturbed Ones
Świat: Furora
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() @autor
naprawde myslisz, ze kazdy z non pvp to noob? myslisz, ze taki ne'roox czy chuj wie jak mu tam to noob? zaloze sie, ze NAWET CIEBIE (!!!) BY ZOWNIL. a co ty w ogole chciales pokazac tym filmikiem? jaki jestes zajebisty? pomoge ci- nie jestes. ![]() a co do twojego super pro pvp ktore wychwalasz pod niebiosa: nie pi3rdol mi tutaj glupot, ze nie chcieliscie go zdjac na combo(bo wszyscy wiedza ze chcieliscie), tylko sie przyznaj ze nie potrafiliscie tego zrobic, ale przeciez jak taki PRO SUPERMEN JAK TY MOZE NIE WIEDZIEC CO TO JEST UTITO TEMPO + SWORD RING + EXORI GRAN? ani razu nie wlaczyles buffa, ale przeciez WY NIE CHCIELISCIE GO WCALE ZABIC. ![]() yebie mnie za co padl i ze mu podjebales itemy ( trudno - twoj styl gry, niektorzy wola pohuncic albo popkowac, a drudzy wola podpierdolic), ale jak bys nie pisal tego co pisales to by to po mnie splynelo jak kurva mocz z muru na ktory lejesz. albo chociaz jak ktos wyzej napisal, napisz o co chodzi w filmie w pierwszym poscie, a nie potem kurva w kazdym poscie piszesz co innego i czym by sie tu obronic @ci, ktorzy pisali 'wbij taki lvl jak JA! na pvp enforced, albo chodz na ots to pogadamy troche mi was zal, bo kazdy moze napiac e-miesnie na forum, a jak dojdzie co do czego, to, a mama mi kazala, a musze wydoic krowe, a brat mi ssie palca, a ja jutro do pracy na 3:00, a Ja MaM KaCa I NiE PamIeNtaM JaK sIe Gra albo cos w tym stylu @juzzzzzzeeeeeefekkek ej ty czlowieku chyba wyszedles zywcem z tej twojej animy yebanej, ogarnij sie. jak ty mozesz porownywac wojne o pixele do wojny w ktorej gina prawdziwi ludzie? ty jestes nienormalny? ja znam ludzi, ktorzy w grze sie bija, a na rl sa najlepszymi kumplami i nie uwazam wcale to za dziwne pozdrowienia dla tych, ktorzy graja w GRE dla zabawy, a nie zeby sie pokazac, ze jest sie lepszym/ladniejszym/sprytniejszym |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2009
|
![]() @UP
Z tymi buffami to jakbyś nie zauważył to nie chcieli przy okazji zdjąć swojego kumpla... Ale co do innych rzeczy to masz racje |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Legionowo
|
![]() Cytuj:
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Cytuj:
A co do cama. Mogliscie jebnac tylko poison bomba na itemki, zajebac go i pozniej je wziasc chyba ze mieliscie all z questa to wporzo. btw. za chuja byscie go na combo nie zdjeli ; ]] Pozdrawiam Ciebie Ostatnio edytowany przez Eloth' - 06-04-2009 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#108 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
no tak, rzeczywiscie cos pisales, zeby nie hurowal, ale z poczatku nie skminilem po co to pisales (myslalem ze chciales, zeby nie mial exha do comba) a i na przyszlosc fajnie by bylo takie akcje ogarnac na vt... bo to troche lamersko wyglada jak se na pm spamujecie co robic ![]() I ten wasz kumpel, palek, nieogarniety troche.... przecie jakby ten Saint phenix (czy jak mu tam) walnal jeszce raz assa za 150+ i jebnal mas sana to moglby sie kilka razy wylozyc ten wasz kumpel pozdro Cytuj:
![]() wlasnie o takich ludziach sie trabi w telewizji, ktore wyskakuja z okien, bo mysla ze poleca jak batman.... czlowieku, zastanow sie jeszce raz co piszesz... A tak swoja droga wyrazenie "yebana anima" znaczy mniej wiecej to samo co "jebana anima". juz zrozumiales? |
||||
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli co, wojna w Tibii jest porównywalna do prawdziwej? Czyli mam rozumieć, że mogę na prawdziwej wojnie robić to co na wojnie w Tibii? :O
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() No tak. Nie uczyli Cię w szkole, że Kordecki pingował szwedów (przez co nie mielii sioherów) i dlatego obronił razem z gildią Jasną Górę !
Ostatnio edytowany przez mc200 - 07-04-2009 o 16:50. |
![]() |
![]() |
#111 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() xD Żałosne
#113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@topic Tak dalej się kłóćcie, z lukim , który jest najlepszym playerem i zaraz zacznie mnie wyzywać. Weźcie idźcie na podwórko bo to było śmieszne do czasu, a teraz to się robi nudne... |
|
![]() |
![]() |
#114 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
JEJU jaki ty glupiiii, uzyles 2 razy w zdaniu slowa "wybor", "POPELNILES BLAD, WYSZEDLES NA GLUPIEGO" ![]() Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada |
|||
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Juzef Czyli co, niepotrzebnie polacy wbijali się na expowisko Hitlerowi nie? Ahh szkoda. :/ Niewiesz w dalszym ciągu poco są wojny? Przypadki z serverów non-pvp typu: -Leave -ssij można mnożyć. W takich sytuacjach pierwsze co przychodzi Ci na myśl to "no zajebie huja" (no co ;d) Ty nie możesz, ale playerzy z pvp mogą i robią to, by pokazać swoją wyższość. Nie chciałbyś chyba być pomiatany... Tak samo z wojną - walczy się, aby udowodnić, że jest się lepszym. Sam przyznaj, że jakbyś był w gildii, która non stop dostaje po dupie (mówie o pvp) krzyczał byś, aby iść na wojne. Nie lubisz wojen... okk szanuje to, ale nie mów, że są one niepotrzebne i zbędne. |
|
![]() |
![]() |
#116 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 10 2008
|
![]() totalnie zalosny skill w trapowaniu typa.
|
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Rayan
Rozumiem, że nie oglądasz anime, ja np też nie oglądam i nie uważam anime za czegoś super pro fajnego, ale chłopie naucz się przyznawać do błędów. Zamiast poprawić się, to ty teraz będziesz się z nami kłócić przez 5 stron... @down Nie ważne, nie chcę się kłócić... Ostatnio edytowany przez caveki - 08-04-2009 o 16:52. |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
|
![]() |