Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 31-03-2009, 09:57   #61
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Stan: Niegrający
Domyślny

@up
temat o gildii henka, ten temat...
caveki jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-03-2009, 10:13   #62
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Stg

Stan: Na Emeryturze
Imię: Po co
Gildia: to
Świat: czytasz?
Juzefek ma numer GG 6720333
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grosik9333 Pokaż post
@Juzefek

To jak sobie wyobrazasz tibie bez wojen ?? bo to dla mnie glowna rzecz z ktorej mozna czerpac jakas przyjemnosc... sry ale zal mi cie
Czerpać przyjemność? Z wojny? Ty chyba nie wiesz, co mówisz, czy raczej piszesz. Czerpanie przyjemności z czyjegoś nieszczęścia, bo tym jest wojna, jest czymś okropnym, nawet jeżeli to wojna na pixele.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Couranger Pokaż post
Czlowieku o czym ty do nas rozmawiasz ? porownujesz ku**a prawdziwa wojne do wojny w tibi nie no wez sie jebnij ostro w glowe i lepiej juz nic nie pisz , zaraz moze powiesz "Wszyscy ktorzy graja w call of duty to zjeby bo sie zabijaja ciekawe czy chcieli by sie pozabijac w rl" ahahahaha made my day. Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Tibia to gra MMO, a nie gra wojenna typu CoD. W CoDzie twoim celem jest zrobie tej i tej rzeczy na froncie. A w Tibii nie ma takiego założenie. Można sądzić, że głównym założeniem Tibii jest np. zdobycie jak największego poziomu, więc wojny sukcesywne to utrudniają. A i popracuj nad poprawną polszczyzną. A co do kwestii dorosłości to pisząc "Dorosnijjjjjjjjjjjjjjjjjjj" świadczy bardzie o twoim niskim poziomie dojrzałości psychicznej.

@edit
Proponuję założyć temat do takich dyskusji, bo robi się mały offtopic. Zapraszam do dyskusji w tym temacie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...07#post2510307

Ostatnio edytowany przez Juzefek - 31-03-2009 o 10:23.
Juzefek jest offline  
stary 31-03-2009, 13:39   #63
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Biohazardd Pokaż post
Pozdro misiu ;* ale jesteś fajny. wbij na pvp enforced wbij lvl, moze byc wiekszy od mojego, i chodz na duela.
Character Information
Name: Lord Voldemop
Sex: male
Profession: Druid
Level: 23
World: Dolera
Residence: Carlin
Last login: Mar 31 2009, 12:55:00 CEST
Account Status: Free Account

Failed.
stary 31-03-2009, 13:42   #64
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caveki Pokaż post
Żałosny jesteś. Jeśli uważasz, że taka gra jaką prezentuje autor to tak zwana gra dla funu to gówno wiesz.
Gra dla zabawy polega na wspólnej grze z osobami zaufanymi, z którymi możesz pogadać, a nie tylko na*******ać frosty 24/7.
Nie pisz już lepiej nic bo piszesz tak głupio, że szkoda gadać...
Ja pierdole. Czlowieku, kazdy twoj kolejny post cie pograza. Tak jak pisal Asen, chuja mozesz wiedziec o sytuacji na servie wiec na chuj sie produkujesz i pocisz? Zrobil to co nalezalo. Gdyby ciebie ktos wyzywal, oczernial i robil z siebie bohatera, ty zapewne bys go przepraszal za to ze zyjesz. Mysl balwanie.
stary 31-03-2009, 14:26   #65
Biohazardd
Użytkownik Forum

Biohazardd's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2008

Domyślny

nie ma to jak oceniać człowieka po lvlu w tibii
i nie dubluj postów.
Biohazardd jest offline  
stary 31-03-2009, 14:41   #66
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
Ja pierdole. Czlowieku, kazdy twoj kolejny post cie pograza. Tak jak pisal Asen, chuja mozesz wiedziec o sytuacji na servie wiec na chuj sie produkujesz i pocisz? Zrobil to co nalezalo. Gdyby ciebie ktos wyzywal, oczernial i robil z siebie bohatera, ty zapewne bys go przepraszal za to ze zyjesz. Mysl balwanie.
Signed
Caveki nie lubie Cie i kazda wypowiedz Twoja na tym forum mnie oslabia i pragne zebys juz wylaczyl przegladarke i poszedl gdziekolwiek byle nie wracal na forum
stary 31-03-2009, 15:54   #67
Leon666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny

Profesja: Druid
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post
Czerpać przyjemność? Z wojny? Ty chyba nie wiesz, co mówisz, czy raczej piszesz. Czerpanie przyjemności z czyjegoś nieszczęścia, bo tym jest wojna, jest czymś okropnym, nawet jeżeli to wojna na pixele.
Można sądzić, że głównym założeniem Tibii jest np. zdobycie jak największego poziomu, więc wojny sukcesywne to utrudniają.
O KURWA. Jak każdy by miał takie założenie jak ty - zdobywanie jak największego poziomu, to każdy kto gra w Tibie byłby nienormalny. Jeśli dla Ciebie ta gra to tylko expienie to GZ! Tak się składa, że wojna to imo najlepsza rozrywka w Tibii. Ofc poza jakimś wspólnym huntem na vt czy cuś. Może ty wolisz tylko expić i nic więcej to spoko, ale nie wmawiaj innym, że nie można w Tibii się "bić" tylko dlatego, że wymyśliłeś sobie jakieś "założenie". I nie mów do kogoś zdań typu "ty chyba nie wiesz co mówisz".. Każdy może mieć własne zdanie na jakiś temat. :/
Leon666 jest offline  
stary 31-03-2009, 15:56   #68
Master'Fredo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2006

Domyślny

niezłe skile jak na 177 lev
Master'Fredo jest offline  
stary 31-03-2009, 16:52   #69
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666 Pokaż post
O KURWA. Jak każdy by miał takie założenie jak ty - zdobywanie jak największego poziomu, to każdy kto gra w Tibie byłby nienormalny. Jeśli dla Ciebie ta gra to tylko expienie to GZ! Tak się składa, że wojna to imo najlepsza rozrywka w Tibii. Ofc poza jakimś wspólnym huntem na vt czy cuś. Może ty wolisz tylko expić i nic więcej to spoko, ale nie wmawiaj innym, że nie można w Tibii się "bić" tylko dlatego, że wymyśliłeś sobie jakieś "założenie". I nie mów do kogoś zdań typu "ty chyba nie wiesz co mówisz".. Każdy może mieć własne zdanie na jakiś temat. :/
Czy napisałem, że moim założeniem jest wbicie jak najwyższego lvl? To był tylko przykład. Dla mnie ta gra ma za założenie poznać innych ludzi, dać namiastkę doświadczenia z pracy w drużynie. A skoro on pisze, że wojna, nawet wirtualna, daje mu przyjemność no to sorry, ale coś z jest nie tak. Mi nie zostaje nic innego jak uszanować jego zdanie, aczkolwiek mam prawo napisać co o tym sądzę.
stary 31-03-2009, 19:01   #70
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Biohazardd Pokaż post
nie ma to jak oceniać człowieka po lvlu w tibii
i nie dubluj postów.
Jest, bo po twoim levelu wnioskuje ze w wojnie raczej nie byles, a napewno nie jestes, wiec jedynie WIELKIE GOWNO mozesz wiedziec o panujacych tu zasadach.
stary 31-03-2009, 22:21   #71
Valest
Użytkownik Forum

Valest's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juzefek Pokaż post

O kurwa OMG
Valest jest offline  
stary 31-03-2009, 23:36   #72
Juzefek
Użytkownik Forum

Juzefek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kost123 Pokaż post
Tak ogólnie to czytając ten temat mam pewne nieodparte uczucie że 90% komentujących nie zna sytuacji na silvie a komentuje jakby to byl jakis random PA itp. Co was to obchodzi ... wtf ! -.-" to jest dział filmy i macie oceniac film a nie osobe co gra postacią w*****a mnie to bo przez to na tym forum jest wiecej keylogerow niz filmow bo czego sie nie da to zaraz pisza tacy ignoranci jak wy . Co do comba to on mial zaplacic a nie odrazu dead i ciekawe czy wy tak latwo takim skladem zdjelibyscie na combo... tyle w tym temacie... czekam na wasze negatywne komentarze w stosunku do mojej osoby...

/Saint'Kamhus
Szczerze mówiąc, to z mojego punku widzenia, skoro autor i jednocześnie bohater filmu wypowiada się w temacie, to aż się prosi do dyskusji na temat tego filmu.
stary 01-04-2009, 11:10   #73
caveki
Użytkownik Forum

caveki's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
Następny niedorajda, który nie potrafi czytać, ze zrozumieniem :< Gdybyś pomyślał wiedziałbyś, że odpowiadałem na post pewnego idioty, a nie autora. Pierdoli mnie, że go zabili, mogą go sobie nawet zrookować...

@koxis
I co mam płakać, że jakiś ****, który kiedyś napisał, że "dupcy martwe zwierzęta" mnie nie lubi? ...

btw. Możecie po mnie jeździć dalej, szczam na to, co o mnie myślą forumowicze z tibia.pl o0

Ostatnio edytowany przez caveki - 01-04-2009 o 11:12.
caveki jest offline  
stary 01-04-2009, 11:41   #74
xumi_wielki
Użytkownik Forum

xumi_wielki's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2008
Lokacja: Białystok

Imię: Xumi Teri
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 65+
Domyślny

super filmik

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=127117

xumi_wielki jest offline  
stary 01-04-2009, 13:50   #75
Vasth
Użytkownik Forum

Vasth's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Ruzam
Świat: Morgana
Poziom: 142
Vasth ma numer GG 1862917
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xumi_wielki Pokaż post
super filmik
i fajny tesz
Vasth jest offline  
stary 01-04-2009, 15:08   #76
Mendolina
Użytkownik Forum

Mendolina's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006

Domyślny

Lol. A wy dalej piszecie wciąż o tym samym. Aż mi was szkoda =/
14:23 Destroyer of Fury [133]: did u read forum?
14:24 Xeosnar [194]: what is forum?
Mendolina jest offline  
stary 02-04-2009, 14:41   #77
thoro
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2007

Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Domyślny

No i po takie komentarze?
To gra RPG więc można odgrywać postać jak się chce.
Powinniście jechać tego nooba że zamiast uciekać dawał sie lac jak pizda i łaził w kółko ;]
A jak sie nie podoba pvp, serwer dla facetow z jajami, zapraszam na n-pvp z mateuszem dragonem wielkim biegac
thoro jest offline  
stary 02-04-2009, 16:04   #78
Virlan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 01 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thoro Pokaż post
No i po takie komentarze?
To gra RPG więc można odgrywać postać jak się chce.
Powinniście jechać tego nooba że zamiast uciekać dawał sie lac jak pizda i łaził w kółko ;]
A jak sie nie podoba pvp, serwer dla facetow z jajami, zapraszam na n-pvp z mateuszem dragonem wielkim biegac
Oczywiście Ty mistrzu, przesunąłbyś tego knighta, który stał w przejściu mimo firebomby, ominąłbyś kilka behemotów w drodze do wyjścia, przebiegł cale cyclopolis, lasy w Edron nie dając się trapnąc nigdzie po drodze i spokojnie wbiegłbyś do depo kpiąc sobie z Twoich prześladowców... Taa, na pewno byś tak zrobił.
Virlan jest offline  
stary 02-04-2009, 16:33   #79
DexteroO
Zbanowany

DexteroO's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006

Imię: Griini
Domyślny

@poreda
gdy widze kazdy twoj kolejny post coraz bardziej chce mi sie smiac, na plotkach z iridii kazdy cie gnoi, ale ty dalej tam piszesz, w jakim cielu? nie wiem. tutaj udajesz kozaka, czego ty o wojnach nie wiesz, szkoda ze moze raz widzialem cie na OB na iridii ;*

@luki~
zauwazylem, ze masz jakis uraz do non-pvp. nie wiem czym jest to spowodowane (w sumie to nie chce wiedziec), ale nie mozesz oceniac kogos po tym na jakim swiecie gra. sam mialem 70+ lvl na 'noob-pvp', ale chetnie pokazalbym ci chocby na 36.hopto.org (znany aldora war na tibie 7.6) co potrafie.

na waszym miejscu zdjalbym kominiare i pier*olil wszystko
DexteroO jest offline  
stary 02-04-2009, 16:35   #80
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Jednym zdaniem pokaz polskości.
Co nie zmienia faktu, że ten 80 rp to też idiota, ma aola i płaci, rofl

@up
racja, proponuje zdjac kominiare XD

Ostatnio edytowany przez Kiełek - 02-04-2009 o 16:36.
Kiełek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania