@up
Całkiem dobry powód, chociażbym powiedział, że nie potrafią się dogadać a nie pobić słowami, ale sens będzie ten sam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayan_666
Ah, no tak, juz wiesz ze nie masz racji, to teraz trzeba zmieniac zdanie, ta? Typowy przyklad 15 latka, ktory piszac jak profesor uwaza sie za madrzejszego od innych. Wskaz mi zdanie w mojej wypowiedzi, w ktorym nie dostosunkowuje sie do tego co powiedziales (czyli gdzie zauwazyles, ze myslenie sprawia mi problem). Czyli wedlug ciebie, wojny w grze sa wywolywane przez to samo, co w rzeczywistosci? Noo tak, przeciez wbijalismy sie Niemcom na spawny i sneakowalismy im sorcerow dlatego z nimi walczylismy. Powiem ci jedno - jestes ZALOSNY, az przykro mi sie czyta to co piszesz, ale tak, wystarczy mi USZANOWAC twoje zdanie, mr animE-viewer.
|
I mówi to stary, doświadczony życiem kilkanasto/dwudzistokilku letni człowiek. Przeczytaj mój post jeszcze raz i pomyśl. Czy zmieniłem moje zdanie? Dodałem tylko fakt, że to moje zdanie. Idąc twoim tokiem myślenia, czyli tekst z wbijaniem się Polaków na respy Niemców i sneakowanie ich sorcererów dowodzi na tym, że Tibia to chyba jednak twoje całe życie skoro zestawiasz pojęcia z gry z działaniami wojennymi, oraz plączesz fakty historyczne. A tak swoją drogą, to jak nie znasz angielskiego to nie używaj wyrazów, których nie znasz.
Cytuj:
To idz ogladac anime, bo tam nie ma wojen.
JEJU jaki ty glupiiii, uzyles 2 razy w zdaniu slowa "wybor", "POPELNILES BLAD, WYSZEDLES NA GLUPIEGO" 
Jezeli dalej nie wiesz, ze napisalem animA, zamiast animE (i nie mam obowiazku wiedziec jak to sie pisze) to jestes ciemniejszy niz kakao czekoladowe z czekolada
|
No to co używałeś tego wyrazu? Z reguły jak się nie używa się wyrazów i zwrotów których się nie zna. A skoro już używasz ten wyraz to powinieneś coś o nim wiedzieć. Pomijam też fakt, że istnieją anime, w których są wątki wojenne (Hellsing, Code Geass i wiele innych, które zawierają brutalne epizody). A tak swoją droga jaśnie oświecony kolego to czekolada powstaje z kakao.
tak, domyśliłem sie, że to była ironia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leon666
@Juzef
Czyli co, niepotrzebnie polacy wbijali się na expowisko Hitlerowi nie? Ahh szkoda. :/
Niewiesz w dalszym ciągu poco są wojny? Przypadki z serverów non-pvp typu:
-Leave
-ssij
można mnożyć. W takich sytuacjach pierwsze co przychodzi Ci na myśl to "no zajebie huja" (no co ;d) Ty nie możesz, ale playerzy z pvp mogą i robią to, by pokazać swoją wyższość. Nie chciałbyś chyba być pomiatany... Tak samo z wojną - walczy się, aby udowodnić, że jest się lepszym. Sam przyznaj, że jakbyś był w gildii, która non stop dostaje po dupie (mówie o pvp) krzyczał byś, aby iść na wojne. Nie lubisz wojen... okk szanuje to, ale nie mów, że są one niepotrzebne i zbędne.
|
Primo grałem na pvp. Secundo gdym był w gildi, która ma z kimś wojnę, to bym z niej od razu wyszedł.