Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2009, 15:05   #116
biszii
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Chodzież

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gumel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 84
Skille: 9*/7*
Poziom mag.: 17
biszii ma numer GG 1678617
Dumny Podanie

1. Mam na imię Błażej, mam dwadzieścia lat, interesuję się grami, motoryzacją, mechaniką, techniką, rachunkowością. Uczęszczam do Uzupełniającego Liceum Ogólnokształcącego oraz pracuję w Biurze Rachunkowym.

2. Na stronie tibii.pl mam małe doświadczenie na swoim koncie posiadam kilka postów na tibii.com i założeniem własnego forum do gry Blood Wars.

3. Moja znajomość języka angielskiego klasyfikuje się pomiędzy podstawowym, a średnim. Myślę że byłbym w stanie przetłumacz dłuższy tekst.

4. Doświadczenie w Tibii mam ogromne, gram w tą grę ponad 6 lat, miałem wiele wysokich poziomów m.in. 132 Elite Knight, 113 Royal Paladyna, 109 Elite Knight i wiele, wiele innych poniżej 100 level-u, aktualnie posiadam 83 level Paladyna, którym gram od listopada. Grze poświęcam średnio do 7 godzin dziennie.

5. Pomysł na rozwój strony mam tylko jeden, by był rzetelny oraz nieustannie aktualizowany.

6. Chciałbym dołączyć do grupy osób którym zależy na rozwoju i ciągłej pracy. Do ludzi którzy nie boją się wyzwań. Chciałbym dać ludziom z siebie to co we mnie najlepsze. Żeby ludzie pomyśleli, że serwis ten poprawił się na lepsze jest cały czas aktualizowany o nowe przedmioty potwory questy itp...

7. Moim zdaniem najbardziej sprawdziłbym się w działach pt.otwory, przedmioty oraz questy.

8. Sądzę, że powinniście mnie przyjąć dlatego, że jestem rzetelny, pracowity, nie boję się wyzwań, nie boję się kontaktu, lubię gracować z innymi, a krytyka jest dla mnie tym co dla malarza pędzel. Moim ostatnim atutem jest to że chciałbym aby ta strona była najlepsza ze stron poświęconym tej grze.

Ostatnio edytowany przez biszii - 22-04-2009 o 15:08.
biszii jest offline