Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 21-04-2009, 11:22   #101
Mastronis
Użytkownik Forum

Mastronis's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera, Eternia
Poziom: 149
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
Domyślny

Witam
1. Łukasz, 19 lat, maturzysta
Kończe liceum profilowane elektroniczno-informatyczne.

2. Na forum tibia.pl zaistniałem 21-03-2006, od pewnego czasu dostarczam informacji dotyczących łamania regulaminu przez urzytkowników na tym portalu, również byłem moderatorem strony internetowej szkoły do której uczęszczałem lecz z braku czasu związanego z nauką musiałem z tej pozycji zrezygnować.

3. Z językiem Angielskim nie mam problemów, (matura próbna rozszerzona zalicznona na 75%)

4. Posiadałem postać powyżej 150 lvla lecz padłem ofiarą hakerstwa i utraciłem postać z powodu doprowadzenia jej do 8 lvla, teraz posiadam 47 lvl i pomagam gildiom gdyż moja wiedza jest bardzo duża.

5. Aktualizacja map zwłaszczą tych na których można pokazać graczom co na nich czycha, jaki potwór, po jakiej odległości potwór znika.

6. Ponieważ moja wiedza jest bardzo duża i nagromadzonymi wiadomościami chciałbym podzielić się z innymi, tym bardziej że można im pomóc.

7. Najchętniej zajoł bym się mapami i potworami, lecz także chciał bym zająć się regulowaniem forum gdyż forum odwiedzają także dzieci a wulgarność i chamstwo nie zna granic w nie których tematach.

8. Jestem osobą zaufaną i odpowiedzialną, spełniam zadania do końca, bardzo szybko nawiązuje kontakty z nowymi ludżmi. Po za tym chciał bym pomagać graczom na większą skale.
Pozdrawiam

Zapraszam na SS'y gildi Sinestesia

Mastronis jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-04-2009, 11:24   #102
Cate
Guest

Domyślny Witam

Tomek 18 lat zainteresowania : stawianie serverów mmorpg.prace w GS'ach,Biosach, no lifer. szkoła 2 LO.

z Forum Tibia.pl nie miałem do czynienia,inne to tylko tematy i jakieś posty.

Język Angielski nie jest moją mocną strona nie potrafie przetłumaczyć ale duzo wnioskuje.

Doświadczenie w Tibi bardzo duże. 6 lat samej gry .

Co do pomysłow. Pomysły są ale nikt w tych czasach publicznie nie sprzedaje swoich wyczynów.

Chcem ponieważ kręca mnie takie roboty lubie w tym siedzieć.

Zają bym się chetnie "potworami" ponieważ ich edycja jak i szerokośc pasma tuningu sprawia mi najwieksza radośc. xD:>

a to juz od was zalezy .

Pozdrawiam.

stary 21-04-2009, 11:58   #103
lukas12345678
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Siemianowice Śląskie

Imię: Elessen
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 58
Skille: 78/75
Poziom mag.: 5
Domyślny

Ad 1.
Witam mam 15 lat, w czerwcu skończę 2 klasę gimnazjum, aktualnie zajmuję się piłką nożną i tworzeniem różnych amtorskich rzeczy informatycznych.

Ad 2.
Na forum jestem dosyć krótko tylko 2 lata i postów mam mało, ponieważ często wolę poczytać innych opinię ale nie znaczy to, że wogóle się nie udzielam. Doświadczenie mam byłem moderatorem na forum i stronce o psach rasy York.

Ad 3.
Jeśli chodzi o angielski to nie ma problemów znam bardzo dobrze ten język i umiem przetłumaczyć zarówno krótki jak i długi tekst.

Ad 4.
Jeżeli chodzi o doświadczenie w Tibi to mogę powiedzieć, że nie osiągnąłem zbyt wiele. Moje osiągnięcia to przeważnie 60lvl miałem na 3 serverach. Aktualnie gram na Uniterze mam 58lvl i gram dziennie od 1h do 2-3h zależy od samopoczucia.

Ad 5.
Moim pomysłem na rozwój strony jest dodanie kilku nowych skórek na forum i głównej stronie i możliwości ich wybierania.

Ad 6.
Do grupy support chce dołączyć, ponieważ zawszę chciałem pomagać jakiemuś większemu portalowi o grach mmorpg.

Ad 7.
Najchętniej bym się zajął tłumaczeniem i potworami, chętnie bym też mapą ale zabardzo nie, ponieważ nie posiadam Premium Account i bym nie mógł pomagać na wielu terenach pacc.

Ad 8.
Jestem osobą która umie pracować w grupie, nie prowadzi do wielu kłótni, a co najważniejsze jestem konsekwentny i zawsze dążę do postawionego sobie celu. A reszta już zależy tylko i wyłącznie od Was

Ostatnio edytowany przez lukas12345678 - 21-04-2009 o 12:00. Powód: Pomyłka
lukas12345678 jest offline  
stary 21-04-2009, 12:44   #104
wojti5
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 05 2006

Szczęśliwy

1.Mam na imię Wojtek.
Mam 18 lat. Interesuję się informatyką, oraz grami internetowymi.
Obecnie się uczę w 2 klasie LO
2.Na forum nie udzielam sie duzo ale czytam wszystkie newsy i artykuły.
Doświadczenia ze stronami mam troche bo pomagam kumplowi prowadzic forum dla polakow z mojego świata.
3. Angielskiego uczę sie 8 czy 9 lat więc nie powinienem miec roblemu z tlumaczeniem nawet dluzszych tekstów.
4. Mam pare postaci mam 108 ek i 120 ek na rożnych swiatach
Oraz jakiś magów ale to 50lvle~ Na gre poświęcam dziennie ok 5-8 godzin, a czasami i więcej zależy jak mam czas. Mam na 2 postaciach tutora i mialem kiedys senior tutora ale stracilem go bo nie mogłem grac bo komputer mi sie popsuł. W Tibie gram okolo 5 lat.
5.Można by dodać więcej rzeczy dla nowych graczy.
Moze jakies poradniki we flashu?
Bo czytajac te zamieszczone na stronce to nie wszystko jest dobrze wytłumaczonei zrozumiałe dla nowych .
Moze można by wzbogacić jakos stronke naszą? Jakis wygląd bardziej wizualny?
6.Dołączyć chce do zespołu ponieważ codzienna gra mnie już trochę znudziła i chciałbym także pomóc w tworzeniu stronki fanowskiej mojej ulubionej gry
7. Ogólnie mogę zająć się wszystkim, ale najlepsze by było dla mnie zajęcie związane z grą bo na tym się najlepiej znam.Tłumaczyć też mogę oczywiście. Mam pacc więc moge zająć sie mapkami
8.Dlaczego mnie?? Mam sporo czasu na grę. Mogę duzo czasu poświęcać tibi.pl

Pozdro.

Ostatnio edytowany przez wojti5 - 21-04-2009 o 12:48.
wojti5 jest offline  
stary 21-04-2009, 15:10   #105
Stysiu
Użytkownik Forum

Stysiu's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005

Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 168
Stysiu ma numer GG 5167604
Domyślny

1) Czesc. Mam na imie Kamil mam niespelna 19 lat. Interesuje sie glownie komputerami, sportem i innymi oczywistami rzeczami jakimi interesuje sie chlopak w moim wieku Chodze do Technikum Informatycznego, aktualnie jestem w 3 klasie i zaczynam praktyki w maju. Czasem tez dorywczo pracuje jako kelner itp.
2) Hum ciezko okreslic moje doswiadczenie na forum. Jestem raczej typem obserwatora czytam i ogladam zdjecia w czesci tematow. Raczej nie pisze duzo postow lecz nie oznacza to iz nie potrafie skladnie sie wypowiadac Jesli chodzi o inne strony to bylem drobniejszym moderatorem na forum sieciu serwerow Counter-Strike na ktorych tez adminowalem.
3) Moja znajomosc jezyka angielskiego ocenilbym na dobra lecz nie mowie biegle niestety, jesli chodzilo by o przetlumaczenie dluzszych tekstow sadze ze poradzilbym sobie z tym z ewentualna pomoca slownika. Lecz nie jest to moje wymarzone zajecie.
4) No moje obcowanie z tibia to przeszlo 5 lat z drobnymi przerwami. Glowne osiagniecie to moja aktualna postac jaka jest 139 Paladyn na Refugi, jestem tam czlonkiem najstarszej gildi serwera ktora ma swoje osiagniecia ktorych nie raz bylem czlonkiem Jesli chodzi o bardziej rzeczowe osiagniecia to chyba wykonanie wiekszosci questow rpg i spotkanie paru bossow Na gre swego czasu poswiecalem nawet 5h~ lecz teraz bywa bardzi roznie od 0 do 4 godzin dziennie.
5) Wolalbym raczej nie ingerowac w sam wyglad czy strukture strony iz uwazam ze jest dobra jak na tego typu portal.
6) Chcialbym dolaczyc do grupy supportu gdyz chce pomoc w tworzeniu tak duzego projektu, poprzez co moge cos od siebie do niego wprowadzic jak i zdobyc bagaz nowych doswiadczen.
7) Sadze iz najlepszym zajeciem dla mnie byla by aktualizacja dzialow z potworami, przedmiotami ale ewentualnie moge tez pomagac w drobnych tlumaczeniach czy aktualizacjach map.
8) Nigdy nie potrafilem sie w ten sposob reklamowac wiec powiem poprostu ze to wasz wybor i wybierzcie najbardziej odpowiednie osoby.

Pozdrawiam
stary 21-04-2009, 16:24   #106
Marax'ik
Guest

Domyślny

Witam,

1. Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, szkoła/praca);

Nazywam się Adam, 18 lat, iteresuje sie szczególnie grafika komputerową, narciarstwem, pilką ręczną no i oczywiście Tibia Jestem uczniem 2 klasy liceum o profily wojskowym.

2. Doświadczenie na forum tibia.pl oraz innych stronach;
Na forum Tibia.pl jestem od 29-02-2008, a na Hunted.pl troszkę dłużej

3. Znajomość angielskiego (czy jesteś w stanie przetłumaczyć dłuższy tekst);

Swoją znajomość angielskiego oceniam na b. dobrą jestem w stanie tlumaczyc dłuższe teksty(mogę się poddać testowi)

4. Doświadczenie w Tibii (poziom, osiągnięcia, ile czasu poświęcasz na grę);
Na gre poświęcam od 1 do 4 godzin dziennie miałem wiele postaci, najwyższy poziom to 61;]

5. Pomysły na rozwój strony (jeśli masz - napisz jakie);

Obecnie własnych pomysłów nie posiadam jednakże tak jak poprzednicy dodałbym na forum licznik postów.

6. Dlaczego chcesz dołączyć do grupy support?

Do grupy supportu chcę dołączyc dlatego, ze mam dużo wolnego czasu który moglbym jako supporter dobrze wykorzystac, jak juz mówiłem wczesniej dobrze znam angielski. Interesuje sie grafiką wiec moglbym się przydac

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);

Myśle, ze najlepiej radziłbym sobie z tłumaczeniami, mapami i questami.

8. Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie?

Ponieważ jestem odpowiedzialną i uczciwą osobą, dobrze pracuje mi się w grupie. Posiadam wiele przydatnych umiejętności ktore przydatne są w pracy supportera.

Pozdrawiam,
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania

stary 21-04-2009, 16:26   #107
DK-LOG.911
Użytkownik Forum

DK-LOG.911's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
DK-LOG.911 ma numer GG 9863330 DK-LOG.911 ma login Tlenu gfos@tlen.pl
Żarówka

1. Mam na imię Dawid, mam 14 lat, chodzę do gimnazjum. Interesuję się grami MMO, sportem, HTMLem i CSSem.

2. Na forum.tibia.pl staram się jak najszybciej kończyć niepotrzebne i zawadzające tematy. Wspieram również nasze polskie Tibia Wiki.

3. Dość dobrze tłumacze książki (np. na Tibia Wiki), dłuższe dialogi itp.

4. Ostatnio gram trochę mniej. W Tibię gra coraz więcej botterów, spammerów i uważam, że gra straciła swój dawny klimat. Najczęściej idę do mojego MapEditora i rysuję świat - Tibię, która by istniała bez "niektórych" ludzi.

5.
zmiana opcji "szukaj", aby można było instalować wtyczki do Firefoxa (zarówno forum, jak i tibia.pl)

6. Chciałbym wspomóc stronę, na którą wchodzi coraz więcej osób i zostać modem (jak chyba każdy tu wchodzący), aby kasować zakładane przez "pewne osoby" tematy. To samo ze spamami, reklamami trollingami...

7. Najlepiej tłumaczenia .

8. hmmmm... Chciałbym, żeby nowi użytkownicy wiedzieli, że "naszej" (czy i mojej - jeszcze nie wiem) stronie można ufać, tak, jak CipSoftowi .
stary 21-04-2009, 16:55   #108
Strugi
Guest

Domyślny

1. Mateusz, w pazdzierniku 18-stka. Interesuję się Informatyką>zarządzanie i administracja. Uczen 2kl Tech. Informatycznego.
2. Doświadczenia na forum tibia.pl - konto już ma 2 lata, śledze niektóre tematy czasem, poza tym nie posiadam takowych
Administrator portalu www.gameslink.pl
3. Tak.
4. Grałem 4 lata, po 3-5 h dziennie, teraz ten czas przeznaczam na coś innego. Miałem 60 palladyna, 92 rp, 120rp, 72ed, 50knight oraz posada Tutora.
5. Nie zastanawiałem się jeszcze nad rozwojem tibia.pl - nie interesowało mnie to.
6. Zdobywanie doświadczenia, zabicie czasu, nowe znajomości, pomoc.
7. Najprędzej tłumaczenia/potwory/przedmioty.
8. Jeśli naprawdę kogoś szukacie, to mogę być ja, chociarz by nawet na okres testowy.

Ostatnio edytowany przez Strugi - 21-04-2009 o 16:57.

stary 21-04-2009, 17:00   #109
Markos_Knight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Polska Dolny Slask Lubin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 73
Poziom mag.: 58
Domyślny

Imię: Marek
Zainteresowania: Manga/anime, rysownictwo (głównie szkic), gry MMO, tworzenie gier, np. Mmo (Ots`y, Oraz inne silniki [ niektóre własnej roboty]), FixelArt i kilka jeszcze...
Szkoła: 1 Klasa Technikum Budowlanego.

Data dołączenia: 13-06-2007
Odwiedziny: Może i rzadko bywam, ale zacznę być częściej.
Inne strony:
-Byłem głównym redaktorem na stronie gry Dragon Ball Legendary (mmo) [dlaczego już nie jestem? Grupa się rozpadała ponieważ, nie mieli czasu)
-Obecnie jestem redaktorem strony o grach Mmo (nauka, reklamy itp.) [Jęśli będzie potrzebny link to podam na PW)

Na pewno, nie jestem asem, ale przetłumaczyć umiem teks z ang na pl lub na odwrót.

Kłamał to ja nie będę...
Poziom: Miałem 62 (sprzedałem) Aktualnie mam 36
Osiągnięcia:
Czas poświęcany grze: około 2 godz dziennie, czasami więcej. Teraz rzadziej gram.

1. Na pewno uaktualnienie wszystkich starych informacji o grze.
2. Muzyczka przy włączaniu strony (jakaś łagodna) (np. śpiew ptaków, Szelest liści)
3. Specjalny dział z komiksem tibijskim (mogę narysować komiks[ręcznie])
4. "Radio Tibia" - Nasze polskie tibijskie radio
5. I chyba to wszystko ( z pewnością wymyślę coś jeszcze )

Dlaczego ? Hmm... dlatego, że zawsze chciałem brać udział w czymś ważnym.

7. Czym najchętniej byś się zajął/zajęła (tłumaczenia, potwory, przedmioty, questy, mapy);
Najchętniej zająłbym się: przedmioty (gdyż mam dużo różnych przedmiotów, których nie ma na Tibia.pl), potwory (ponieważ, lubię podróże po świecie Tibii, oceniać i zbierać informacje na temat różnorodnych potworów).

Dobre pytanie... Może dlatego iż posiadam doświadczenie, na temat prowadzenia forum i stron... Dobrze dogaduję się z ludźmi, jestem otwarty na propozycje innych, jestem solidny i pracowity oraz... mam doświadczenie ( patrz pkt. 2)

Mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone.

Pozdrowienia Marcos

Ostatnio edytowany przez Markos_Knight - 21-04-2009 o 18:17.
Markos_Knight jest offline  
stary 21-04-2009, 18:13   #110
Hainlie
Użytkownik forum

Hainlie's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2008
Lokacja: Oświęcim

Imię: Hainlie
Domyślny

Marek ; 20 ; Taniec ,Deskorolka, Sporty Extremalne, Technikum Mechaniczne/Tancerz Choreograf.

Założenie kilku stron internetowych.

Znajomość języka bardzo dobra; tak jestem w stanie.

Gram od 2005~ roku, Rycerzem 120~ , Druid 80~ , Paladyn 60~ , Mag 170~
Jeśli chodzi o poświęcanie czasu na grę to zależy wyłącznie od tego czy jest co robić w grze (wieksze polowania, questy, exp , dobieranie taktyk )

Aby strona była jeszcze częściej odwiedzana trzeba zrobić porządek jesli chodzi o moby i przedmioty.. nawet na tibia wikia piszą głupstwa ..

Dlatego że brakuje kogoś kto posiada wiedzę na temat mobów trudno lub wogole niedostepnych dla nisko poziomowych graczy oraz ludzi ktorzy nie posiadają dobrej zgranej drużyny ,a wypisują głupstwa z opowieści kolegi z 20 lvl ...

Potwory , przedmioty , mapy

Dlatego że jestem starym graczem i posiadam odpowiednia wiedzę oraz drużynę w grze dzieki czemu tibia.pl może stać się częściej odwiedzaną i aktualizowaną dzięki nowym informacją o potworach , przedmiotach w grze .. etc ..
Hainlie jest offline  
stary 22-04-2009, 05:45   #111
Liwat
Użytkownik Forum

Liwat's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2008
Lokacja: Gdańsk

Imię: ^^
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 78
Skille: 80+
Poziom mag.: 19
Liwat ma numer GG 3826955
Domyślny

Odp 1. Nazywam się Rafał mam 16 lat chodzę do 3 klasy gimnazjum , moje zainteresowania to piłka nożna także granie w gry rpg.

Odp 2.Założyłem kiedyś forum o grze tibia ale niestety się rozpadła.

Odp 3.Znam Angielski w 45% ale jak czegoś nie wiem to wchodzę na translate.pl .

Odp 4.Moje Doświadczenie w tibi . 80lvl Royal Paladyn 19 Mvl , Pierwsze Poi i inne postacie 40+ lvl. Czasu spędziłem nieraz 3h dziennie , teraz aktualnie nie gram.

Odp 5.Kiedyś było Radio , konkursy o pacc i inne powinno to powrócić ;]

Odp 6.Chciałbym dołączyć do grupy support ponieważ lubię wchodzić na waszą stronę i forum. chciałbym też pomagać w niektórych rzeczach jak bym sam wiedział userów forum.

Odp 7.Najchętniej bym zajął się Potworami i przedmiotami.

Odp 8.Powinniście przyjąć mnie ze względu na to , że nie jestem jakimś maniakiem gier i naprawdę bym chciał pomóc o ile zdołam.
stary 22-04-2009, 08:58   #112
Marcin795
Guest

Domyślny

WITAM

1) Nazywam się Marcin i mam 13 lat, interesuję się informatyką, matematyką i grami MMO. Uczęszczam do 6kl. szkoły podstawowej.

2) Na forum mam doświadczenie czytelnika.

3) Jeśli chodzi o angielski to radze sobie całkiem nieźle, ale z dłuższymi tekstami to u mnie krucho.

4) W tibii radzę sobie dość dobrze, mam 16 lvl i wczoraj zabiłem smoka (15lvl). Wydałem na to około 500gp, ponieważ kupiłem 10 manasów. Dziennie gram od 1 do 5 godzin (zalerzy od ilości lekcji).

5) Stronę można rozwijać w różne sposoby, ale jak dla mnie przydało by się coś, co poinformuje na kogo na danym świecie należy uważać np. kto trapuje dla zabawy, kto oszukuje przy loterii itp.

6) Chciałbym dołączyć do grupy support, ponieważ zawsze bardzo chciałem pomagać przy jakiejś stronie albo czymś podobnym, a teraz natrafiła mi się okazja.

7) Najchętniej zająłbym się potworami i przedmiotami.

8) Powinniście przyjąć właśnie mnie ponieważ:
a) potrafię pracować w grupie i konsekwentnie wykonuję powierzone mi zadanie,
b) jestem towarzyski i chętny do pracy,
c) bardzo chciałbym pomóc i dam z siebie wszystko.

Pozdrawiam Marcin

Ostatnio edytowany przez Marcin795 - 22-04-2009 o 22:03.

stary 22-04-2009, 12:51   #113
raf177
Guest

Domyślny

Imię Rafał
Wiek 16 lat
Zainteresowanie gry RPG piłka nożna F1 informatyka botanika
Szkoła Gimnazjum
Doświadczenie na bieżąca jestem na stronach tibia.pl jak i wiki.hunted.pl od
około roku
Angielski wyższy poziom znajomości, jeździłem na konkursy kuratoryjne
Tibia 61 lvl grę traktuje jako rozrywkę, pomagam
niedoświadczonym graczom gram, aby sie rozerwać
więc jest rożnie od 1h do 4h w skrajnych przypadkach
depresji
Pomysły wprowadzenie kalkulatora sd, jak i listy z najlepszymi
graczami ewentualnie
bardzo bym chciał aby wprowadzony hasła do
skrzynek depozytu w tibii to by jakoś trochę zabezpieczyło
przed nadmiernym hackowaniem mam jeszcze kilka
ciekawych pomysłów
Dlaczego tibia.pl zawsze chciałem mieć udział w jakiejś pracy na forum tibii
lubię to robić i uważam, że robie to dobrze
Co robić chciałbym zająć sie potworami uważam że trzeba tu
zainterweniować jak i newsy ciekawostki i questy
Dlaczego ja posiadam dużą ilość wolnego czasu potrafie się wziąść
i stworzyć naprawde coś fajnego lubię to co chcę robić

stary 22-04-2009, 13:04   #114
Osks
Użytkownik Forum

Osks's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2005
Lokacja: Łódź

Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
Domyślny

1. Witam, mam na imię Łukasz, mam 17 lat i uczęszczam do klasy 1 LO. Moim hobby jest sport. W przeszłości gralem w piłkę nożną w klubie, teraz już tylko dla przyjemności. Lubię także tenis stołowy oraz pływanie. Grami MMO raczej się nie interesuje, przeważnie w nie gram. Kiedyś byłem 'grafikiem OTSowym'.

2. Zarejestrowałem sie w 05, od tego czasu systematycznie śledzę to forum, więc myślę, że to dość sporo czasu. Kiedyś pomagałem tworzyć takie OTSy jak History of DragonBall (HoD oraz DragonBall Legend (DBL). Byłem grafikiem w obu przypadkach, a także 'junior GMem' w grze.

3. Znajomość swojego angielskiego oceniam na dość dobrą, newsy z tibia.com "tłumaczę" sobie sam.

4. W Tibię gram od 2004 roku, więc myślę, że całkiem niezły staż. Gram na furorze, mam 180 EK i 130 ED . Gram codziennie, a ile czasu przy tym spędzam zależy od moich chęci i obowiązków. Zazwyczaj około 2-3h w tygodniu i około 5h w weekendy.

5. Pomysły na rozwój forum i strony:

a) więcej różnorodnych konkursów na stronie, nie muszą być wcale nagrody warte tysiące złotych za smsy. Można robić rózne konkursy typu najlepszy film, grafika (które już nawet były i cieszyły się niezłym poparciem). Dzięki konkursom strona na pewno "zainkasuje" więcej wejść i wielu nowych użykowników. Także chciałbym, aby informacje na stronie głownej tj. questy, przedmioty, potwory były aktualizowane trochę dokładniej i częściej.

6. Chciałbym dołączyć do grupy support, ponieważ gram w grę, o której to forum jest przeznaczone. Chciałbym pomagać mniej doświadczonym graczom.

7. Najchętniej zająłbym się questami, potworami i przedmiotami, ponieważ mam swobodny dostęp do wszystkich questów oraz potworów. W razie potrzeby mógłbym zająć się także tłumaczeniem.

8. Uważam, że potrafię pracować w grupie, jestem "starym" graczem, mam wiele informacji o grze. Mam duże możliwości w grze. Chętnie pomogę nowym graczom.

Ostatnio edytowany przez Osks - 22-04-2009 o 13:05.
Osks jest offline  
stary 22-04-2009, 14:04   #115
Pyrtek
Guest

Domyślny

Cześć, mam na imię Krzysiek mam 18 lat i uczęszczam do 3LO. Interesuje się głównie Informatyką oraz lubię biegać tak dla siebie.
Konto założyłem dość dawno... nie udzielałem się dużo, wolałem raczej poczytać jakieś ciekawe tematy znajdujące się na tym forum, głównie Tajemnice mainlandu oraz Rookgardu : ).
No wkońcu w informatyce bez angielskiego ani rusz a gdybym miał kłopot z jakimś dłuższym tekstem to wystarczy, że wyjdę na wyższe piętro do kuzynki, która naucza tegóż języka.
Gram od ~05? roku, aktualnie mam 32 knighta, którym gram od grudnia 2007.
Na grę poświęcam tyle czasu ile mogę, zawsze musi być czas dla przyjaciół a i szkoły zawalać nie można
Głównie zwalczanie "PSEUDOHAKIERÓW", którzy zamieszczają na forum keyloggery i tym podobne bo chyba to najbardziej nas wszystkich tutaj bulwersuje nieprawdaż?
Nie byłem na takim stanowisku jak narazie i bardzo chciałbym się sprawdzić. Lubie też pomagać innym.
Najchętniej chyba questy i takie tam, głównie ta strona RPG tibii.
Jestem konsekwentny oraz otwarty na nowe doświadczenia. Potrafię się motywować nawet w trudnych sytuacjach... Jestem szczerzy i myślę, że pasuje tutaj.

stary 22-04-2009, 15:05   #116
biszii
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Chodzież

Imię: Gumel
Świat: Secura
Poziom: 84
Skille: 9*/7*
Poziom mag.: 17
biszii ma numer GG 1678617
Dumny Podanie

1. Mam na imię Błażej, mam dwadzieścia lat, interesuję się grami, motoryzacją, mechaniką, techniką, rachunkowością. Uczęszczam do Uzupełniającego Liceum Ogólnokształcącego oraz pracuję w Biurze Rachunkowym.

2. Na stronie tibii.pl mam małe doświadczenie na swoim koncie posiadam kilka postów na tibii.com i założeniem własnego forum do gry Blood Wars.

3. Moja znajomość języka angielskiego klasyfikuje się pomiędzy podstawowym, a średnim. Myślę że byłbym w stanie przetłumacz dłuższy tekst.

4. Doświadczenie w Tibii mam ogromne, gram w tą grę ponad 6 lat, miałem wiele wysokich poziomów m.in. 132 Elite Knight, 113 Royal Paladyna, 109 Elite Knight i wiele, wiele innych poniżej 100 level-u, aktualnie posiadam 83 level Paladyna, którym gram od listopada. Grze poświęcam średnio do 7 godzin dziennie.

5. Pomysł na rozwój strony mam tylko jeden, by był rzetelny oraz nieustannie aktualizowany.

6. Chciałbym dołączyć do grupy osób którym zależy na rozwoju i ciągłej pracy. Do ludzi którzy nie boją się wyzwań. Chciałbym dać ludziom z siebie to co we mnie najlepsze. Żeby ludzie pomyśleli, że serwis ten poprawił się na lepsze jest cały czas aktualizowany o nowe przedmioty potwory questy itp...

7. Moim zdaniem najbardziej sprawdziłbym się w działach pt.otwory, przedmioty oraz questy.

8. Sądzę, że powinniście mnie przyjąć dlatego, że jestem rzetelny, pracowity, nie boję się wyzwań, nie boję się kontaktu, lubię gracować z innymi, a krytyka jest dla mnie tym co dla malarza pędzel. Moim ostatnim atutem jest to że chciałbym aby ta strona była najlepsza ze stron poświęconym tej grze.

Ostatnio edytowany przez biszii - 22-04-2009 o 15:08.
biszii jest offline  
stary 22-04-2009, 15:09   #117
zychutbg
Guest

Pergamin Czyżby najlepszy kandydat?? ;o

1 Damian, 18, elektronika, technikum 4 letnie kierunek elektronik
2 Konto mam już dawno ale nei udzielalem sie na forum bo niepamietalem hasla xd jedynie na tibia.com forum z moich kont
3 Nie ma problemu XD
4 Gram po szkole i kiedy mam czas ;P karierę tibijska zacząłem od tibii 7,92 przez te wszystkie updaty miałem wszystkie profesje najwiekszy 70 ek
malo ale tu nie chodzi o lv przeciez x)
5 Ostatnio miałem retired przez strate 1kk za sprawą haka wiec uważam iż tą sprawą należy się zająć ;s
6 Sprubować czegoś nowego, pomóc innym xP
7 Potwory przedmioty
8 Mam spore doświadczenie w owej grze o także jestem uczciwy XD

Thx za czytanie ;**

=]
Zychu

stary 22-04-2009, 16:12   #118
Michukng
Użytkownik Forum

Michukng's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2008

Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 70/65
Poziom mag.: 5
Domyślny

Mam na imię Michał, 13 lat ( 1 maj 14 lat ). Interesuje się koszykówką ( sam uprawiam ten sport ), komputerami. Obecnie chodzę do gimnazjum ( 1 klasa ).
Na forum siedzę jakiś rok, ale doświadczeń nie zaznałem. Piszę posty dokładnie z ",", "." itd. Na innej stronie mam moderatora ( forum o csie ) i dobrze się sprawuję. Codziennie siedze na forum, ale nie spamuje postami.
Zależy. Jestem w stanie przetłumaczyć tekst, ale tylko na swoim poziomie naukowym.
55 knight, osiągnięc nie mam zbyt dużo, chce zdawać na tutora, ale nie wiem czy mi się uda. Na grę poświęcam ok. 1 h - 2 h.
Tak. Dodanie nowego działu "Sport".
Chciałbym pomagać nowym użytkownikom.
Potwory oraz przedmioty.
Nie będę kłamał, nie uważam sie za najlepszego, wiem, że są lepsi ode mnie na tym forum, ale Ja się staram, piszę posty z sensem. Pomagałbym. Ale oczywiście za mało wiem, ale chciałbym chociaż spróbować czegoś nowego.

Ostatnio edytowany przez Michukng - 22-04-2009 o 16:18.
Michukng jest offline  
stary 22-04-2009, 16:26   #119
mariusaz
Guest

Domyślny

1. Imię Mariusz, wiek 18 lat. Moim zainteresowaniem jest informatyka, sport i "tibia". Zajmuję się: SEO, SEM, webmastering, copywriting. Czy profesjonalnie? Jakieś 3 lata więc do pełnego profesjonalizmu mi jeszcze brakuje. Z tym czym się zajmuje wiąże się zarówno to iż posiadam wiele serwisów internetowych.
2. Doświadczenie na tibia.pl nie mam, ale posiadam ogólne doświadczenie o stronach, o tym co napisałem powyżej.
3. Coś o znajomości angielskiego, a więc skończyłem test FCE. Więc tłumaczenie jakiegoś tekstu nie jest problemem.
4. Gram w tibę od 2 lat. W tym czasie wyrobiłem wiele postaci w tym 2 z bardzo wysokim levelem, więc na przykład w odkrywaniu map, questach, potworach zajmować się nie będę miał problemów tylko satysfakcję ;]
5. Pomysłów mam wiele ale umieszczanie ich w tym momencie na forum wiąże się z tym iż kolejny post może zawierać dokładnie taki sam pomysł co by mogło oznaczać że ktoś po prostu skopiował lub troszkę go zmienił.
6. Chciałbym dołączyć do grupy support ponieważ to jest kolejna porcja doświadczeń z większego serwisu jakim jest tibia.pl. Granie w tibię i pomaganie innym jest czymś co bardzo lubię więc pomoc na tibia.pl będę uważał za coś bardzo pozytywnego.
7. Jak powyżej pisałem mogę się zająć każdą z wymienionych w 7 punkcie rzeczy gdyż do każdej mam warunki, kwestia dogadania się.
8. Jestem osobą która wie czego chce. Gdy się za coś wezmę muszę to osiągnąć w jakiejś części profesjonalnie. Jestem osobą kreatywną która ma na co dzień wiele nowych pomysłów jak i co rozwinąć żeby to czym się zajmuje było z każdym dniem lepsze. Chciałbym do was dołączyć gdyż połączenie Tibi gry w którą gram na co dzień dającą mi wiele satysfakcji, z pomaganiem na największym polskim serwisie o tibi jest czymś co sprawi mi wiele radości z pracy.

stary 22-04-2009, 16:38   #120
Domino261
Guest

Domyślny

Nazywam się Dominik. Mam 13 lat.
Interesuję się komputerami i marzę o zrobieniu gry komputerowej, lub pomaganiu w prowadzeniu takowej. Uczęszczam do 6 klasy szkoły podstawowej.
Często przesiaduje na tibia.pl lub tibia-wiki.
Znam angielski dobrze, ale nie wiem, czy nadaję się do długich tekstów.
Na tibii mam 16 poziom i jestem magiem. 21 kwietnia, gdy miałem 15 lvl, za około 500 gp wyposażyłem się w mana potiony i zabiłem smoka oraz kilka Dragon Hatchlingów. Gram od 1 do nawet 7 godzin dziennie.
Co do rozwoju strony, udoskonalił bym wiadomości o potworach, by były jeszcze bardziej ciekawe, o ile to możliwe.
Zawsze chciałem jakoś pomagać pod względem tibii. Myślę, że to będzie dla mnie idealny sposób, by pomóc.
Chciałbym zająć się potworami, oraz przedmiotami, ponieważ legendy same w sobie to moja ulubiona rzecz na tibia.pl. Potrafię godzinami czytać opisy i taktyki, bo naprawdę są ciekawie napisane.
Nie mówię, że na pewno mnie powinniście przyjąć, lecz marzę, o pomaganiu w prowadzeniu takich stron i umiem zadbać o poprawne wykonanie zadania i nigdy się nie poddaję. Nadaję się do prac przy komputerze i potrafię godzinami wykonywać zadanie, aż na 100% bedzie wykonane dobrze. Jeżeli pomożecie mi spełnić marzenie, będę dozgonnie wdzięczny.

Z góry dziękuję i pozdrawiam Dominik.

Ostatnio edytowany przez Domino261 - 22-04-2009 o 22:06.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania