Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voyphox
Nie rozumiem na jakiej podstawie wyciągasz jakiekolwiek wnioski. Nie rozumiem dlaczego uwazasz ze DR wygralo, nie rozumiem po co mam brac jakis wyimaginowany urlop. Mysle jednak ze slowo "wziol" pokazuje calkowicie poziom ktory prezentujesz. Jak podasz jakies uzasadnienia swojego posta to bede w stanie Ci cokolwiek odpowiedziec.
@dzidzia2
Ta Twoja lazienka, ciagle sie swieci. zgas swiatlo xd
|
Wzioł czy tam wziął, ważne jest że moja komunikacja jest na takim poziomie że bez trudu się rozczytałeś

. Ale że Twoje czułe jak ważka oczka to "wychaczyły" za trzecim bądź nie twierdze, że za pierwszym razem ten odstręczający błąd przez którego teraz naprawdę mi głupio że mój "przyjaciel forumowicz" mało co oczu nie pokaleczył. Mam nadzieje że dobrze to ujołem.
Tak na poważnie, żeby Twój post był bardziej kolorystyczny wykorzystałeś mój błąd do "dopieczenia mi"

Ale czemu mój
całkowity poziom się ujawnia ;D ? A może w niedziele późno do domu wróciłem bo banie miałem i rano (12+) jakoś trochę inaczej mi się pisało albo po prostu jebnąłem się i żyje dalej ;< Ja się dziwie, że takie prostactwo jak Yołen Cie nie zraża. Przecież to chyba elita ze stolicy ;D. Dziwie sie też że takiemu inteligentowi jak dzidzia2
odpisujesz ;D
1. Źle ująłem "DR wygrało". (może przez banie ;D?) Chodziło mi bardziej o tych co już dali sobie spokój z tą gierką-oni wygrali. A reszta uzależnionych neo-zombi co poszła na inne serwery i od początku botuja bądź co głupszy wali to ręcznie-tych zmietliście. Im wcześniej się zorientujesz tym lepiej ponieważ to nic nie daje i jestem pewien że to wiesz ale jakoś ciężko jest Ci to zrozumieć ;p
2.Napisz ile grasz to Ci odpisze na drugą niejasność.
PS. Uważaj na oczka bo pułapkę Ci zostawiłem

PS.2 Nie odbieraj mnie jako wroga przyjacielu .