|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#14481 |
Użytkownik Forum
|
![]() mi sie wydaje czy go nawet w swojej gildi nie lubia/szanuja?
|
![]() |
#14482 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiscie jak zwykle padliscie ofiara naszego beznadziejnego zartu...
![]() |
#14483 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Beznadziejne to jest wasze podejscie do tej gry.
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#14485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiem. A jakie ono jest ?
![]() |
#14486 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lubie Czekolade.
jułen lubi placki kartoflane infa lubi ogórki kiszaki a Maciu lubi porostu wigilie |
![]() |
![]() |
![]() |
#14487 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co jak co, ale z tego wszystkiego to kiszone mi najmniej podchodza.
![]() |
#14488 |
Użytkownik Forum
|
![]() widzisz ja jem czekoladę jestem sobowtórem Elvisa i zobacz jak dobrze wyglądam. Avart mówi sam za siebie.
a wolisz Konserwowe ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
Lokacja: Szczecin powah
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Co jak co ale go nie lubią/szanują ludze z vis/duss bo wiedza ze woli siedziec w pzcie albo expic zamias cos robic..a nie zapomnialem jak biegal noobem po svar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14491 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() moja łazienka na żywo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() daj się w niej dotknąc...!:O
Btw.jułen nie płacz ,bot odrobi ;<
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Chuj Wam W Dupe Pokemony , Szatan Jest Miedzy Nami ! Oleeee
![]() |
#14494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Takie, ze dla mnie to chyba DR jednak wygrało tą wojne
Powiedz mi lepiej infamia ile juz lat grasz(bocisz) w tą gra ? Opłacało sie ![]()
Zrobie tu porządki, rozwieje wasze mżonki , jestescie tu potrzebni jak ziemniaczane stonki. stonki: -linari_back , DION -dzidzie2,yołeny,khazule -bartonisko -duch niespokojny JM na 100% -mYchas -bulbazaur i jego ziomy -zodix/awangardowy/lukasz92 -sruror mega d381L |
![]() |
![]() |
![]() |
#14495 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rozumiem na jakiej podstawie wyciągasz jakiekolwiek wnioski. Nie rozumiem dlaczego uwazasz ze DR wygralo, nie rozumiem po co mam brac jakis wyimaginowany urlop. Mysle jednak ze slowo "wziol" pokazuje calkowicie poziom ktory prezentujesz. Jak podasz jakies uzasadnienia swojego posta to bede w stanie Ci cokolwiek odpowiedziec.
@dzidzia2 Ta Twoja lazienka, ciagle sie swieci. zgas swiatlo xd
![]() |
#14496 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() katrila wasz bog i wladca nie pozwoli im nawet gadac z luakszem czy rafalem HAHAHAHAHAHA jeszcze troche a bedzie sie pytal " ty karol z kim dzis spales jak bylo(bo sam bym chcial quel puknac tylko ze ona go nie kocha przez kabel i imargam musi dzwonic do niej zeby mnie zaczela kochac ) , ty youen co na obiad dzis mialees " HAHAHAHAHA a ludzi sie ich boja bo to bogowie sa imargamy , zwidki i ci co dupke liza youeny HAHAHAHA a Andrzej sobie botuje u smerfa pracuje ( uklada looty za kase w rl o ile sie myle to 20zl na 1h ma u rumuna wielki katrila )
btw. Youen co do Seleny to mozesz mejsa posiorbac piszesz glupoty na tibia.de da ci cos ze to czujesz sie lepiiej ? kapusniaku Ostatnio edytowany przez Becia - 11-05-2009 o 15:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14497 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2009
Lokacja: Wodzisław/Bruxelles/St. Marie Sur Mer
Stan: Usunięty
Imię: Analny Masakrowiec
Profesja: Elder Druid
Gildia: xXx
Poziom: 121
Skille: 666/336
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Dokładnie ,słowo "wzioł" obrazuje poziom naszej kochanej furory.
Chciałbym jednak dodac ,że bot to nie złe rozwiązanie ,bo niektórzy nie mogli by się edukowac ;< W tym wypadku leci bocik ,a taki delikwent zarobi co nieco na tibii i może skończy jakąś zawodówkę. Btw. DR to totalna porażka. ![]()
"ogolnie bylo fajnie aczkolwiek jason strasznie chrapał w nocy, rester spal jak baranek wiec jego bic nie musialem, no ale jason dostal kilka razy op łbie , rester przegrał 1kk z infamia kto 1 zaliczy zgona, a na sam koniec smerfu wlal lukaszowi do japy cwiartke soplicy i niestety denat lecial na parapet po blessy gdzie spedzil nastepna godzine po czym wrocil smerf i go jebnal do lózka =D (az sie dziwie ze nie narzygal se do łóżka ktore stalo przy blessowni parapetowej) " Koniec ,KO |
![]() |
![]() |
![]() |
#14498 |
Użytkownik Forum
|
![]() 24h siedzę przed kompem i patrze na łazienkę Karola oczekuje na jego matkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę ją zobaczyć nago plzzzzz Karol poślij ja tam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2009
|
![]() Jego rodzice oddali go babci niestety ;/
Wiec tylko babcinke mozesz zobaczyc ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14500 |
Użytkownik Forum
|
![]() dawaj i babke biore wszystko co gołe poza KArolem bo śmierdzi.
No nie dziwie sie że go babce oddali. Cały dzień w piwnicy przed kompem nie odzywal sie do rodziców bo musiał bota pilnować to ma ..... |
![]() |
![]() |