Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida
'We Made You' - tekst tak samo plytki, teledysk nie wspomne, refrenu tez, conajwyzej pierwsza zwrotke mozna uznac za dobra.
|
We Made You jest dobre do odsłuchania jak się ma bardzo dobry humor. Taka wesolutka, śmieszna i głupiutka piosenka.
Cytuj:
Lirycznie i technicznie Relapse jest srednie, najwyzej porzadne. Juz nie mam zamiaru podawac innych raperow jako dowodu, ale nawet w stosunku do samego Eminema to jest jedna z jego gorszych plyt (pewnie powiesz, ze to swiadczy o jego poziomie, ale co tam)
|
I was born with dick in my head, yeah, my stepfather said that I sucked in the bed.
Mi tam się podoba praktycznie wszystko z Relapse. Trzeba to tylko zrozumieć.
Cytuj:
Nie tak dawno jak mowilem, ze zdaje sie 'We Made You' jest slabe, to slyszalem od ciebie 'Poczekaj na Relapse'.
|
No, i się doczekałeś. Relapse jest świetny. Ale od początku było wiadomo, że dwójka będzie jeszcze lepsza - w końcu tam są zostawione naj kawałeczki.
Cytuj:
W wiekszosci plyty to nie ten Eminem, ktorego sluchalem. Till I Collapse, Lose Yourself, Sing for the moment, to jest to czym jaralem sie w nim. I po pieciu latach mi daje dwie warte uwagi piosenki i mam sie tym cieszyc? No thanks.
|
Ale tu ciągle jest ten sam Eminem. Tyle tylko, że ma troszkę inny akcent. W końcu ile można rapować o tym samym ? Był na odwyku, to dzieli się tym ze światem.