Zobacz pojedynczy post
stary 28-05-2009, 21:08   #473
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida Pokaż post
'We Made You' - tekst tak samo plytki, teledysk nie wspomne, refrenu tez, conajwyzej pierwsza zwrotke mozna uznac za dobra.
We Made You jest dobre do odsłuchania jak się ma bardzo dobry humor. Taka wesolutka, śmieszna i głupiutka piosenka.

Cytuj:
Lirycznie i technicznie Relapse jest srednie, najwyzej porzadne. Juz nie mam zamiaru podawac innych raperow jako dowodu, ale nawet w stosunku do samego Eminema to jest jedna z jego gorszych plyt (pewnie powiesz, ze to swiadczy o jego poziomie, ale co tam)
I was born with dick in my head, yeah, my stepfather said that I sucked in the bed.
Mi tam się podoba praktycznie wszystko z Relapse. Trzeba to tylko zrozumieć.

Cytuj:
Nie tak dawno jak mowilem, ze zdaje sie 'We Made You' jest slabe, to slyszalem od ciebie 'Poczekaj na Relapse'.
No, i się doczekałeś. Relapse jest świetny. Ale od początku było wiadomo, że dwójka będzie jeszcze lepsza - w końcu tam są zostawione naj kawałeczki.

Cytuj:
W wiekszosci plyty to nie ten Eminem, ktorego sluchalem. Till I Collapse, Lose Yourself, Sing for the moment, to jest to czym jaralem sie w nim. I po pieciu latach mi daje dwie warte uwagi piosenki i mam sie tym cieszyc? No thanks.
Ale tu ciągle jest ten sam Eminem. Tyle tylko, że ma troszkę inny akcent. W końcu ile można rapować o tym samym ? Był na odwyku, to dzieli się tym ze światem.