![]() |
#461 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
Wyjdź, psychofanie. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widziałem listę utworów. Na pewno nie będzie gorszy niż pierwsza płyta. Poza tym, sam mówił, że to, co najlepsze, jest zostawione na dwójkę. A że jedynka i tak miażdży wszystko, no to cóż...
@Down: :*
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-05-2009 o 19:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Co się denerwujesz oni wolą słuchać jak nasi ko****y raperzy śpiewają jak to się fajnie pije ile to oni nie zjarali ile to kresek nie wciągnęli jak się lubią jebać i ile to oni dup nie mają. Jak widzę dzieci chodzące po ulicach z telefonem w ręku z puszczaną muzyką gdzie słychać" jebać policje" to mi się rzygać chce.
![]() |
![]() |
#464 |
Guest
|
![]() A mi się rzygać chce jak słyszę 'bomby na Izrael'. Czy to wnosi coś do tematu?
|
![]() |
![]() |
#465 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
To że Ty postrzegasz rap w ten sposób i słuchasz raperów którzy rapują tylko o tym ile to nie wypili, zaliczyli, wciągnęli kresek i jaki mają stosunek do policji, to już Twoja sprawa. Nie każdy tutaj słucha takich raperów, ja słucham rapu z przekazem, z dobrymi linijkami a nie "JOL JOL JP JP JARAM 10 G SAM I MAM NIEZŁY ŚWIADOMOŚCI STAN, ELO J***Ć POLICJE!" A to że dzieciaki słuchają takiego hip hopu bo chcą być fajni to już inna sprawa.
![]() |
![]() |
#467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Raczej wrzucił pseudouliczne beztalencia do jednego worka z bardzo dobrymi raperami
Cytuj:
@Relapse Mieszanka dobrych, bardzo dobrych i słabych utworów, bez fajerwerków : )
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 28-05-2009 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Cytuj:
Lirycznie i technicznie Relapse jest srednie, najwyzej porzadne. Juz nie mam zamiaru podawac innych raperow jako dowodu, ale nawet w stosunku do samego Eminema to jest jedna z jego gorszych plyt (pewnie powiesz, ze to swiadczy o jego poziomie, ale co tam) Cytuj:
W wiekszosci plyty to nie ten Eminem, ktorego sluchalem. Till I Collapse, Lose Yourself, Sing for the moment, to jest to czym jaralem sie w nim. I po pieciu latach mi daje dwie warte uwagi piosenki i mam sie tym cieszyc? No thanks. ------------------------ Zeby nie bylo totalnego offtopa (chociaz przy tych flamach o polskim hh to jest powazna dyskusja) to plyta Fabuly/WFD 6 sierpnia. WFD wiadomo, na Fabule czekam chocby ze wzgledu na taki kawalek - http://www.youtube.com/watch?v=-AFssGb7FpM
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 28-05-2009 o 20:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#469 | |
BadBoy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#470 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
No tak, poważny argument do oceniania tej płyty jako pewniaka ! płyta roku jak się patrzy! Cytuj:
Btw, moge to samo powiedzieć o amerykańskim rapie. A tak btw, czekam na lavorame/wfd |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
Lavorama, o taaaaaaaak.. To Historia miazdzy : ) kanadyjska zima, polski jazz :-D za jakieś niedługo przesłucham sobie blackout 2.. mam nadzieje ze dobre : PP z recenzji jak patrze to nawet git, hehe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 | |
BadBoy
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mi tam się podoba praktycznie wszystko z Relapse. Trzeba to tylko zrozumieć. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#474 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozkminy na temat Eminema z Yoh nie mają żadnego sensu, bo wg. niego wszystko co wyszło spod szyldu Slima jest najnaj. Zawsze poda jakiś durny argument, dla którego 'to' > wszystko inne. Jak choćby ten:
Cytuj:
@Emcess BO2 jak najbardziej zajebiste. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
Akurat PiH jest jednym z lepszych raperów przynajmniej wg. mnie (w SNS miał bardzo dobre punche...). To że Ty nie rozumiesz wersów to nie wina danego rapera, tylko Twoja, że interpretujesz to w sposób "sami nie wiedzą o czym byle się rymowało" "Do końca tańczysz, chociaż to smutny bal Dla niektórych karnawał Dla Ciebie nawał kar" Jeśli to dla Ciebie "byle się rymowało" to kończę z Tobą rozmowę na tym etapie i rozpocznę ją ponownie jak zaczniesz rozumieć większość wersów...
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 28-05-2009 o 22:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwa dobre utwory ? Kpisz.
![]() |
#477 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Po puszczeniu tej piosenki pewnym żelusiom zostałem nazwany białym murzynem. |
|
![]() |
![]() |
#478 | |
BadBoy
![]() |
![]() Cytuj:
@up no bo to była akurat dobra jazda po tym co się teraz dzieje i calutka prawda. Relapse jest dobra, ale wyśmienite kawałki, które dorównują Like toy soldiers czy chociażby When im gone to wg. mnie tylko Beautiful i Underground. No i druga strona Ema czyli ta zabawniejsza, kawałek w stylu Ass like that, Just lose it czy Without me to oczywiście We made you i każdy fan Ema powinien wiedzieć, że gdy on powraca robi coś nowego - taki zabawny kawałek powstaje.
Rzetelnie o La Liga Ostatnio edytowany przez Pan i Wladca - 28-05-2009 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Moderator
|
![]() @Up
no bo jak słuchasz kiczu to dobre wersy to rzadkość... zresztą nie wymagaj 2-3 zwrotek genialnych tekstów bo to też nie jest realne, ale jednak mimo wszystko jest dużo raperów którzy trzymają poziom. Jeśli chcesz to mogę Ci podać przykłady, całkiem sporo ich jest. Szkoda tylko, że w większości są to undergroundowi artyści, bo robią naprawdę dobry rap i dużo osób traci możliwość posłuchania ich.
![]() |
#480 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Relapse mi się podoba. jest kilka kawałków, których słucham w kółko. Dre zrobił dobre bity, Shady nieźle nawinął. Cytuj:
Zrozum, że jednemu może się podobać a drugiemu nie... uszanuj to. tak samo jak z laskami. jedna ci się podoba a kumplowi ta sama nie. |
||
![]() |
![]() |