Cytuj:
|
O ile pamiętam to i druidowi podochodziły nowe ciekawe czary, które siłą dorównują Ue. to po pierwsze
|
Wrath Of Nature pomimo tego, że kosztuje 650 many, jest prawie do niczego. Eternal Winter kosztuje 1200 many i przydaje się rzadziej, niż UE Sorcerera, które kosztuje dwa razy mniej - Rage Of The Skies jest bardzo przydatne i zżera tylko 650 many. Hell's Core co prawda kosztuje 1200 many, lecz czarnoksiężnik na światach PvP, mając to zaklęcie do dyspozycji, stanowi jednoosobową armię.
Cytuj:
|
Po drugie Druid za pomocą Mass Healing jest wstanie uleczyć 36 darmozjadów, a to czyni go 36 razy lepszym od każdej innej profesji pod tym względem.
|
To była ironia, czy może opowieści z OTSa?
Cytuj:
|
Moim zdaniem Sorcerer to dobry szpaner. Mhroczny zły mag, który zaraz UE puści jak nie zamkniesz mordy, tylko, że jak ja włącze utamo vite to mnie zabierze to tylko połowe many z tego ile kosztowało go samo Ue.
|
Tylko cieniaski jadą na Utamie. Tak na marginesie, to po co miał bym marnować swoją manę na UE, skoro mógł bym cię jej pozbawić, przy użyciu SD i Energy Wave? Twoja wspaniała "Utamka" w pewnym momencie by się skończyła, a wtedy los twój marny...
Cytuj:
|
Mylisz się , UE kosztuje dużo many a więc po prostu nie opłaca się na non-pvp z niego expić .
|
Nonsens. Jako 140MS, bez najmniejszego problemu poluję na Worker Golemach, lurując od 6-12 sztuk. Polowałem również na Frost Dragonach z UE, dzięki czemu mogłem poczuć się jak 200MS z publikowanych niekiedy filmów. Ryzyko śmierci wcale nie jest tak duże, jakie mogło by się wydawać, lecz na Frostach nie expię z powodu poniekąd marnego loota, czego nie mogę powiedzieć o Golemach.