|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#102 | ||||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Autor zapewne padł swoim 13 knightem jak uciekał z ama campa do świątyni gdzie się kupuje blessy. Dlatego założył ten temat.
btw. Każda profesja jest dobra, zależy tylko kto i jak nią gra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() knight to nie bloker, knightem się nie expi ręcznie, knight to kasz majker .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
Poziom: 234
Skille: 15/28
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() @up
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Gra knightem jest jednak nudna, to char do botowania i zbierania GP.
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: B-ce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Deras Arim
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 80+
Skille: 10+
Poziom mag.: 17
|
![]() A jak dla mnie knight to tak jakby czołg. 1 na 1 jak cie nie zajebie to na pewno spierdoli, korzystając z dużej ilości capa co za tym idzie dużej ilości potionów.
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2009
|
![]() no to mi wytłumaczyliście, a szczególnie ten 13 knight co padł na amazonkach. Założe się, że sam jest takim knightem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() @up
Jak by takim był to by nie pisał tego tylko sam by siedział i płakał jaki to knight jest sux. Każda profesja ma coś w sobie. Dużo ludzi gra knightami bo ich lubi. Lubi wpakować się w mase potworów. Jedni lubi czary sorca inni druida, a jeszcze inni latające dzidy paladynów. Uważam, że jesteś tylko człowiekiem któremu trudno dogodzić, któremu ciągle coś nie pasuje. Jak Ci się ten knight tak nie podoba to nie marnuj czasu pisząc tego na forum tylko bierz sobie tego swojego 36x lepszego druida i trapuj tak bardzo słabych knightów na pohu m wallami i paralyze bez waste potów ![]() PS Czytając Twoje wypowiedzi popsuł mi się apetyt na pyszne kanapeczki z kaczupem ![]() @Vil Ale serek jest lepszy z keczupem niż musztardą ![]() Ostatnio edytowany przez demoninator - 06-06-2009 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() prawda jest taka, ze Cipsoft z niewiadomych powodow spapral koncepcje knighta, i dlatego ludzie cierpia.
btw kanapeczki z musztarda > kanapeczki z ketchupem.
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2009
|
![]() Ten topic, to czyste bzdury. W połowie Twojego "artykułu", tak to nazwijmy, zauważyłem mnóstwo powtórzeń argumentów, stwierdziłem, że nie doczytam do końca, a jednak się wypowiem.
1. Nigdy nie słyszałem, by 40 kina padł od 15 sorca, chyba, że za czasów SD'kow na 16. (to też jednak nie 15) 2. Palk musi tachać to speary, to bolty, na 1h huntu zajmie cały cap. 3. Utana Vid, myślisz, że od czego jest steal ring? 4. Wyobraź sobie, że kine na 50 lvl otoczą zerki, i sorca na 50 też, kina od dwóch nic nie dostanie, a jego skille i eq + hp pozwolą mu przetrwać atak pozostałych. A sorc? W pore nie wdusi utamy i "Enter". 5. Kina może sobie siedzieć na expach typu mint, ef, of baardzo długo, z czego w dwóch przypadkach całkiem za darmo z dużym zyskiem. Oczywiście palk też może, ale amunicja? Ostatnio edytowany przez Kaiyoh - 10-06-2009 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2009
|
![]() Tak na marginesie. Kompletna beznadziejna bo niby za co otrzymałem ostrzeżenie. Duchu niespokojny czyżby coś Ci się nie spodobało?
A tak pozatym szanowni moderatorzy! Jeśli to Wy odpowiadacie za treści jakie znajdują się na strone www.Tibia.pl to bardzo was proszę o jej zmiane. Przecież to odrazu widać, że współpracujecie z Cipsoftem. Kiedy czytam te wszystkie zmanipulowane opisy o potworach na tibi.pl to aż śmiać mi się chce. Takich beznadziejnych bajke nigdy w życiu jeszcze nie czytałem !! jak Wy możecie takie śmieszne opowiastki wciskać Ludziom !! Przecież to jest tylko Fikcja, tylko gra. Żadne potwory nie istnieją, po co te wszystkie historie o nich? właśnie te historie o potworach, te opowieści, książki w tibii to FABUŁA. Coś, co ma zachęcić ludzi do odkrywania sekretów gry, ma im ułatwić rozwiązywanie zagadek, a nie robić kolejną grę polegającą na GRINDowaniu. Gdyby nie te historie to kto by pisał i spike swordzie na rooku? Leży sobie i co z tego? Minotaur Mage, a niech siedzi sobie w tej komnacie, po co on komu? Właśnie po to jest ta historia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() tiaa
jasne koleś jak ty uważasz że pallek ubije knighta to jesteś za przeproszeniem noob KNIGHT W PVP knight może sobie kupić o wiele więcej potek niż pall amunicji(knight = więcej cap). wtedy pallkowi skończy się ammo , i co?? zacznie spierdzielać a knight włoży sobie tą rainbow shield co dodaje prędkości , time ringa, bohy, i utani hur a pallek time ringa, bohy, i utani hur... noi knight spokojnie dogoni pallka i go ubije (jeśli pall i kina będą na tych samych lvlach)) i dotego knight spokojnie weźmie walnie hity większe niż pallek (utito tempo ) a jeśli pallek by walnął sobie czar na zwiększenie hitów to wtedy knight by go dobił ponieważ by był pallek za wolny... A ja na swoim 30 knighcie wallłem ze sword ringiem 203 (bandit) a kuzyn ledwo wycisnął na 50 pallku 213 (beho) KNIGHT W EXPIENIU knight (więcej cap + więcej potek = więcej kasy i loota) pall (mniej cap + amunicja + mniej potek = mniejszy loot i zarobek)
POKEPLUSHIES Click here to feed me a Rare Candy! Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Ostatnio edytowany przez mistrz99 - 12-06-2009 o 12:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2009
Imię: Nath Teran
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 143
|
![]() Piszecie ze knight to moneymaker? Gdzie wy te money zarabiacie? Z cala pewnoscia latwiej jest zarobic palkiem, moze i magicznymi profesjami. Knightem prawie nigdzie sie nie zwraca. Nie mowie o proficie po 1 czy 2k na godzine, bo to jest zaden zysk...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Knight to typowy moneymaker na bota, bo expi długie godziny niemal bez waste na mobach, na których ciężko o deada. Może nie ma szansy na zarobek rzędu kilkudziesięciu k/h, ale ma pewność, że wyjdzie na +. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak, to inna sprawa. Nawet jak ma sie 1k na + / h to przez 10h dziennie cos tam wpadnie. Ale prawda jest taka, ze knight jest profesja, ktora sie najgorzej zarabia :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() czlowieku wes sie opanuj gadasz takie głupoty ze masakra ;]
kazda runa paralyze zabiera mane przy robieniu i UŻYCIU mowisz ze rulniesz 2 gsy i knight pada bo go paralyzujesz ;] zaprzeproszeniem gówno ci to da ;p poniewaz Rycerzyk sie leczy co 2 sec wiec ta paralyza mu nawet nie zaszkodzi a ty na swojej manie moze walniesz 2 moze 1 nie wiem jaki masz lvl. Ale gadasz takie głupoty dosłownie wyssane z palca. Taki bajer ze kina sie nie przydaje powciskaj swoim znajomym ;] Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() to powiedz mi kto na wojnie biega w pierwszym szeregu, i kto łamie defensa wrogom jak nie knight? palek ma zjebane leczenie a knight to tylko sie potuje i ma 1200 hp + na ture (bo jak ty zajebiesz jedno SD to on 2 razy sie wyleczy). a palkiem? spiryt ci odnowi 300 zycia i 150 many to co druga ture mozesz sobie rzucic sana ktory raz da ci 300 a raz 600, no i wiecej klikania na ktore nie zawsze jest czas, a jesli powiesz mi ze mozna sie botem leczyc - botem teraz to tylko ryzyko a poza tym bot powoduje duze lagi jak cie potuje na siłe, to nie mozna sie ruszyc.
palek niby moze byc fajna postacia do raszowania, raszujesz raszujesz a jak wpadasz w trapa to skupiasz sie na potowaniu i leczeniu, ale assasiny maja tylko 4 kratki zasiegu, a to bardzo malo na wojnie. przyspieszacz palka sux, bo nie mozna atakowac (i z tego co mi sie wydaje to dostaje sie wieksze hity), mozna tylko biegac po mapie zeby pz zgubic jak juz sie z openki ucieknie. a knight moze sobie biegac na utamo tempo hur czy jak tam sie to nazywalo, na tym strong haste knighta, a jak juz wróg jest w trapie, a na wojnie prawie zawsze trzeba kogos trapnac zeby zabic, to ma do dyspozycji berserka tego co wzmacnia hity 2 razy + 2 razy mocniejszy wtedy miecz + exori gran. Elaro jakos zamienil podczas wojny maga na knighta i red skula wbil szybko na szweduchach, na*******al fragi na najwyzszych levelach az milo. po prostu knight pelni inna role niz palek i mag. poza tym uwazam ze profesja palka nie ma racji bytu bo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. palek w niczym nie jest najlepszy.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Imię: Krejzi skeejter
Gildia: Hornety
Świat: Elysia
Poziom: 55
Poziom mag.: 45
|
![]() gosciu magiem raz zarobisz a raz stracisz drugie tyle, knight to jedyna profesja ktora cos zarabia ogarnij sie... nudno zarabia ale zarabia! on kupuje avengera raz, a sdki czy assasiny koncza sie szybciej niz ci sie wydaje.
zgadnij czego juz nie gram... Krus pat-49 ms max/zrookowany przez upierdliwych Krezji skejter-86 ms max/deleted za bota Rone epso-82 rp max/deleted za bota zeth chaos-60 ed hackniety jakiemus szwedowi:>/zrookowany okradziony Krejzi Skeejter - 55 ms Facc, ciągle mam Kawa ER-5 - pincet cm3, 37kW, 45Nm, dwa koła - active |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie... Knight to profesja, ktora jest bardzo trudno zarobic... Na 100% latwiej jest palkiem, czasami druidem i sorcem. Tak, knighem mozna postawic bota na 10h na malpach i miec te kilkanascie(dziesiat) k gp. Ale jesli mowimy o recznym zarabianiu, to knight sux!
|
![]() |
![]() |