Zobacz pojedynczy post
stary 26-06-2009, 20:34   #561
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Chodzi o to, że będąc gejem wiesz, że lubisz mężczyzn, a nie kobiety, ale czy o tym samym myślisz zabawiając się z drzewem?
Przypuszczam, ze w sytuacji, w ktorej bylbym dendrofilem, stwierdzilbym "Jestem dendrofilem i wiem, ze lubie drzewka, a nie kobiety, ale czy o tym samym pomyslalby zoofil zabawiajac sie z koza?".

Pupa (podobnie jak dziupla w drzewie) nie jest stworzona do tego, aby byc przedmiotem kontaktu seksualnego.

A najzabawniejsze jest to, ze obroncy tolerancji mowia o "dyskryminowaniu" homoseksualistow? Gdzie? Czy jestes ktos w stanie podac przyklad dyksryminacji homoseksualisty ze wzgledu na jego "orientacje" seksualna?
Tylko prosze, nie podawajcie przykladu zwiazanego z adopcja dzieci, bo to jest zarezerwowane tylko dla malzenstw - tak samo jak malpa nigdy nie bedzie czlowiekiem, pomimo wielu podobienstw.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo
Europa nie upada, Europa (ta zjednoczona) rośnie w siłę. Upadły to by pojedyncze państwa gdyby się nie zjednoczyły.
Haha, no faktycznie, w tym roku gospodarka Niemiec urosnie o -6%, a Lotwy o -18% PKB To juz chyba Bialorus lepiej sie trzyma.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sphinx
Genialny argument. Tak samo jak usta nie są stworzone do seksu oralnego, a pary lesbijek nie są do oglądania w akcji przez napaleńców.
Masz 100% racji - usta nie sa stworzone do odbywania jakiegokolwiek stosunku seksualnego. Ba, nawet religie takich stosunkow zakazuja! Ale czy to uprawnia np. mnie do tego, zebym calemu swiatu oglaszal, ze akceptuje seks oralny, albo wylazil na ulice z transparentem "ROWNOSC I TOLERANCJA DLA SEKSU ORALNEGO!"? Nie. Jesli chce - robie to w domu, jesli nie chce - nie robie.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 26-06-2009 o 20:40.
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.