![]() |
#501 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
Mi osobiście niedobrze się już robi czytając cytrynowego. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Cóż, to chyba wiadome, że na taki temat nic się nie zdziała, bo jest was więcej, a skoro wypowiadam się na tematy o chorych osobach, to sam też pewnie mam nie po kolei w głowie. Niech napiszą jeszcze dwie osoby że już mnie tu nie chcą i się wynoszę. Nie chcecie dyskusji, to nie. @down: No dawaj, napisz to. @drugi raz down: Gubię się w wypowiedziach? Nie wiem, może, trudno odpierać x ataków naraz. Poza tym chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że wszechwiedzący nie jestem, i MOGĘ się pomylić (olaboga). Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 25-06-2009 o 18:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#503 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
Alkohol nie jest zakazany, a też jest de facto narkotykiem, podobnie jak tytoń. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@up Nie napiszę. To nie my nie chcemy dyskusji, tylko ty się gubisz w swoich wypowiedziach. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 25-06-2009 o 18:29. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ile można powtarzać? To nie rodzice krzywdzą te dzieci tylko społeczeństwo. Głupie, samolubne, uprzedzone społeczeństwo. Cytuj:
No, i mamy piękną wojnę lewica vs prawica z dodatkowym wsparcie dla obu stron przez osoby niezaangażowane. Ostatnio edytowany przez Voon - 25-06-2009 o 18:32. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
-bandą żelusi baunsujących w rytmie zajefanych techniawek -bandą metali, którzy są przeciwko Żydom, czarnym, gejom, każdemu kto nie słucha metalu*, i ogólnie przeciwko całemu światu *Jeżeli metalu słucha Żyd/murzyn/gej to i tak go nie polubią. Ostatnio edytowany przez Ulrikk - 25-06-2009 o 19:02. |
||
![]() |
![]() |
#506 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | ||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ale ja nie mówię tylko o złych skutkach ubocznych- mogą być przecież także pozytywne. Do stwierdzenia różnic w wychowaniu przez rodziny homo/hetero nie trzeba dyplomu z psychologii (choć nie pogardziłbym takowym). Wystarczy trochę common sense.
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@Ulrikk: A próbowałeś się nie trzymać z nikim? Będzie to miało na pewno lepszy skutek dla Ciebie niżeli wpieprzanie się w takie gówna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() I taka ciekawostka - najlepsza forma akceptacji homoseksualizmu w polskim spoleczenstwie jest zaprzestanie parad, wiecow gejowskich, happeningow itd. W socjologii istnieje tzw. prawo Simmla-Cosera (od Georga Simmla i Louisa Cosera), ktore mowi o tym, ze dzialalnosc grupy, bedacej negatywna grupa odniesienia dla jakiejs spolecznosci, nie prowadzi do akceptacji dzialan tejze negatywnej grupy - co wiecej, zachodzi efekt przeciwny. Przenoszac to na polskie warunki - grupa bedaca negatywna grupa odniesienia (w tym przypadku homoseksualisci) przez swoje nachalne dzialania prowadzi do tego, ze w grupy nie-lewackie, prawicowe, religijne (chrzescijanskie, muzlumanskie itd) wrecz zwieraja swoje szyki i prowadza zdecydowanie ostrzejsza polityke w stosunku do grup negatywnych niz prowadzily wczesniej. Dodatkowo moze wystapic sytuacja, w ktorej osoby o pogladach centro-prawicowych badz prawicowych, ale nieuczestniczace w konflikcie dolacza sie wlasnie do grupy zwalczajacej homoseksualistow... Podobnie jest w moim wypadku - to, czy ktos jest w zwiazku homoseksualnym mnie nie interesuje. Denerwuje mnie jedynie propaganda, usilne wmawianie mi, ze takie zwiazki sa normalne, a takze roznego rodzaju marsze - przez takie dzialanie bardziej popieram prawicowcow.
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 25-06-2009 o 21:14. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() ITT:
Osoby, którym znudziło się śledzenie tego tematu ;0. |
![]() |
![]() |
![]() |
#511 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Powiem tak, nie ma takiej pewnosci w stosunku do tego ze dziecko wychowane w zwiazku homosexualnym bedzie gejem/lezbijką z racji tego ze 40% naszego charakteru a w tym preferencji sexualnych jest juz ksztaltowane za pomocą genów, a 60% juz przez srodowisko(nie tylko rodzine ale tez przez telewizje, media, "koleguf" z podwórka etc). Jednak pamietajmy tez ze z tymi genami jak z miesniami, nie uzywane zanikają, czyli dziecko z genem ktory wspiera w nim homosexualizm poprzez wychowanie w rodzinie anty, lub obojetnej do homo moze byc hetero. Doswiadczenia naukowe potwierdzily juz ze dzieci wychowane w zwiazkach homo niekoniecznie zostają gejami/lesbijkami, ba, nawet robia to rzadko, jednak maja ogromna ilosc tolerancji w stosunku do nich. Ogolnie dobrym pomyslem bylo by zostawienie homo samym sobie, i jedynie zalegalizowanie ich zwiazkow i nadanie im takich samych praw jak normalnym zwiazkom hetero, wiele by sie nie zmienilo, bo i w takich zwiazkach zawsze jest podzial, chociasz by podswiadomy na ojca/matke i dziecko zostanie wychowane dobrze a nawet lepiej niz w heterosexualnym zwiazku ktore bedzie bardzo antyhomo, bo takie dziecko bedzie mialo wiecej tolerancji nie tylko na "zle niedobre homo" ale i na inne rzeczy które niepodobaja sie narodowcom, jak inne nacje, kolor skóry etc.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 25-06-2009 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ej no w kulki sobie nie leccie i nie mowcie ze wszyscy maja takie same zdanie co ja ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 | ||
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Trudno mi to powiedzieć mając rodzinę... Myślę, że jeśli kochaliby mnie tak samo jak moi rodzice, to by mi to nie przeszkadzało. Najważniejsze jest mieć w kimś oparcie. Takie prawdziwe oparcie.
Cytuj:
Cytuj:
Wyprzedzając kolejną kłótnie, że to ja nie mam racji - zostało już potwierdzone, że homoseksualizm nie jest zboczeniem, tylko że jest to orientacja seksualna. Jeśli nie potrafisz tego przyjąć do wiadomości, to bardzo mi przykro, wracaj do swojego "zaścianka". Mam tylko nadzieję, że nie wyjedziesz za granicę i nie będziesz robił Polakom wstydu (jeszcze tego nam brakuje, żeby stereotypem Polaka był pijak, homofob, złodziej i cholera wie co jeszcze, chociaż już nam nie dużo do tego brakuje)... To, czy to jest szkodliwe, czy nie, zależy też od indywidualnych predyspozycji. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Popieram otwarcie granic, swobodny przeplyw ludzi i towarow, ale do tego nie trzeba eurokolchozu. Cytuj:
Cytuj:
Darmowa edukacja wystepuje co najwyzej w Afryce, gdy pod prowizorycznym namiotem jakis czlowiek za darmo, z wlasnej woli uczy tam dzieci. W chwili obecnej za panstwowa edukacje rowniez placimy. W podatkach. Cytuj:
I zeby nie bylo wyzywania od prawakow - jestem calkowicie apolityczny.
![]() |
![]() |
#517 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 04 2009
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Valoria
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Odstepstwo od normalnego zachowania danej spolecznosci jest zaburzeniem na jakims podlozu, czy lewacy tego chca, czy nie. Czy jestes w stanie wytlumaczyc mi, czym rozni sie homoseksualizm od np. dendrofilii, przez co to pierwsze zaliczamy do "orientacji seksualnej" a to drugie do zaburzenia seksualnosci? Cytuj:
![]() |
![]() |
#519 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#520 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Orientacja seksualna może być homo lub heteroseksualna. Dendrofilia to po prostu "pociąg" do drzew. Byle jakich. Co w tym trudnego? |
|
![]() |
![]() |