Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 05-07-2009, 17:14   #29754
Barabash
Użytkownik forum

Barabash's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2009
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 178
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PuTiKeR Pokaż post
kup pudi jeszcze ze dwa 180lvle i mow ze sam wbijaŁes ciezko aFF all time podawaŁes sie za 1 ownera
pochwal sie lepiej jaka masz szkoŁe?
masz 18 lat i skonczyŁes tylko gimnazjum nawet glupiej zawodowki nie zrobiŁes idz sie poucz ^.- hmm nie uczyŁes sie bo tibia wazniejsza? yeye

hahaha zrokowana z 101 lvl huaehuhea
http://tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=keri+ma%27fess

tu masz historie dedow kretynie

Moze i mam tylko gimnazjum skonczone ale to wlasnej woli a nie prze Tibie... wczesniej zaczołem pracowac i zaprzestalem nauki... a Tobie wspólczuje bo pewnie plączesz sie gdzies miedzy 5 a 6 klasą podstawówki, skoro pisac nawet nie potrafisz "huju"

A poza tym to zaprzestaj juz komentowania tego co napisalem bo nie lubie wdawac sie w zbedne kłotnie z takimi bałwanami jak Ty Ciau

A co do tego, co kupuje i za ile to juz moja sprawa... Widocznie mnie na to stac. I nie musze prosic sie nikogo zeby mi pacc'a na 30 dni kupil bo nie mam pieniedzy. Pogadaj z tata to moze kupi Ci jeszcze słownik skarbie...

I jeszcze jedno, wracając do szkoły To nie pamietasz juz jak srałes w połowie czerwca przed rozmową z mama? Miałes wielkie szczescie ze jednak zdałes, bo ja bym Ciebie i Twoj iloraz inteligencji juz dawno emigrował na Wyspy Salomona.

A co do tego linku, to jak byś nie wiedział ta lista jest prowadzona od klienta 7.92... A jak Ci juz kilka krotnie pisałem zaczynałem gre pod klientem 7.4 -.-

Ostatnio edytowany przez Barabash - 05-07-2009 o 17:30.
Barabash jest offline   Odpowiedz z Cytatem