|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#29741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2009
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Worfin Iskus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 80+
|
![]() Odrobiony lvl
![]() Sorry z góry za ciepłe słowa. Ostatnio edytowany przez Zielo3. - 05-07-2009 o 11:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#29742 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2008
Lokacja: Venore
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29743 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2008
|
![]() @up slaby domek / x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Puławy ofc
Imię: Solantes Knight
Profesja: Knight
Gildia: . . .
Świat: Ziemia
Poziom: 124
Skille: .../...
Poziom mag.: 8
|
![]() Coś na 5k minosków
![]() No to pierwszy lvl: ![]() Ostatni: ![]() ![]() ![]() Horned: ![]() Loot na 5k mino: ![]() O_o? ![]() A tu coś z knighta: ![]()
![]() |
![]() |
#29745 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
slabo / x |
![]() |
![]() |
![]() |
#29746 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Wiem x[
![]() |
![]() |
#29747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 145
|
![]() Solantes, mogę wiedzieć ile czasu biłeś te 5k minosów? Ile dni po ile godzin grania?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29748 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2009
|
![]() #Solantes
Na horneda to jest jakis quest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29749 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Alden
Hmm jakies 4 dni mi sie zeszło, a razem to będzie jakieś 26h~ @Wyczesany~ tak na horneda jest quest http://tibia.wikia.com/wiki/Killing_..._Quest/Spoiler tu masz wszystko podane
![]() |
![]() |
#29750 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29751 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2009
Lokacja: Bytom
Imię: Pudi The Knight
Poziom: 178
Poziom mag.: 9
|
![]() No i Sio Laska pokazał swoje prawdziwe oblicze...
Okazał sie zwykłym pierdolonym thiefem dla którego w życiu najwazniejsza jest tibia... Ale zrozum to cwaniaczku ze kiedys sobie to uswiadomisz ze przegrales zycie przez ta gre, a wtedy nikt Ci nie pomoze skoro jestes takim debilem... Załuje ze stałem po jego stronie przez ostatni czas, ale widocznie zbyt mało go znałem... za to wszystkich przepraszam. Moze i nie jestem pierwszym ownerem Pudiego ale przynajmniej nie okazalem sie thiefem... A co do tego ze nie potrafie wbic 20 lvl sam to zle czlowieku myslisz... kiedy ja zaczynalem grać w Tibie to Ty jeszcze na gówno "tata" mowiles. Mam to gleboko w dupie co kto o mnie mysli, ta gra mnie kompletnie nie interesuje... poprostu gram dla zabawy i tyle ![]() ![]() Nie wiem czy ktoś z was kiedyś grał na Eternii, ale to moja z wielu postaci, na screenie postac juz w koncowej fazie gry, zrookowana z 101 na 18 ale cóż, nie każda wojne sie wygrywa ![]() Pozdrawiam i gratuluje awansow Ostatnio edytowany przez Barabash - 05-07-2009 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29753 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pochwal sie lepiej jaka masz szkoŁe? masz 18 lat i skonczyŁes tylko gimnazjum nawet glupiej zawodowki nie zrobiŁes idz sie poucz ^.- hmm nie uczyŁes sie bo tibia wazniejsza? yeye hahaha zrokowana z 101 lvl huaehuhea http://tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=keri+ma%27fess tu masz historie dedow kretynie Ostatnio edytowany przez PuTiKeR - 05-07-2009 o 17:10. Powód: bo pudi smierdzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#29754 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Moze i mam tylko gimnazjum skonczone ale to wlasnej woli a nie prze Tibie... wczesniej zaczołem pracowac i zaprzestalem nauki... a Tobie wspólczuje bo pewnie plączesz sie gdzies miedzy 5 a 6 klasą podstawówki, skoro pisac nawet nie potrafisz "huju" A poza tym to zaprzestaj juz komentowania tego co napisalem bo nie lubie wdawac sie w zbedne kłotnie z takimi bałwanami jak Ty ![]() A co do tego, co kupuje i za ile to juz moja sprawa... Widocznie mnie na to stac. I nie musze prosic sie nikogo zeby mi pacc'a na 30 dni kupil bo nie mam pieniedzy. Pogadaj z tata to moze kupi Ci jeszcze słownik skarbie... I jeszcze jedno, wracając do szkoły ![]() A co do tego linku, to jak byś nie wiedział ta lista jest prowadzona od klienta 7.92... A jak Ci juz kilka krotnie pisałem zaczynałem gre pod klientem 7.4 -.- Ostatnio edytowany przez Barabash - 05-07-2009 o 17:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29755 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zal cie;/ i co tyrasz wiekszosc dnia i masz 1.5tys i kupujesz hary? hahaha zal cie ja przynajmniej sie dostaŁem do LO =/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29756 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() a potem śniła mi sie Twoja przyszlosc... Zgadnij gdzie mieszkasz? ![]() Dokładnie nie pamietam ale przypomina to jakis most i jak dupe pod wiaduktem wystawiasz. I co do błedu ortograficznego, to zdarzyc sie kazdemu moze... Jak tak mnie poprawiasz to patrz na to "hary" A co do tego ile zarabiam, mozliwe ze tyram pól dnia... ale Ciebie tez to czeka ![]() Ostatnio edytowany przez Barabash - 05-07-2009 o 17:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: W Venorze
Stan: Usunięty
Imię: Leciu / EK/MS
Gildia: FAG
Świat: Harmonia/Aurea
Poziom: 158
Skille: 90/80
|
![]() Ja jestem pierwszym ownerem Legolasa form Olesnica i pracuje pol dnia, zarabiam 1.5 tysia, dostalem sie do LO
![]() ![]()
![]() 23:26 Meril Furakine [92]: co to znaczy sunrise// 23:26 Meril Furakine [92]: ? 23:27 Rize Sun [183] plaza o ile sie nie myle Tirios 23:37:48 kurwa gadam z toba Tirios 23:37:50 i mnie chcica zlapala Tirios 23:37:52 xDDDd |
![]() |
![]() |
![]() |
#29758 |
Użytkownik forum
|
![]() Sio Laska jesteś zwykłym imbecylem dla którego w tej grze nie liczy się zabawa ,
chcesz być najlepszy i mieć w chuj hajsu ale z takim postępowaniem gówno osiągniesz każdy będzie miał cie w upie, aż wkońcu logując się zobaczysz ze nie masz nic a wtedy nikt ci nie pomoże To że dostałeś się do liceum to nie znaczy że je zdasz |
![]() |
![]() |
![]() |
#29759 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2009
Lokacja: Lublin
Imię: Worfin Iskus
Gildia: Legendary Phoenixs
Poziom: 80+
|
![]() Powiem tak, jestem po stronie Pudiego.
Sio, widzę, że masz wiele wspólnego ze swoją koleżanką Lady Muffix ![]() Taki sam thief jak ty. Niczym się nie różnicie. Nie będę sie żalił, żeby nie wszczynać kłótni na forum, po przez tekst "ty pier**** ...", powiem po prostu, z taką postawą nie licz teraz na szacunek, którą ktoś Cię może obdarzy w niedalekiej przyszłości., |
![]() |
![]() |
![]() |
#29760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: wrocław
Imię: Wozny of Harmonia
Świat: harmonia
|