Zobacz pojedynczy post
stary 08-07-2009, 08:26   #524
Maxu50
Użytkownik Forum

Maxu50's Avatar

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 250
Skille: 99/96
Poziom mag.: 9
Send a message via Skype™ to Maxu50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
A, no to wporządku. Wogóle nie rozumiem całej tej akcji tych co tutaj piszą.

@edit

Trunki
Świat: Guardia
Poziom: 155

Deyh
Poziom: 146

Ejc
Świat: Calmera
Poziom: 109

almerianix
Poziom: 185

Powiedzcie mi, pro h-lvle non-pvp, czy jedynym na co was stać to jakieś żałosne smuty typu "low" albo "szwab no skill". Jesteście bandą wybotowanych frajerów z non-pvp, którzy na siłę próbują udowodnić jacy to oni nie są zajebiści. Naprawde, najpierw piszecie takie bzdury jak tutaj, a potem dziwicie się, że "NON-PVP DIDN`T HAPPEND". Serdecznie współczuję waszym rodzicom.
Już widzę całą gildie "daszers" jak obmyśla plany wrzutów na Fezza HAHAHAHAHA.

Pozdro&POĆWICZCIE
dodaj jeszcze Maxu50
Poziom: 167

Masz pojecia o sytuacji na Guardii? Wiesz kto rzadzi? Znasz nasza gildie? Chodz pograj troche na guardii zobaczymy jak dobrze nas znasz Zazdroscisz lvli? Kolejny idiota 20 lvl z pvp, ktory uwaza sie za fajnego, bo codziennie ucieka do dp przed pk. Powtorze zapraszam na Guardie, a zobaczysz na co nas stac, zapewne na cos o czym nie masz zielonego pojecia.

#topic

ale 'dżołk' az mnie brzuch rozbolał ze smiechu ale z Ciebie idiota
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla

20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach

23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl

01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili
Maxu50 jest offline   Odpowiedz z Cytatem