![]() |
#501 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#502 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pożadni ludzie bronia pozadnych ludzi, leszcze - leszczy i taka jest prawda. Mega zazdroszcze mu po prostu chara skili wszystkiego bo nigdy bym takiego nie zrobil!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W DODATKU PRZEZ POL ROKU!!!!!! A i do kogos kto napisal, czemu ma isc na niemieckie forum - napisalem cos, jezeli nie potrafisz zrozumiec, to nie pytaj o to po raz kolejny, tylko przeczytaj ze zrozumieniem. cze
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() ~~~~~~~~
ps. jebac fezza i uf aha i jeszcze cos.. sprzedam 47 kine bez wyrobionego rec-keya i bez zrobionych questow PM Ostatnio edytowany przez Deyh - 27-07-2009 o 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Użytkownik Forum
|
![]() napisane przez 10 latka...
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Fezz
Profesja: Paladin
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]() oj 2 dni mnie nie bylo i temat sie ladnie rozwija przes waze noob-kommenty
![]() Jak by co nie chce mi sie teraz pisac polskimi "znaczkami" bo nie chce mi sie teraz ![]() @ Haters aka. Nooby : Nie wiem po jakiego ch**a to robicie ![]() To moze nie umie dobrze pisac i co zrobicie? ![]() ![]() ![]() 1. Pisac dalej jak nooby i bedziemy gadali o tym ze jestem low i nie umie pisac przes kurwa iles tam. albo 2. Dac se spokuj, sie nie klucic i troche wiencej czasu dla siebie ![]() I love you all ![]()
![]() |
#509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() Jestes Lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Użytkownik Forum
|
![]() ty tez jestes lowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
![]()
![]() |
#511 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedynym noobem z ludzi 'flejmujacych' jestes Ty, no poza tam kilkoma nieliczacymi sie polaczkami. Wiec takie wyzwiska sobie daruj, bo widocznie nie wiesz co oznacza slowo noob, raczej nie powinno sie go uzywac na forach. Ale wybacz Ty wiesz lepiej, nadal uwazam, ze nie powinienes tu pisac, bo strasznie karcisz polski jezyk. Napisz cos madrego to odpisze.
![]() |
![]() |
![]() |
#512 | ||||||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Taka prawda,nooby i plebsy dalej beda bronic ciebie a normalni trzymaja sie razem nie? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
(ostatni post tu bo nie chce bana ) siegl hail |
||||||||
![]() |
![]() |
#513 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
signed <znaczki>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2007
Imię: Ruszka Lizak
Gildia: Lizak Family
Świat: Unitera
Poziom: 19
Skille: 50/33
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Brzeg Dolny
Profesja: Druid
|
![]() Ejj maxiu i reszta porzadnych...
NIE ZESRAJCIE SIE! xDD Jestesmy na forum, gdzie KAZDY ma dostep, a nie na wykladzie z jezyka polskiego, no ludzie... ogarnijcie mozgi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
|
![]() Cytuj:
ZAMIAST PISAC POSLKIMI ZNACZKAMI PISZ PO POLSKU OKZ????????? JESTES LOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWw |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Dobra nie wiem co wy chcecie.. pisze gdzies ze "niemcy" co kurwa sa naprawde polacy ale kurwa juz nie umia dobrze pisac po polsku nie moge wejsc w to forum? "Raz chcial se fezzik w tibie pograc, i trafili sie kurwa nooby, ktore mu to zepsuli" ![]() W pipie was mam i teraz ignore nic nie mowie piszcie ile chcecie mam to gdzies POTEM DODAM FOTKI ![]()
![]() |
![]() |
#519 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit Trunki Świat: Guardia Poziom: 155 Deyh Świat: Guardia Poziom: 146 Ejc Świat: Calmera Poziom: 109 almerianix Świat: Guardia Poziom: 185 Powiedzcie mi, pro h-lvle non-pvp, czy jedynym na co was stać to jakieś żałosne smuty typu "low" albo "szwab no skill". Jesteście bandą wybotowanych frajerów z non-pvp, którzy na siłę próbują udowodnić jacy to oni nie są zajebiści. Naprawde, najpierw piszecie takie bzdury jak tutaj, a potem dziwicie się, że "NON-PVP DIDN`T HAPPEND". Serdecznie współczuję waszym rodzicom. Już widzę całą gildie "daszers" jak obmyśla plany wrzutów na Fezza HAHAHAHAHA. Pozdro&POĆWICZCIE Ostatnio edytowany przez Argen - 07-07-2009 o 23:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Guest
|
![]() hahaha ej kolejny kolega fezza? xd?
Ja do fezza nic ogolnie nie mam,jakbym ogarnal troche pisanie i swoich kolegow z carlin to ssy byly by nawet fajne. Niestety ty argen i twoja gildia z carlin jestescie glupsi niz onXD ![]() pozdro 20 lvl kozaku z pivipi? Ps wybotowany? tak i co z tego? twoj mistrz fezz uzywal tibi gg ;/ XD duch nie banuj plx @topic ssy fajne ale ogarnij troche kumpli z carlin i pisanie. Ostatnio edytowany przez Ejc - 07-07-2009 o 23:12. |
![]() |