Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2009, 13:41   #1238
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
A twarzą w twarz co byś zrobił? Zabił, bo ktoś jest gejem?
Naturalnie nie sam - dziewiętnastu łysych kolegów w glanach i już "jestem odważny"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Jeszcze dodam, zeby ktos mnie zle nie zinterpretowal. Nie jestem za wszelakimi zwiazkami wyzej wymienionymi. Homoseksualizm jako tako akceptuje i oczywiscie uwazam za mniejsze zlo niz zoofilia i pedofilia, ale sami popatrzcie. Niedawno kontrowersje budzilo samo pojecie homoseksualizmu, potem malzenstwa homoseksualistow, teraz trwa debata na temat adopcji(w niektorych krajach juz pewnie jest mozliwa, nie orientuje sie zbytnio) i juz nawet bylo slychac glosy, ze jakas partia(?) w holandii chce zalegalizowac pedofilie. Miedzy tym wszystkim jest bardzo cienka granica, nie mozna wszystkiego akceptowac.
No niestety, jesteśmy przedstawicielami gatunku, który uwielbia popadać z jednej skrajności w inną...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
prawie zawsze mowie madre rzeczy tylko jezeli jest to temat o rasizmie , nacjonalizmie i itp. to wy macie na to swoj poglad i nie dopuszczacie mysli ze moge miec racje.
Bo niczym tego nie argumentujesz. Nie raczyłeś (nie umiałeś?) odpowiedzieć nawet na moje pytania: http://forum.tibia.pl/showthread.php...45#post2591945
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem