Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-07-2009, 01:27   #1221
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
"Odkryto" już dawno, że na dzieci takie związki mają dewastujący wpływ, nawet jeśli dobrowolnie się na nie godzą (przecież to nie jest tak, że dzieci są tylko gwałcone siłą). Jeśli chodzi o zwierzęta, to jest to relacja czysto seksualna i z oczywistych względów inna być nie może. Poza tym zwierzę nie może wyrażać swojej woli, co wyklucza dopuszczanie takich praktyk.
Sa ludzie, ktorzy uwazaja jakies zwierze, za swoja milosc i to nie tacy, ktorzy sa zamknieci w zakladzie, tylko tacy "normalni". Czasem slyszy sie o slubach(!) miedzy czlowiekiem i zwierzeciem. Co do dzieci, zly wplyw mozna interpretowac bardzo roznie, sposob postrzegania swiata przez ludzi ciagle sie zmienia.

Jeszcze dodam, zeby ktos mnie zle nie zinterpretowal. Nie jestem za wszelakimi zwiazkami wyzej wymienionymi. Homoseksualizm jako tako akceptuje i oczywiscie uwazam za mniejsze zlo niz zoofilia i pedofilia, ale sami popatrzcie. Niedawno kontrowersje budzilo samo pojecie homoseksualizmu, potem malzenstwa homoseksualistow, teraz trwa debata na temat adopcji(w niektorych krajach juz pewnie jest mozliwa, nie orientuje sie zbytnio) i juz nawet bylo slychac glosy, ze jakas partia(?) w holandii chce zalegalizowac pedofilie. Miedzy tym wszystkim jest bardzo cienka granica, nie mozna wszystkiego akceptowac.

Ostatnio edytowany przez Exodus - 14-07-2009 o 01:32.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-07-2009, 01:33   #1222
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Sa ludzie, ktorzy uwazaja jakies zwierze, za swoja milosc i to nie tacy, ktorzy sa zamknieci w zakladzie, tylko tacy "normalni".
Miłość ta skazana jest na bycie miłością nieodwzajemnioną Jedynym ogniwem łączącym człowieka ze zwierzęciem (poza luźnym przywiązaniem ze strony zwierzęcia) może być seks.

I nie odniosłeś się tutaj do tego, że zwierzę nie może wyrazić swojej woli.

Cytuj:
Co do dzieci, zly wplyw mozna interpretowac bardzo roznie, sposob postrzegania swiata przez ludzi ciagle sie zmienia.
Naciągany argument.

Cytuj:
Miedzy tym wszystkim jest bardzo cienka granica, nie mozna wszystkiego akceptowac.
Nie widzę problemu z akceptacją czegoś, co nikogo nie krzywdzi, a sporą grupę ludzi czyni szczęśliwą.

Ostatnio edytowany przez Litawor - 14-07-2009 o 01:35.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 01:43   #1223
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie widzę problemu z akceptacją czegoś, co nikogo nie krzywdzi, a sporą grupę ludzi czyni szczęśliwą.
Czyli gdzie widzisz granice? Adopcja?
tak z ciekawosci
stary 14-07-2009, 02:21   #1224
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Sa tez ludzie, ktorzy postrzegaja dziecko/drzewo/umarlaka/zwierze jak inni kobiete.

http://demotywatory.pl/24704/ONI-SA-NORMALNI
To jest na pokaz. My mówimy o prawdziwych homoseksualistach, a nie attention-seekerach.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 10:59   #1225
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Cytuj:
moze kiedys ludzie odkryja ze zwiazek doroslego z dzieckiem lub zwierzeciem jest po prostu orientacja seksualna
Najpierw trzeba by uznać dziecko/zwierzę za osobną płeć. Wiele osób zapomina, a jednak same nazwy są ważne:
- homoseksualizm - homo = taki sam, równy, sex = płciowy, płeć
-
heteroseksualizm - hetero = różny, sex = płciowy, płeć

Wszystko rozbija się o płeć, a, o ile mi wiadomo, mamy dwie płcie (płci?).
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 11:01   #1226
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Pokaż post
Wszystko rozbija się o płeć, a, o ile mi wiadomo, mamy dwie płcie (płci?).
transwestyci sie uwazaja za 3cią xd
stary 14-07-2009, 11:18   #1227
MikeRoyal
Użytkownik Forum

MikeRoyal's Avatar

Data dołączenia: 22 05 2008

Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Miłość ta skazana jest na bycie miłością nieodwzajemnioną Jedynym ogniwem łączącym człowieka ze zwierzęciem (poza luźnym przywiązaniem ze strony zwierzęcia) może być seks.

I nie odniosłeś się tutaj do tego, że zwierzę nie może wyrazić swojej woli.

Naciągany argument.

Ogólnie nie żebym nie szanował Twoich poglądów, bo każdy może mieć własne, ale jak dla mnie masz trochę pojebane widzenie na świat...
MikeRoyal jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 12:14   #1228
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

@up: Wskaż mi, co wskazuje na to, że on ma trochę pojebane widzenie na świat.

Nawet nie chce mi się cytować pewnych osób i odpowiadać na to. Być może niektórzy uważają homoseksualizm za jakąś chorobę, to już ich sprawa, ale porównywanie tego do pedofilii czy nekrofilii? To tak jakby porównywać zwykłą bójkę pomiędzy kumplami do masowego morderstwa.

Jedno pytanie: co byście czuli, jakby wasze dziecko miało "bliższy kontakt" z pedofilem (twierdziłoby, że nie miało nic przeciwko, a tego pana bardzo lubi), a co, gdyby wasz syn oznajmił, że jest gejem i już miał stosunek seksualny z jakimś gościem, którego szczerze kocha. Hm?

@Albertus: Ja jestem gejem. Chcesz mój adres? Pisz na priv, ale biletu na pociąg nie sponsoruje. A, sorry, taki macho z siekierą jak ty pewnie bez biletu, jak coś to się kanara spierze.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 12:17   #1229
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Czyli gdzie widzisz granice? Adopcja?
tak z ciekawosci
Nie wiem, co zrobić z adopcją. Na pewno preferowane powinny być pary heteroseksualne, czyli w obecnej sytuacji (kiedy nawet im ciężko jest adoptować dziecko) oznaczałoby to w praktyce, że osoby homoseksualne nie mogłyby jej dokonać. Ale nie wydaje mi się, żeby homoseksualistom należało bezwzględnie zabraniać adopcji - taka rodzina byłaby i tak lepsza niż dom dziecka.

Ostatnio edytowany przez Litawor - 14-07-2009 o 12:18.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 12:31   #1230
Martka
Music addict

Martka's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.

Profesja: Elite Knight
Martka ma numer GG 8189306 Send a message via Skype™ to Martka
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
@up: Wskaż mi, co wskazuje na to, że on ma trochę pojebane widzenie na świat.

Nawet nie chce mi się cytować pewnych osób i odpowiadać na to. Być może niektórzy uważają homoseksualizm za jakąś chorobę, to już ich sprawa, ale porównywanie tego do pedofilii czy nekrofilii? To tak jakby porównywać zwykłą bójkę pomiędzy kumplami do masowego morderstwa.

Jedno pytanie: co byście czuli, jakby wasze dziecko miało "bliższy kontakt" z pedofilem (twierdziłoby, że nie miało nic przeciwko, a tego pana bardzo lubi), a co, gdyby wasz syn oznajmił, że jest gejem i już miał stosunek seksualny z jakimś gościem, którego szczerze kocha. Hm?

@Albertus: Ja jestem gejem. Chcesz mój adres? Pisz na priv, ale biletu na pociąg nie sponsoruje. A, sorry, taki macho z siekierą jak ty pewnie bez biletu, jak coś to się kanara spierze.
Błagam, przestań. Każda Twoja kolejna wypowiedź tylko Cię pogrąża. Porównania chybione jak kulą w płot, daj sobie spokój.
stary 14-07-2009, 12:40   #1231
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Obawy co do poniżania dzieci wychowanych w rodzinie homoseksualnej są trafne. Jednak przy np. ustanawiania prawa pozwalającym czarnoskórym mieszkańcom RPA głosować zapewne było to samo. "Murzyn mający znaczenie w polityce? Żaaal?". Po prostu trzeba załatwić odpowiednie zaplecze prawne, dla ludzi którzy byliby poniżani za to, że mają opiekunów tej samej płci i tyle. Zresztą chyba każdy wie jak to jest z ludźmi, pośmieją się kilka dni i się nudzi xd Argument, że dzieci wychowywane przez homo stają się gejami czy lesbijkami to epic fail. To by oznaczało, że dziecko mające rodziców hetero, musi być hetero. U mnie się nie sprawdziło, sorry.
stary 14-07-2009, 12:40   #1232
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martka Pokaż post
Błagam, przestań. Każda Twoja kolejna wypowiedź tylko Cię pogrąża. Porównania chybione jak kulą w płot, daj sobie spokój.
Mam przypomnieć porównanie geja do osoby grającej w Tibię? Jeśli to porównanie jest złe, to to Exodusa też. Nie zrozumiecie niczego o homoseksualizmie, będąc stanowczo na nie i odpierając jakiekolwiek argumenty, jak Martka.

Poza tym nie sądzę, że się pogrążam. Próbuję normalnie dyskutować. Jak masz coś do powiedzenia to to uzasadnij, bo tekst "pogrążasz się" nijak ma się do tematu.

@down: Hmm... Pomyślę, jak inaczej to przedstawić, teraz nie mam pomysłu. Ale naprawdę, czuję się bynajmniej urażony, że porównuje się mnie do jakiegoś seksisty, który napali się nawet na martwe ciało... albo na zwierzę...

A tak btw. Co geje robią innego niż hetero? Anal - hetero też to robią. Oral - też. Ale czy hetero normalny człowiek zabawia się ze zwierzętami? Ehh no nie wiem... Po prostu... Dziwne mi się to wydaje.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-07-2009 o 12:54.
stary 14-07-2009, 12:50   #1233
Martka
Music addict

Martka's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.

Profesja: Elite Knight
Martka ma numer GG 8189306 Send a message via Skype™ to Martka
Domyślny

Cytuj:
Mam przypomnieć porównanie geja do osoby grającej w Tibię? Jeśli to porównanie jest złe, to to Exodusa też. Nie zrozumiecie niczego o homoseksualizmie, będąc stanowczo na nie i odpierając jakiekolwiek argumenty, jak Martka.

Poza tym nie sądzę, że się pogrążam. Próbuję normalnie dyskutować. Jak masz coś do powiedzenia to to uzasadnij, bo tekst "pogrążasz się" nijak ma się do tematu.
Na temat homoseksualizmu mam podobne poglądy do Twoich. W Twych wypowiedziach nie podoba mi się jednak sposób wyrażania myśli. To wszystko.
stary 14-07-2009, 13:08   #1234
Mishallo
Użytkownik forum

Mishallo's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2009
Lokacja: Dobrynin

Domyślny

Homoseksualiści niech sobie będą i robią co chcą skoro mają do tego prawo. Naprawdę nie potrafię samemu sobie wytłumaczyć co tak naprawdę niektórym osobom wyżej wypowiadającym się przeszkadzają? Tak na marginesie niech mi ktoś sensownie wytłumaczy jak homoseksualizm można porównywać do pedofilii, zoofilii czy nekrofilii? To są całkowicie różne sprawy.

Co do sprawy adopcji przez pary homoseksulane to nie potrafię się tak naprawdę ustosunkować. Z jednej strony wydaję mi się to nie właściwie, z kolei z drugiej strony, jak to ktoś wyżej zauważył posiadanie rodziców homoseksualistów, zapewne byłoby o niebo lepsze niż wychowywanie się w domu dziecka.

Ostatnio edytowany przez Mishallo - 14-07-2009 o 20:58.
Mishallo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 13:26   #1235
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
Naprawdę nie potrafię samemu sobie wytłumaczyć co tak naprawdę niektórym osobom wyżej wypowiadającym się przeszkadzają?
Bo jest to wolne forum i każdy może napisać to co chce. Obowiązuje tylko regulamin, w którym nie widzę zapisów jakoby krytyka orientacji seksualnej była zakazana.

Co tak naprawdę śmieszy to próby "unaukowienia" swoich poglądów. Jakby krytycy nie mogli przyznać, że zwyczajnie homoseksualizm był dla nich obrzydliwy. Chociaż nie, nie homoseksualizm a pedalstwo. Bo mogę się założyć, że dla 90% krytyków widok dwóch całujących się facetów jest obrzydliwością, ale widok dwoch całujących się kobiet to już zaproszenie do zabawy.

Osobiście wychodzę z założenia, że nikomu do łóżka patrzyć nie będę, bo po co? Z kim śpisz, twoja sprawa, jak długo nie krzywdzisz nikogo.

A jeśli chodzi o adopcję, to problemem nie są osoby które adoptują a środowisko w którym się znajdzie dziecko po adopcji. Tak samo było ze szkołami koedukacyjnymi czy też włączaniem do klas w szkołach dzieci upośledzonych, niepełnosprawnych. Wielkie larum podniesiono bo co to się z dziećmi stanie. Jakoś nic się nie stało.
stary 14-07-2009, 13:34   #1236
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus Pokaż post
Co tak naprawdę śmieszy to próby "unaukowienia" swoich poglądów. Jakby krytycy nie mogli przyznać, że zwyczajnie homoseksualizm był dla nich obrzydliwy.
Podobno Nic, co ludzkie, nie jest mi obce. Dla nich jednak jest :s

Cytuj:
Chociaż nie, nie homoseksualizm a pedalstwo. Bo mogę się założyć, że dla 90% krytyków widok dwóch całujących się facetów jest obrzydliwością, ale widok dwoch całujących się kobiet to już zaproszenie do zabawy.
Tak jak już wcześniej pisałem, sam też pedalstwa nie pochwalam. Ale pedalstwo, a homoseksualizm, to dwie trochę różniące się rzeczy. Tylko, że niektórzy tego nie widzą. Zresztą - nie wiem czemu, ale facet lubi lesbijki (do seksu oczywiście. Tylko zaraz... to one w końcu są homo czy bi?). Kobieta lubi geja (jako przyjaciela ofc).

Cytuj:
Osobiście wychodzę z założenia, że nikomu do łóżka patrzyć nie będę, bo po co? Z kim śpisz, twoja sprawa, jak długo nie krzywdzisz nikogo.
I to jest kluczowa różnica między homoseksualizmem, a pedofilią.

Cytuj:
A jeśli chodzi o adopcję, to problemem nie są osoby które adoptują a środowisko w którym się znajdzie dziecko po adopcji. Tak samo było ze szkołami koedukacyjnymi czy też włączaniem do klas w szkołach dzieci upośledzonych, niepełnosprawnych. Wielkie larum podniesiono bo co to się z dziećmi stanie. Jakoś nic się nie stało.
True. To nie rodzice homo krzywdzą dziecko, tylko społeczeństwo. Jeśli dziecko może wyrosnąć na normalne, mając np. tylko ojca, to czemu ma wyrosnąć na nienormalne, mają ich dwóch, albo ojca i wujka? Ale co do adopcji, nie będę się wypowiadał, jakoś nie bardzo mi zależy na tym.

I czekam, aż Exodus i inni porównujący homoseksualizm do pedofilli, odpowiedzą na moje pytanie w poprzednim poście.

Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 14-07-2009 o 13:36.
stary 14-07-2009, 13:36   #1237
Mishallo
Użytkownik forum

Mishallo's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2009
Lokacja: Dobrynin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus Pokaż post
Bo jest to wolne forum i każdy może napisać to co chce. Obowiązuje tylko regulamin, w którym nie widzę zapisów jakoby krytyka orientacji seksualnej była zakazana.
Chodziło mi nie o sam fakt krytykowania na forum, a o podstawę całej tej nienawiści wobec homoseksualnych par.

Cytuj:
Bo mogę się założyć, że dla 90% krytyków widok dwóch całujących się facetów jest obrzydliwością, ale widok dwoch całujących się kobiet to już zaproszenie do zabawy.
Tutaj się z Tobą zgodzę w stu procentach, z tego właśnie powodu nie widzę sensu ani nawet powodu do najeżdżania na pary homoseksualne...
Mishallo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 13:41   #1238
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
A twarzą w twarz co byś zrobił? Zabił, bo ktoś jest gejem?
Naturalnie nie sam - dziewiętnastu łysych kolegów w glanach i już "jestem odważny"
Cytuj:
Jeszcze dodam, zeby ktos mnie zle nie zinterpretowal. Nie jestem za wszelakimi zwiazkami wyzej wymienionymi. Homoseksualizm jako tako akceptuje i oczywiscie uwazam za mniejsze zlo niz zoofilia i pedofilia, ale sami popatrzcie. Niedawno kontrowersje budzilo samo pojecie homoseksualizmu, potem malzenstwa homoseksualistow, teraz trwa debata na temat adopcji(w niektorych krajach juz pewnie jest mozliwa, nie orientuje sie zbytnio) i juz nawet bylo slychac glosy, ze jakas partia(?) w holandii chce zalegalizowac pedofilie. Miedzy tym wszystkim jest bardzo cienka granica, nie mozna wszystkiego akceptowac.
No niestety, jesteśmy przedstawicielami gatunku, który uwielbia popadać z jednej skrajności w inną...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
prawie zawsze mowie madre rzeczy tylko jezeli jest to temat o rasizmie , nacjonalizmie i itp. to wy macie na to swoj poglad i nie dopuszczacie mysli ze moge miec racje.
Bo niczym tego nie argumentujesz. Nie raczyłeś (nie umiałeś?) odpowiedzieć nawet na moje pytania: http://forum.tibia.pl/showthread.php...45#post2591945
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-07-2009, 13:56   #1239
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
I czekam, aż Exodus i inni porównujący homoseksualizm do pedofilli, odpowiedzą na moje pytanie w poprzednim poście.
To bylo dosc wolne porownanie, ale na pewno obydwa zjawiska są ZBOCZENIEM. I mozna powiedziec, ze jesli dziecko "chce" to obydwa zjawiska sa niemal takie same, ba pedofilia czasem jest blizsza hetero. Troche ciezko mi mowic o tym, gdyz powoduje grymas na twarzy xd. Raczej mowie tu o takiej pedofilii gdy dziecko ma juz wyksztalcone organy plciowe i jest w pelni swiadome. Co do pedofilii dajmy na tym z 2, 5 latkiem to powinna byc karana dozywociem. Wszystko zalezy tez od kultur, w islamie/hinduizmie? malzenstwa z 10latkami sa codziennoscia, niedawno czytalem o rekordziscie, ktory sie ozenil z 7 latka - nie potrafie sobie tego jakos wyobrazic. Troche sie rozpisalem o pierdolach, ale generalnie po prostu obydwa sa zboczeniem na tle seksualnym i za takie powinny byc traktowane, a teraz homoseksualista jest traktowany jak swieta krowa, nie mozna zlego slowa w jego kierunku powiedziec, bo zaraz ci wytknie ze jestes CHORYM homofobem.

Cos tam pisales o tym ze para homo nie wychowa na pewno homo, tak jak hetero nie wychowuje samych hetero. To chyba oczywiste, ze nie bedzie z 100% zgodnosci, ale jestem niemal pewien, ze jak teraz 5%(ktos wspominal tutaj o podziale, ja szczerze watpie, ze homo jest tak wiele, mozemy te 5% uznac za x.) osob wychowanych przez hetero zostaje homoseksualistami to gdy dzieci wychowywac beda homoseksualisci wskaznik bedzie wynosil 10 - 15% albo nawet wyzej.

Ostatnio edytowany przez Exodus - 14-07-2009 o 13:57.
stary 14-07-2009, 14:09   #1240
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
To bylo dosc wolne porownanie, ale (...)
Ale błędne.
Nawet nie masz pojęcia jak bardzo kultura definiuje to co jest zboczeniem a co nie jest. Przerabiając literaturę starożytną na pewno cokolwiek było ci powiedziane o wierszach miłosnych (chociażby Platona). Adresatem tych wierszy byli najczęściej 14-16 letni chłopcy. Tłumacz dla spokojnej głowy takich ludzi jak ty zmienił formę tych wierszy na skierowaną do kobiety.
Przypominam że nasza kultura wywodzi się ze starożytnej grecjii i rzymu.

Piszesz o innych kultura i ich praktykach. A w naszej kulturze było inaczej? Swego czasu 14 latka była uważana za materiał na żonę, a 16 latka uważana za starą pannę. Oceniając swoje zachowanie nie posiłkuj się innymi kulturami, bo to inne kultury, których nie rozumiemy i nie mamy prawa oceniać.

Wiesz dlaczego homoseksualista jest traktowany jak święta krowa? Bo nadal są ludzie, którzy chcieliby go leczyć elektrowstrząsami. Tak piszesz o swoich prawach do wypowiedzi a o prawach innych ludzi do bycia tym kim są jakoś nie chcesz pomyśleć.

Cytuj:
Cos tam pisales o tym ze para homo nie wychowa na pewno homo, tak jak hetero nie wychowuje samych hetero. To chyba oczywiste, ze nie bedzie z 100% zgodnosci, ale jestem niemal pewien, ze jak teraz 5%(ktos wspominal tutaj o podziale, ja szczerze watpie, ze homo jest tak wiele, mozemy te 5% uznac za x.) osob wychowanych przez hetero zostaje homoseksualistami to gdy dzieci wychowywac beda homoseksualisci wskaznik bedzie wynosil 10 - 15% albo nawet wyzej.
Bzdura. I to straszliwa.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania