Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2009, 16:11   #1261
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Jeszcze dodam, zeby ktos mnie zle nie zinterpretowal. Nie jestem za wszelakimi zwiazkami wyzej wymienionymi. Homoseksualizm jako tako akceptuje i oczywiscie uwazam za mniejsze zlo niz zoofilia i pedofilia, ale sami popatrzcie. Niedawno kontrowersje budzilo samo pojecie homoseksualizmu, potem malzenstwa homoseksualistow, teraz trwa debata na temat adopcji(w niektorych krajach juz pewnie jest mozliwa, nie orientuje sie zbytnio) i juz nawet bylo slychac glosy, ze jakas partia(?) w holandii chce zalegalizowac pedofilie. Miedzy tym wszystkim jest bardzo cienka granica, nie mozna wszystkiego akceptowac.
Niedawno to kobiety nie miały żadnych praw (ba, nie mogły nawet nóg odsłonić!), Afroamerykanie tak samo. Teraz kobiety mogą pracować i chodzić w bikini, a Afroamerykanie głosować. CHOLERA, popadamy ze skrajności w skrajność. -.-

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus Pokaż post
Bo jest to wolne forum i każdy może napisać to co chce. Obowiązuje tylko regulamin, w którym nie widzę zapisów jakoby krytyka orientacji seksualnej była zakazana.

Co tak naprawdę śmieszy to próby "unaukowienia" swoich poglądów. Jakby krytycy nie mogli przyznać, że zwyczajnie homoseksualizm był dla nich obrzydliwy. Chociaż nie, nie homoseksualizm a pedalstwo. Bo mogę się założyć, że dla 90% krytyków widok dwóch całujących się facetów jest obrzydliwością, ale widok dwoch całujących się kobiet to już zaproszenie do zabawy.

Osobiście wychodzę z założenia, że nikomu do łóżka patrzyć nie będę, bo po co? Z kim śpisz, twoja sprawa, jak długo nie krzywdzisz nikogo.

A jeśli chodzi o adopcję, to problemem nie są osoby które adoptują a środowisko w którym się znajdzie dziecko po adopcji. Tak samo było ze szkołami koedukacyjnymi czy też włączaniem do klas w szkołach dzieci upośledzonych, niepełnosprawnych. Wielkie larum podniesiono bo co to się z dziećmi stanie. Jakoś nic się nie stało.
Signed.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MikeRoyal Pokaż post
Zmieniam zdanie, mogą sobie być, ale wy*******ać z adopcją dzieci i małżeństwami, zaburzają równowagę świata.
Małżeństwa nie, konkubinaty tak, adopcja to temat na dłuższą rozmowę.

Cytuj:
Chcesz wiedzieć, wirus HiV jak wiadomo jest bardzo mały mniejszy niż mikroprzerwy w prezerwatywie, więc spokojnie może przeniknąć, do ciała innego osobnika przy kontakcie bezpośrednim jakim jest stosunek.
Znawca medycyny się znalazł. Szkoda, że nie wspomniałeś, iż szansa zarażenia HIV podczas stosunku seksualnego wynosi klika-kilkanaście procent (u kobiet jest większe ryzyko), prezerwatywa zmniejsza to ryzyko praktycznie do zera (praktycznie, bo oczywiście nie ma w 100 % bezpiecznego zabezpieczenia).

Cytuj:
Geje mają większą szanse na zarażenie się gdyż jadą się w dupe, w której nabłonek jest o wiele cieńszy niż w ścianie pochwy kobiety.
O proszę, jak to udowodnisz to może Nagrodę Nobla dostaniesz, bo ja zawsze myślałem, że odbyt i pochwę wyściela ten sam nabłonek - nabłonek wielowarstwowy płaski nierogowaciejący.

Cytuj:
Dlatego geje częściej zarażają się HiV niż przeciętny heteroseksualny człowiek.
Geje nie zarażają się HIV częściej niż osoby hetero.

Cytuj:
A teraz pointa. Najlepsze jest to że geje często używają środka plemnikobójczego (wtf ???) który nie wiem po co jest im potrzebny, a ten środek zwiększa przepuszczalność prezerwatywy i nabłonka. Tam Dam.
Jaki Ty obeznany jesteś, że wiesz, czego GEJE używają...

I teraz tak na serio - przestań się ośmieszać.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 14-07-2009 o 16:18.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.