Zobacz pojedynczy post
stary 25-07-2009, 13:02   #41
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exodus Pokaż post
Co do tego, ze psy sa glupie i naiwne. Moj pradziadek mial psa, ktory byl bardzo inteligenty, nawet do sklepu chodzil po zakupy. Kiedys jakis niemiecki/ruski oficer powiedzial do pradziadka, ze ten pies go polubi i z nim pojdzie. No to sie zalozyli, oficer codziennie przynosil mu jakas kielbase czy inne miejsca, pies normalnie jadl i sie cieszyl. W koncu po paru tygodniach chcial zabrac psa ze soba, no i zostal pogryziony... Z tego wynika, ze psa nie jest tak latwo przywiazac do siebie i rzeczywiscie sa BARDZO wierne.
Nie, to tamten pies był inny. Mieszkałem w kilku miejscach w Polsce, i zawsze przynajmniej jeden sąsiad miał psa. Wystarczyło, że miałem w ręce jakiś smakołyk, a pies zapominał o swoim właścicielu, istniałem tylko ja i smakołyk. Inny przypadek, kiedy sąsiedzi wyjeżdżali na wczasy i nie mieli z kim psa zostawić. Spora kiełbaska - i piesek nawet nie obejrzał się za siebie, kiedy państwo wychodzili. Jak zaczął wyć - inny smakołyk i już zapomina. Rzeczywiście są BARDZO wierne.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.