Temat: Ultras
Zobacz pojedynczy post
stary 04-08-2009, 00:09   #163
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno Pokaż post
Co do żużla, jeżeli Sparta spadnie(a tak będzie) to może być koniec jazdy na poważnie(doł tabeli 3 ligi, zwanej drugą)
Powiem tak- jeśli nie będzie awansu od razu po spadku, to na jakiś czas z żużlem koniec. I chcąc nie chcąc, uzależniony od stadionowej atmosfery zaangażuję się w Śląsk, jeśli Sparta upadnie.

A graf ładny, szkoda, że takie nie powstawały jeszcze ~5 lat temu...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
straszne krzywdzą mój zespół który i tak nie ma pojęcia o moim istnieniu
Nie musi, wystarczy, że wiedzą o istnieniu grupy osób bez której mecz piłkarski to nie to samo ;] Nie mam potrzeby zaistnienia, nie wiem jak Ty.

Cytuj:
Taki jest stereotyp kibiców. Podoba ci się to? Pewnie nie. Władzom też, i próbują to zmienić. Tyle że wy nie widzicie, co was zaślepia, tego nie wiem.
Co próbują zmienić? Nie potrafią sobie poradzić z wyłowieniem małych grupek ludzi którzy niszczą (świadomie bądź nie) to na co ultrasi poświęcają swój czas, pieniądze. Po co zgadzać się na efektowne racowiska i inne elementy oprawy

skoro można dać Murzynom trąbki (bez żadnych podtekstów rasistowskich, po prostu w krajach czarnej Afryki jeszcze nie wykształciły się uchy ultras)...

http://www.youtube.com/watch?v=KRd5bK1Us6Y

Cytuj:
Btw. zauważyłem, że jeśli ktoś napisze coś, co ci się nie podoba, to ty z kolei piszesz, że ten ktoś nie ma wyobraźni
Kiedy rozmawiam z kimś o odmiennych poglądach staram się wyobrazić sobie jego sytuację, w przeciwieństwie do niektórych ludzi którzy pieprzą farmazony o rzeczach o których nie mają zielonego pojęcia, próbują innym wmówić swoje racje bez użycia konkretnych argumentów, używając jedynie głupawych sarkastycznych wypowiedzi ;]

Cytuj:
Chodzi mi o to, że na świecie są większe problemy, a wy przeżywacie te ustawy jak jakiś kataklizm.
Jakie problemy masz na myśli?
Kibice przeżywają ustawy o zakazie wnoszenia rac, biznesmeni płaczą bo jest kryzys, ekolodzy latają nago bo gatunek jakiejś dżdżownicy jest zagrożony... Każdy ma pier***ca na jakimś punkcie poświęcając temu swe życie, ale Twój zamarynowany móżdżek tego nie pojmie ;]

Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 04-08-2009 o 00:15.
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem