Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Articuno
Co do żużla, jeżeli Sparta spadnie(a tak będzie) to może być koniec jazdy na poważnie(doł tabeli 3 ligi, zwanej drugą)
|
Powiem tak- jeśli nie będzie awansu od razu po spadku, to na jakiś czas z żużlem koniec. I chcąc nie chcąc, uzależniony od stadionowej atmosfery zaangażuję się w Śląsk, jeśli Sparta upadnie.
A graf ładny, szkoda, że takie nie powstawały jeszcze ~5 lat temu...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
straszne krzywdzą mój zespół który i tak nie ma pojęcia o moim istnieniu
|
Nie musi, wystarczy, że wiedzą o istnieniu grupy osób bez której mecz piłkarski to nie to samo ;] Nie mam potrzeby zaistnienia, nie wiem jak Ty.
Cytuj:
Taki jest stereotyp kibiców. Podoba ci się to? Pewnie nie. Władzom też, i próbują to zmienić. Tyle że wy nie widzicie, co was zaślepia, tego nie wiem.
|
Co próbują zmienić? Nie potrafią sobie poradzić z wyłowieniem małych grupek ludzi którzy niszczą (świadomie bądź nie) to na co ultrasi poświęcają swój czas, pieniądze. Po co zgadzać się na efektowne racowiska i inne elementy oprawy
skoro można dać Murzynom trąbki (bez żadnych podtekstów rasistowskich, po prostu w krajach czarnej Afryki jeszcze nie wykształciły się uchy ultras)...
http://www.youtube.com/watch?v=KRd5bK1Us6Y
Cytuj:
Btw. zauważyłem, że jeśli ktoś napisze coś, co ci się nie podoba, to ty z kolei piszesz, że ten ktoś nie ma wyobraźni
|
Kiedy rozmawiam z kimś o odmiennych poglądach staram się wyobrazić sobie jego sytuację, w przeciwieństwie do niektórych ludzi którzy pieprzą farmazony o rzeczach o których nie mają zielonego pojęcia, próbują innym wmówić swoje racje bez użycia konkretnych argumentów, używając jedynie głupawych sarkastycznych wypowiedzi ;]
Cytuj:
Chodzi mi o to, że na świecie są większe problemy, a wy przeżywacie te ustawy jak jakiś kataklizm.
|
Jakie problemy masz na myśli?
Kibice przeżywają ustawy o zakazie wnoszenia rac, biznesmeni płaczą bo jest kryzys, ekolodzy latają nago bo gatunek jakiejś dżdżownicy jest zagrożony... Każdy ma pier***ca na jakimś punkcie poświęcając temu swe życie, ale Twój zamarynowany móżdżek tego nie pojmie ;]