![]() |
#141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() No i co złego jest w tym transparencie, żeby miał zostać skonfiskowany? (pomińmy wulgaryzm, przecież trzeba być pr0-el0)
Nie wyobraźnia mnie ponosi, tylko ty z początku już twierdzisz, że policja będzie konfiskowała KAŻDY transparent. Jeśli będzie on adekwatny do XXI wieku (ludzie choć odrobinę inteligentni) a nie do czasów buszu, to o co chodzi? A jeśli ktoś uważa, że robienie transparentów z testem "zajebiemy was jak hitler polskę" jest takie cool, to... przykro mi. Albo nie, co mnie obchodzi takie coś. @down: No cóż, jeśli oddali im ten transparent bez nawet odrobiny chęci dowiedzenia się, za co, to imo chyba nie mają tego za złe. Pewnie chodziło o ten wulgaryzm - cóż, chcecie czy nie, żyjemy w cywilizowanym świecie, i takie treści są po prostu nieodpowiednie. Zawsze możecie kandydować na jakieś wysokie stanowisko i to zmienić. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 01-08-2009 o 23:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#143 |
Guest
|
![]() Nie wiedziałem, że przeklinając jest się nieinteligentnym ;s
|
![]() |
![]() |
#144 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Od przeciętnego głąba z policji (rzadziej ochrony) za dużo informacji nie wyciągniesz, co najwyżej dowiesz się, że masz s*******ać.
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 01-08-2009 o 23:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Sam widzisz, nieliczna grupka osób, malutka flaga. I chyba nie powiesz mi na podstawie tego obrazka że kibice Legii to naziści? Cytuj:
![]()
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 01-08-2009 o 23:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Ostatni sparing ŁKSu ,taka mała flaga ![]() http://www.lksfans.pl/index.php/phot...id/260/page/38 tutaj lepszy widok ,bo coś nie chce powiększyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() mialem wrzucic fotke oprawy z sobotniego meczu Jagi ale tak wyszlo ze to trybuna vip i piknik podniosily kartony wiec nic nie chce mowic...
na meczu mielismy gosci - kibicow zaprzyjaznionej Siarki Tarnobrzeg ktorzy przyjechali by zobaczyc jak u nas wyglada doping co do nowej ustawy - jest skierowana przeciwko wszystkim ktorym zalezy by Polskie stadiony w czasie meczu byly najpiekniejsze na swiecie np: 2 tys. zl za probe wniesienia racy - kpina |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
|
![]() Złe decyzje zarządu, fatalna jazda naszych kolarzy przez cały sezon (na 99% spadamy z ligi) no i przede wszystkim protest przeciwko działaniom urzędu miasta (umarła już koszykówka, ręczna i siatkówka- na żużel nie pozwolimy
![]()
![]() |
#155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 08 2009
Imię: Silent Defender
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 200
Skille: 9x/9x
|
![]() Kibicuję Lks łące, czasami nawet fajne oprawy, jak przyjdzie okolo 30 ludzi to i doping jakiś słychać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Knight of Gordor
Profesja: Knight
Świat: Honera
|
![]() przyzwoicie masz na mysli grzecznie siedziec i sie nie odzywac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nic nie dzieje się bez przyczyny. Btw, ja rozumiem że lubicie swoje kluby itd., ale jak widzę jakieś "bunty", "protesty", bo nie możecie jakichś flag przynosić, a na świecie umierają ludzie, to po prostu robi mi się was żal. Chyba że to całe wasze życie, to przepraszam. I współczuję.
Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 03-08-2009 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie kumam Twojego toku myślenia, najwidoczniej próbujesz się przyczepić do czego tylko się da w tym temacie. Nie wiem czy to przez brak wyobraźni, czy z zazdrości bo ktoś ma pasję której potrafi się poświęcić?
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() http://www.forum-wks.pl/download.php?id=284 - nowy oleśnicki graf, przy wylocie na Poznań(chyba)
Co do żużla, jeżeli Sparta spadnie(a tak będzie) to może być koniec jazdy na poważnie(doł tabeli 3 ligi, zwanej drugą), ale Dutkiewiczowi to na rękę, zapewne trochę ludzi z żużla przerzuci się na Śląsk piłkarski, a nowy stadion trzeba zapelnic. Póki co przychodzi 7,5 tysiąca ludzi na INAUGURACJE(mnie tez nie bylo, pisze z nad morza), a karnety są droższe o 120 zl od tych z Lubina, oczywiscie stadiony bez porownania z korzyścią dla lubinków. A zgoda przeciwko Ruchowi? Może być. Autostradowym skrytożercom mówimy stanowcze nie.