Zobacz pojedynczy post
stary 14-08-2009, 20:42   #9840
jakosiara
Użytkownik Forum

jakosiara's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)

Stan: Niegrający
jakosiara ma numer GG 12842941
Domyślny

HUASHUASHUAS

W Belfaście przegraliśmy, z powodu murawy, która była równa jak polskie drogi. Irlandczycy z północy są przyzwyczajeni do gry na czymś takim. Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei nie powinni udzielić zgody na grę na takiej murawie, a jako powód podać, np. obawę o kontuzje piłkarzy. Działacze ich związku plują się, bo mecz zostanie rozegrany w Chorzowie zamiast Szczecinie. Irlandczycy dostaną kilka bramek i z płaczem pojadą do domów.

Jeszcze mnie Leo wqr*ił porównując Ludo do...Zahorskiego.
Cytuj:
To dobry piłkarz, ale nie wiem, jak poradzi sobie na poziomie międzynarodowym - mówił Leo o Obraniaku jeszcze niedawno, bo na początku czerwca. Porównywał czołowego piłkarza Ligue 1 do słabego nawet w Ekstraklasie Tomasza Zahorskiego z Górnika Zabrze, który swego czasu był jednym z wątpliwej klasy odkryć Beenhakkera.

- Tomek pokazał mi, że potrafi grać na poziomie międzynarodowym. To, że nie zawsze mu się udaje, to zupełnie inna historia - przekonywał niedawno Holender. Teraz Zahorski gra w pierwszej lidze. W poprzednim sezonie zdobył w Ekstraklasie jedną bramkę, w kadrze do tej pory w trzynastu występach do siatki także trafił tylko raz - w meczu z Estonią
Kiedy Zahorski grał na international level? A Ludo jest obecnie jednym z najlepszych polskich piłkarzy. Ma pewne miejsce w wyjściowej 11 średniaka ligi francuskiej... Zbawcą reprezentacji, Obraniak nie będzie, ale na pewno podwyższy jej poziom...

Ja: Masz pirackiego linuxa?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pieczara
No, chyba mam...
http://www.koniecpzpn.pl/

HALA MADRID!
jakosiara jest offline   Odpowiedz z Cytatem