![]() |
#9821 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() :'(
Ukaranie Manchesteru wydaje się nierealne, ale kto wie, jak Roo dostał karę za potrącenie chorągiewki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Messi pierwszą ofiarą wirusu FIFA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9824 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Gortat dwa oblicza - pierwsza polowa slaba, w sumie poza defensem w trumnie nic nie pokazal. Za to druga polowka... blok -> sprint pod drugi kosz -> alley od Koszarka = cud miod. [/quote] Gorti niby punkty dopiero w 2 qtr, ale wiele zasłon stawiał. jak w nba. w ogóle mało gry było pod koszem, wiecej rzutów z dystansu o czym świadczą t rzuty za 3... jak wszedł Koszarek i Szubarga to ładnie żeśmy grali, poźniej brakło lidera. ale tylko towarzyski mecz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Czy tylko ja sie nie moge doczekac dzisiejszego debiutu Obraniaka ?
![]() |
![]() |
#9826 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Leo Beenhakker podał skład na mecz z Grecją: nie ma Obraniaka"
O'rly?!
![]() |
![]() |
#9827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Holandia - Anglia! Moje dwie ulubione reprezentacje! Mam nadzieję, że nie zawiodę się na spektaklu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Polska - Grecja
65' Roger: "Eeeeej! KURWA MAC!" - owned ;d Polska 71-67 Chorwacja Duzo lepszy mecz niz wczorajszy, wiecej grania pod kosz, zwlaszcza do Gortata, ktory dzis zmiotl wszystko i wszystkich. W chuj sie nim jaram, ale jak widac - nie bez powodu. Radwanska A. (Pol) 0 - 1 Bammer S. (Aut) 0:6 - wtf? Przeciez Isia powinna ja jedna reka rozwalic i szybko o tym meczu zapomniec. Jakas kontuzja? Oglada ktos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9829 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obraniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Tak, dziś miałem przyjemność z oglądania reprezentacji Polski, a jeśli zdrowi będą Błaszczykowski i Ludwiczek to będzie świetnie i mogą otworzyć nam się bramy RPA.
Wcześniej dobrze zagrali również koszykarze. Gortat zmiażdżył - do 22 pkt i 11 zbiórek trzeba dodać genialną obronę(wyrzucił Vujcica na 5 metrów od kosza). Ogólnie podobało mi się, a jak bardzie zgrają sie Gortat z Lampe to będzie miał. Mam jedno ale: DLACZEGO NIE GRAŁ KIKOWSKI(a przecież on > Kitzinger, Chyliński)
![]() |
#9832 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Co krzyknol po "k'wa mac!"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() ma kto link do utuba z tym k mac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9834 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mialem przez 11 minut, potem cos o prawach TVP S.A :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9835 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Radwanska w pupke. Wtf? Polaczki w kopana dzis fajnie. Podoba mi sie Roger z ostatnich tygodni, chyba jest swiadomy ze konczy mu sie kontrakt i teraz musi walczyc o uwage agentow z zachodu. Zima pewnie spierdoli do Francji albo innych Niemiec, ale przynajmniej na kadrze w eliminacjach bedzie z niego pozytek. Fajny ten Obraniak. Widac jeszcze ze przestraszony, dzis za bardzo gral jako napastnik (wysuniety ; ![]() Chcialbym sie w koncu doczekac powolania dla Iwanskiego. Do kurwy nedzy, Komorowski to international level, Zahorski to international level, ale Maciek juz nie? Blagam ; Srsly irytuje mnie to pomijanie zawodnikow w dobrej formie, bo "uwazam ze pewnego poziomu nie przeskocza". Juz w*****l nam napastnika, ktory przy danej mu szansie moglby strzelic kilka waznych bramek. Naprawde stac nas na to, zeby pod nieobecnosc Garguly ignorowac najlepszego rozgrywajacego ligi? Dobra, srsly koncze, bo mialo byc lacznie piec zdan, a wyjdzie zaraz caly esej. Ide spac, cze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9836 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#9837 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Swoja droga idiotyzmem jest iz wszyscy teraz "TAK TO PRAWDZIWY POLAK JEJEJEJE !" a wczesniej bylo jak bylo. Zalosne polskie narody <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
|
![]() A wg WP i Futbol News Polska z Ukrainą strącą Euro na rzecz Niemiec i... Francji
![]() Nie można jakoś ukarać, zabronić wydawania, zamknąć ten smieszny portal i tą śmieszną gazetę? tu macie kuxwę mać: http://mundialowo.blox.pl/2009/08/vi...Guerreiro.html
http://www.youtube.com/watch?v=OCfxAqCt4og Ostatnio edytowany przez Articuno - 13-08-2009 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Tych śmiesznych redaktorków za jaja powywieszać. O ile o Polskę jestem spokojny, to z Ukrainą różnie może być, ale mam nadzieję że im się uda, bo pół Europy tylko czeka na potknięcie
![]() |
#9840 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
![]() |
![]() HUASHUASHUAS
W Belfaście przegraliśmy, z powodu murawy, która była równa jak polskie drogi. Irlandczycy z północy są przyzwyczajeni do gry na czymś takim. Polscy Złodzieje Piłkarskich Nadziei nie powinni udzielić zgody na grę na takiej murawie, a jako powód podać, np. obawę o kontuzje piłkarzy. Działacze ich związku plują się, bo mecz zostanie rozegrany w Chorzowie zamiast Szczecinie. Irlandczycy dostaną kilka bramek i z płaczem pojadą do domów. Jeszcze mnie Leo wqr*ił porównując Ludo do...Zahorskiego. Cytuj:
![]() |
![]() |