Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grebol
ale ty ogar jestes xd jakos na OB cię nie widziałem a na forum wszystkie rozumy pozjadał jeszcze raz powtórze mały pies najwięcej szczeka . Zawsze na vt "Znacie jakiegos Rosigo Therna pojeba na forum spamuje a skąd on się wziął - Pewnie z Sepiritzem pomidory zbierał - aaa ok." zal i płacz . Gz akcji zabicia 2 x 45 lvl w 40 150+ lvl'ami tak jest to twoje życiowe osiagniecie bo poza noobami w carlin co się rookowali nikogo innego nie fragowałes.. Pewnie dużo ludzi Tobie to mówi ale jesteś klasycznym idiotą rly. już nawet Bardol który ma nadwage i jest zjebem posiada wiecej inteligencji niż Ty. Ty go bijesz na głowe poprostu  Lizałeś dupsko ludzią , na wojnie nic nie walczyłes a teraz wielki po ogar typu irio cato  lub jazon van armin  morgana photo 2009 pokazala ze poza swiatłem tibi innego nie widzieli... naprawde tibia z waszych wygladów i umysłów zrobiła sieczke.. trzeba to leczyc... Peace and love
|
Wiem że to gówno Cie obchodzi,ale zawsze szanowałem Ab Team za akcje i pomysł,tu jednak sie mylisz, a fotki to o wiele za mało żeby tak mówić. Wiem, wiem to jest carlin.pl i tu tak będzie,ale po pobycie w Wawie musze to napisac bo nie wytrzymam
ps. fajnie że forum sie ożywia,sezon na wrzucanie rozpoczęty??