![]() |
#3102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Francja>Paryz
Imię: Neon Corn
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aurea
|
![]() to elita dyktuje warunki na servie xd jeszcze gdzie nie pojdziesz <a dawno jest po wojnie> to cie wypierd**ą... zal i smutek
Dzisiaj, 17:19 #425 xBardolekx ok panowie to ja zapominam o carlin.pl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Kino Zakondix
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 110
|
![]() Cytuj:
Wiadomość, którą wprowadziłeś, jest za krótka. Aby uniknąć bezsensownych komentarzy wprowadziliśmy ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków. Jeśli nie masz nic ciekawego do napisania, to lepiej nie pisz nic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Imię: Brandon peich
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Ty kurwo szatana noi co nam wjezdzasz i chuj ze tyle razy popadalem moze mialem taki kaprys? Ty jedynie mozesz cmoknac mnie w Pompe jebany lamusie ! Jestes Smieciem ,zerem i Frajerem Policyjnym i wiec zamilcz kurwo =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3105 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 150
|
![]() Cytuj:
Fail. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]()
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 21-08-2009 o 15:30. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
@ Mieczak A co chciałbyś się załapać? Idź do abcoków jeśli jeszcze z nimi nie siedzisz, oni pokażą ci jak spieprzyć każdą akcję. ![]() Btw. zapomniałem pogratulować - gratz AB team z okazji Faila na VDL!
![]() |
![]() |
#3107 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
|
![]() Cytuj:
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3109 |
Użytkownik Forum
|
![]() o, widzę mam nowego kolegę, który uważa, że jak mi coś napisze na forum to się tym przejmę ^^ ta sama propozycja co do grebola
![]() PEACE AND LOVE ! --- xBardolekx dodał 252 minut i 27 sekund później --- 2009-08-21 19:43:28 :: shejq napisz im na forum 2009-08-21 19:43:30 :: shejq odemnie 2009-08-21 19:44:30 :: shejq klawiatura +10 siły Monitor + 15 do shieldingu Interent + 25 do odwagi ustawienie sie na rl bezcenne... 2009-08-21 19:45:31 :: shejq no i ofc "shejq Ty pedale cioto jajaja jazda po mniee" 2009-08-21 19:45:42 :: shejq ale ja sie nie napinam przed monitorem... so sad ![]() cokolwiek to znaczy ;d
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. Ostatnio edytowany przez xBardolekx - 21-08-2009 o 23:12. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#3110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2009
|
![]() Cytuj:
a co on ci ma to powiedziec w twarz bo ty czytac nieumiesz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3111 |
Użytkownik Forum
|
![]() JesteŚ Moim Idolem! Dasz Mi Autograf Na Czole?!
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3112 |
Użytkownik Forum
|
![]() idz zjedz pączka moze ci sie polepszy HAHAH XDDDDD
a o autograf to se popros stara |
![]() |
![]() |
![]() |
#3113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziwne, jestem pijany, a twoje żarty mnie nie śmieszą. A zwykle w takim stanie śmieszy mnie nawet kobieta na rowerze. Naprawdę dziwne, tym bardziej, że robisz się żałosny napominając o mojej mamie. Zazdrościsz? twoja jest chujowa? nie masz jej? jedź na giełde, może kupisz, a od mojej się odpierdol
![]() |
![]() |
![]() |
#3114 |
Użytkownik Forum
|
![]() popisujesz sie tym ze wkoncu sie kielonem starzy podzielili?...bo zawsze tak jakos pili sami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3115 |
Użytkownik Forum
|
![]() napinka... eh, chyba się robie na to za stary, spadaj małolat, idź się napij tymbarka jabłko brzoskwinia i miłych snów
i tak na przyszłość przyuważ z kim fruwasz
![]() |
![]() |
![]() |
#3116 |
Użytkownik Forum
|
![]() mc'donald juz zamkneli czy co? ze siedzisz przy kompie i walisz w monstery idz lepiej sie nazryj i do spadnia gruba nieogarnieta swinio
btw. znalazlem twojego starego http://www.youtube.com/watch?v=Ul6Ld1et5y4&feature=fvsr Ostatnio edytowany przez asus597 - 22-08-2009 o 00:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Imię: Brandon peich
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() @ Mleczak
Kim ty w ogole do chuja jestes ? Wyjebales jak z dupy nie wiadomo z kad i kurwa strugasz kozaka na forum ogarnij sie lamusie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3118 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ty? thiefem do ktorego nikt nie ma szacunku scierko
![]() |
![]() |
![]() |
#3119 |
Użytkownik Forum
|
![]() ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
wybacz, że skopiowałem ten śmiech, ale żal mi więcej czasu na kogos takiego jak ty. ale ja ide o zakład, że jest to jeden z fikuśnych grubasków więc tym bardziej ema! and btw na monstery nie logowałem już w chuj czasu ![]()
![]() |
![]() |