Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2009, 12:32   #423
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
piszesz z kafejki? można ukraść chociażby Twój komputer, z którego piszesz takie głupoty... skoro lecisz po kolegów to nie przejmuj się, tak samo robi 99% podobnych tobie...
co do alimentów to uważam, że jeśli powiedzenie prawdy miałoby spowodować tylko odsiadkę dla mojego ojca a nie spłatę alimentów, to raczej bym skłamał bo po co naszemu krajowi kolejny więzień na utrzymaniu ?
taa , jak sam zaczepie i dostane to mowi sie trudno , ale jak ide ulica i dostaje za darmo wtedy wpadam z kolegami. Czyli jak dostane na Solo od kogos z kims sie umawialem na walke to trudno , ponosilem ryzyko i tyle. Ale jak ide i podbiega do mnie 3 kolesi i laduje po ryju , to lece po kolegow , chyba proste.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
Albertus, zawsze jest co ukrasc, a jak sie spreza to nawet skarpetek i dywanow ci nie zostawia, co wtedy zrobisz ? Ehh ale co ja z dzieckiem dyskutuje...
z domu to nie wiem co bym zrobil , ale jak przyjechali mi na dzialke smiecie wyrzucic do lasu a ja akurat z babka bylem to za siekiere po sasiada i jechali szybciej niz przyjechali. jak by mi dom okradli , to jak bym wiedzial kto to bym nie dzwonil , ale jak bym nie wiedzial to bym pewnie zadzwonil na ta policje. Ale musisz wiedziec ze w takim malym miescie odrazu by bylo wiadomo kto.

PS. Nie mowie ze policja jest niepotrzebna , bo właśnie ze jest i to bardzo! tylko ze ludzie tam pracujący są nie odpowiedni , bo z tej calej komendy u nas gdzie ich troche pracuje tylko 1 Policjantka okazala sie normalna (ale to moze dlatego ze jest mloda i jeszcze tym chamstwem nie przesiakla)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 26-08-2009 o 12:38.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem