![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Ja takie wezwanie prawdopodobnie dostalem (przyszedl polecony ale nie moge isc na poczte) ale wiem ze to o to chodzi , bo matke i babke wzywali. Jestem pewny ze sklamie po to by go ratowac , ale ciekawy jestem waszego zdania.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Zależy- jeśli widać po nim, że mu zależy ale nie jest w stanie płacić, interesuje się to mógłbym skłamać i dać szansę, ale w przypadku głupka który ma w dupie wszystko z dzieckiem włącznie- no mercy
![]()
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() No ja z 'kochanym tatusiem' widzę się 1-3 razy do roku (po 1-5 godzin jednorazowo) i to najczęściej z mojej inicjatywy - trudno, żebym chciał go 'ratować'. Tożto nie ojciec.
![]() |
![]() |
#404 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
Jezu żeby warna nie było: Jeżeli ojciec nie chce płacić na dziecko alimentów to nie należy mieć skrupułów. Że niby tylko matka ma utrzymywać i harować na dziecko i siebie ledwo wiążąc koniec z końcem? I to w dodatku kobieta, którą należy szanować. Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 25-08-2009 o 20:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Chcę tylko zauważyć, że w większości przypadków kupowanie kawioru przyczynia się do wymierania jesiotrów, które są gatunkiem zagrożonym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ja ojca widze tak samo jak ty , ( no w ostatnim roku 2008) widzialem go czesto bo moze z 20 razy , ale to tylko dlatego ze lazilem z kolegami pijany i zawsze do barow zachodzilem , gdzie go mozna znalesc. Nie widzialem go od stycznia. Ale i tak bede go kryl , nie wiem czemu ale cos mi mowi ze tak trzeba , bo nawet jak on zachowuje sie zle to mamy wspolnego wroga - policje , i nie chce zeby se polepszyli statystyke za zlapanie alimenciarza
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Możliwe, że coś pokręciłem, może nawet bardzo, z histy nigdy dobry nie byłem, możecie więc mnie wyśmiać, zjechać i wstawić do podpisu xD JA mam teraz innego wroga: stare pruchna jeżdżące rowerami! Dziś mnie jakaś stara baba puknęła rowerem. Cud że żyje (ona). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
U was tez tak jest? czy tylko u nas? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie tylko ty miszkasz na takim zadupiu... kufa jak kazdy JP, JP na 100% to ciekawie tylko JP JP a jak zdazy sie ze okradna wam chate do 0 to tylko do nich w pomocy sie leci no nie ??!! hipokryci...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-zaczepialem - dostalem - to trudno -dostalem za darmo - lece po kolegow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
co do alimentów to uważam, że jeśli powiedzenie prawdy miałoby spowodować tylko odsiadkę dla mojego ojca a nie spłatę alimentów, to raczej bym skłamał bo po co naszemu krajowi kolejny więzień na utrzymaniu ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Albertus, zawsze jest co ukrasc, a jak sie spreza to nawet skarpetek i dywanow ci nie zostawia, co wtedy zrobisz ? Ehh ale co ja z dzieckiem dyskutuje...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() @kolbas
Nie przejmuj się. Alberus to zdiagnozowany przypadek użytkownika, z którym dyskusja odbywa się w jedną stronę (nie jest to bynajmniej przepływ informacji twoich do niego). Takich jest naprawdę wielu, a dyskusja z nimi większego sensu nie ma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#418 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Na złość babci odmrożę sobie uszy. Sama policja jako instytucja nie jest zła, tylko ludzie w niej zatrudnieni. Ktoś wcześniej wspomniał o testach psychologicznych, że odpada na nich połowa, jednak do prewencji biorą praktycznie wszystkich (nie karanych oczywiście), a stamtąd już do policjanta króciutka droga. Żeby zostać krawężnikiem wystarczy matura, żeby iść do prewencji wystarczyło jeszcze rok temu podanie o służbę zastępczą. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jezeli ateista jest na tyle bezczelny to i owszem, mi kiedy by sie nie dzialo nie lecialem do boga bo nic mi to nie dawalo. Jednak z Policją jest inacej, tutaj widzisz czlowieka ktory w tym momencie przyjmnie zeznanie, kogos kto przyjdzie do twego ogoloconego domu i zacznie jako tako szukac zlodzieja, i tu juz moze byc wynik, moze go znalesc.
![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Tak więc uważajcie nim znów ocenicie coś zbyt pochopnie, bo ten rap nie jest o nienawiści do policji, ale o osobistej powadze! <cup> Ostatnio edytowany przez Akkorin - 26-08-2009 o 10:35. |
|
![]() |
![]() |