Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-08-2009, 20:30   #401
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Zdecydowanie b. Spłodził mnie i od tej pory jakoś nie bardzo się interesuje - no, ale płaci, więc takiego problemu mieć nie będę.
Ja takie wezwanie prawdopodobnie dostalem (przyszedl polecony ale nie moge isc na poczte) ale wiem ze to o to chodzi , bo matke i babke wzywali. Jestem pewny ze sklamie po to by go ratowac , ale ciekawy jestem waszego zdania.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2009, 20:33   #402
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Zależy- jeśli widać po nim, że mu zależy ale nie jest w stanie płacić, interesuje się to mógłbym skłamać i dać szansę, ale w przypadku głupka który ma w dupie wszystko z dzieckiem włącznie- no mercy
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2009, 20:35   #403
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Zależy- jeśli widać po nim, że mu zależy ale nie jest w stanie płacić, interesuje się to mógłbym skłamać i dać szansę, ale w przypadku głupka który ma w dupie wszystko z dzieckiem włącznie- no mercy
No ja z 'kochanym tatusiem' widzę się 1-3 razy do roku (po 1-5 godzin jednorazowo) i to najczęściej z mojej inicjatywy - trudno, żebym chciał go 'ratować'. Tożto nie ojciec.
stary 25-08-2009, 20:43   #404
Dragon-Fly
Arbiter Elegantiarum

Dragon-Fly's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
Dragon-Fly ma login Tlenu dragonflyer@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
kawior wcale nie jest drogi , zawsze go kupowala Ciocia z Belgii , o ile sie nie myle to na rynku ;D
U ruskich można dostać całkiem tani kawior w większych ilościach, często jest to na boku i można nieźle cenę wytargować _/.

Jezu żeby warna nie było: Jeżeli ojciec nie chce płacić na dziecko alimentów to nie należy mieć skrupułów. Że niby tylko matka ma utrzymywać i harować na dziecko i siebie ledwo wiążąc koniec z końcem? I to w dodatku kobieta, którą należy szanować.

Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 25-08-2009 o 20:49.
Dragon-Fly jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2009, 20:51   #405
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Chcę tylko zauważyć, że w większości przypadków kupowanie kawioru przyczynia się do wymierania jesiotrów, które są gatunkiem zagrożonym.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2009, 22:00   #406
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
No ja z 'kochanym tatusiem' widzę się 1-3 razy do roku (po 1-5 godzin jednorazowo) i to najczęściej z mojej inicjatywy - trudno, żebym chciał go 'ratować'. Tożto nie ojciec.
no ja ojca widze tak samo jak ty , ( no w ostatnim roku 2008) widzialem go czesto bo moze z 20 razy , ale to tylko dlatego ze lazilem z kolegami pijany i zawsze do barow zachodzilem , gdzie go mozna znalesc. Nie widzialem go od stycznia. Ale i tak bede go kryl , nie wiem czemu ale cos mi mowi ze tak trzeba , bo nawet jak on zachowuje sie zle to mamy wspolnego wroga - policje , i nie chce zeby se polepszyli statystyke za zlapanie alimenciarza

Cytuj:
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"
stary 25-08-2009, 22:05   #407
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
bo nawet jak on zachowuje sie zle to mamy wspolnego wroga - policje
Polska i Francja też miały wspólnego wroga w I połowie XX wieku - Niemcy, ale jakoś ta symbioza na dobre nie wyszła.
Możliwe, że coś pokręciłem, może nawet bardzo, z histy nigdy dobry nie byłem, możecie więc mnie wyśmiać, zjechać i wstawić do podpisu xD
JA mam teraz innego wroga: stare pruchna jeżdżące rowerami! Dziś mnie jakaś stara baba puknęła rowerem. Cud że żyje (ona).
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2009, 23:16   #408
Duch Niespokojny
Moderator

Duch Niespokojny's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Nie widzialem go od stycznia. Ale i tak bede go kryl , nie wiem czemu ale cos mi mowi ze tak trzeba , bo nawet jak on zachowuje sie zle to mamy wspolnego wroga - policje , i nie chce zeby se polepszyli statystyke za zlapanie alimenciarza
Heh, a jakby ci policjant powiedział, żebyś się przypadkiem nie postrzelił w stopę, to byś w nią strzelił, żeby zrobić mu na złość?
Duch Niespokojny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2009, 23:17   #409
MasterofPuppets
Użytkownik Forum

MasterofPuppets's Avatar

Data dołączenia: 29 01 2009

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Domyślny

Dobre haha

" A teraz jesteśmy tymi, przed którymi ostrzegali nas rodzice.."
MasterofPuppets jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 00:01   #410
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Heh, a jakby ci policjant powiedział, żebyś się przypadkiem nie postrzelił w stopę, to byś w nią strzelił, żeby zrobić mu na złość?
nie widze podobienstwa... Ja nikogo Policji nie sprzedaje ( no moze znalazlo by sie paru ktorych bym chetnie za cos podpierdolil ale sa ta sprzedawczyki wiec zab za zab) , tym bardziej wlasnego ojca , skoro przez tyle lat radzimy se bez alimentow to po co on ma isc siedziec? Policja u nas w Siemiatyczach nie patrzy na osobe tylko patrzy na nazwisko , i jak miales 1 kryminala w rodzinie to juz na start jestes przegrany , a jak jeszcze narozrabiasz i zrobisz z nich durnia to wogle. Pierwsze problemy ; normalnie Policja zawozila do domu i nie robili problemow prócz pogadania ( tak bylo w przypadku moich kolegow ) a jak zlapali nas (3 nas bylo) z czego kazde nazwisko bylo im znajome , odrazu wiezli na komende , tylko uslyszeli nazwiska.

U was tez tak jest? czy tylko u nas?

Cytuj:
stary 26-08-2009, 00:45   #411
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004

kołbaś ma numer GG 7494864
Domyślny

nie tylko ty miszkasz na takim zadupiu... kufa jak kazdy JP, JP na 100% to ciekawie tylko JP JP a jak zdazy sie ze okradna wam chate do 0 to tylko do nich w pomocy sie leci no nie ??!! hipokryci...

I staniemy się pasterzami,
Dla Ciebie mój panie dla Ciebie,
Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni,
Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy,
Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie,
I poskramiać duszę będziemy na wieki,
In nomine Patris et Filii,
et Spiritus Sancti. Amen.
kołbaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 01:10   #412
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kołbaś Pokaż post
nie tylko ty miszkasz na takim zadupiu... kufa jak kazdy JP, JP na 100% to ciekawie tylko JP JP a jak zdazy sie ze okradna wam chate do 0 to tylko do nich w pomocy sie leci no nie ??!! hipokryci...
u mnie nie ma co krasc, a jak mnie nie jednokrotnie pobili to nigdy tego tam nie zglaszalem a robilem tak

-zaczepialem - dostalem - to trudno
-dostalem za darmo - lece po kolegow

Cytuj:
stary 26-08-2009, 01:23   #413
Ze'To
Użytkownik Forum

Ze'To's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
u mnie nie ma co krasc, a jak mnie nie jednokrotnie pobili to nigdy tego tam nie zglaszalem a robilem tak

-zaczepialem - dostalem - to trudno
-dostalem za darmo - lece po kolegow
piszesz z kafejki? można ukraść chociażby Twój komputer, z którego piszesz takie głupoty... skoro lecisz po kolegów to nie przejmuj się, tak samo robi 99% podobnych tobie...
co do alimentów to uważam, że jeśli powiedzenie prawdy miałoby spowodować tylko odsiadkę dla mojego ojca a nie spłatę alimentów, to raczej bym skłamał bo po co naszemu krajowi kolejny więzień na utrzymaniu ?

Cytuj:
albo tak jak my to ostatnio robimy , na lekcji taka cisza itp. ja się nadstawiam kolega mnie po mordzie a ja krzyczę "PANI ! BIJO!!!" ;D
Ze'To jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 01:30   #414
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Domyślny

Albertus, zawsze jest co ukrasc, a jak sie spreza to nawet skarpetek i dywanow ci nie zostawia, co wtedy zrobisz ? Ehh ale co ja z dzieckiem dyskutuje...

stary 26-08-2009, 01:47   #415
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

@kolbas
Nie przejmuj się. Alberus to zdiagnozowany przypadek użytkownika, z którym dyskusja odbywa się w jedną stronę (nie jest to bynajmniej przepływ informacji twoich do niego). Takich jest naprawdę wielu, a dyskusja z nimi większego sensu nie ma.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 02:06   #416
Abra93
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2008

Domyślny Wychowani Z Uczuleniem Na Niebieski Mundur

http://www.youtube.com/watch?v=xrNSuSp4Qvw
Abra93 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 02:47   #417
Ulrikk
Guest

Domyślny

Cytuj:
Albertus, zawsze jest co ukrasc, a jak sie spreza to nawet skarpetek i dywanow ci nie zostawia, co wtedy zrobisz ? Ehh ale co ja z dzieckiem dyskutuje...
Tak samo mogę powiedzieć ateistom, że w obliczu śmierci zaczęliby prosić boga o litość.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 02:52   #418
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ Pokaż post
ja cierpię dolę.
Dlaczego taki szlachcic jak Ty, jada tak niekonwencjonalne potrawy u plebsu (powinna być jeszcze niższa kasta społeczna Zjadamgołompscy ) ? Znudził się kawior i żołądki dorszy ? (na discovery w brudej robocie widziałem, to się znam jak rosjanin na radziecim sprzęcie elektycznym )

Sven
Gołębie wcale nie są niekonwencjonalne, są również gołębie które hoduje się dla mięsa - osobiście bardzo lubię. Pewien wrocławski naukowiec wyhodował specjalną mięsną odmianę mięsnych gołębi. Gołębie rosną szybciej niż kury, są mniej wymagające i mają ciemne mięso - bardziej pożywne, a wcale nie muszą być dużo mniejsze od kur.
Cytuj:
Nie czuje sie lepszy od innych Polakow z tego powodu.

kawior wcale nie jest drogi , zawsze go kupowala Ciocia z Belgii , o ile sie nie myle to na rynku ;D
Sam kawior z jesiotra jest drogi, ale w sklepach jest pełno tańszych zamienników smakujących bardzo podobnie.
Cytuj:
Ale i tak bede go kryl , nie wiem czemu ale cos mi mowi ze tak trzeba , bo nawet jak on zachowuje sie zle to mamy wspolnego wroga - policje , i nie chce zeby se polepszyli statystyke za zlapanie alimenciarza
Na złość babci odmrożę sobie uszy. Sama policja jako instytucja nie jest zła, tylko ludzie w niej zatrudnieni. Ktoś wcześniej wspomniał o testach psychologicznych, że odpada na nich połowa, jednak do prewencji biorą praktycznie wszystkich (nie karanych oczywiście), a stamtąd już do policjanta króciutka droga. Żeby zostać krawężnikiem wystarczy matura, żeby iść do prewencji wystarczyło jeszcze rok temu podanie o służbę zastępczą.

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-08-2009, 09:27   #419
kołbaś
Użytkownik Forum

kołbaś's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
Tak samo mogę powiedzieć ateistom, że w obliczu śmierci zaczęliby prosić boga o litość.
jezeli ateista jest na tyle bezczelny to i owszem, mi kiedy by sie nie dzialo nie lecialem do boga bo nic mi to nie dawalo. Jednak z Policją jest inacej, tutaj widzisz czlowieka ktory w tym momencie przyjmnie zeznanie, kogos kto przyjdzie do twego ogoloconego domu i zacznie jako tako szukac zlodzieja, i tu juz moze byc wynik, moze go znalesc.

stary 26-08-2009, 10:16   #420
Akkorin
Zbanowany

Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Stan: Niegrający
Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Cytuj:
Ostatnio właśnie pewnemu gościowi, który słucha tych wszystkich firm tłumaczyłem że ta jego śmieszna muzyka jest robiona pod dzieci, a ci wszyscy raperzy od razu zadzwoniliby na policję gdyby ich okradziono. No to on mi na to mówi, że dzieci po prostu źle interpretują tą muzykę i trzeba być dojrzałym żeby zrozumieć, że JP nie oznacza "jebać policję", lecz "jestem poważny".
Tak więc uważajcie nim znów ocenicie coś zbyt pochopnie, bo ten rap nie jest o nienawiści do policji, ale o osobistej powadze! <cup>

Ostatnio edytowany przez Akkorin - 26-08-2009 o 10:35.
Akkorin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania