Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2009, 16:26   #539
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kele Pokaż post
1. Przez 1 tydzien przez 3 miesiące mówisz?
2. Jezeli dyrektor odmawial kazdemu to znaczy tylko tyle, ze jest kretynem. Jezeli skresla kogos dlatego ze chcial pojsc do innej szkoly, ale zmienil zdanie, to jest zalosny
1. Przez 1 tydzien przychodzilo x osob i tak przez 3 miesiace

2. Dyro nie bral ich dlatego ze nie bylo juz miejsc , klasy sa 30 osobowe a nowych nie chcial robic bo z tego same problemy (nauczyciele itp. ) pozatym nasza szkola jest bardzo mala i i tak musi kombinowac z klasami wiec tu dochodzi dodatkowy problem. Mowil nam ze jakby jeszcze przez wakacje bylo ludzi na wiecej klas to by kombinowal z wf itp. ale ze jak mu przychodza ludzie w srodku semestru to juz za pozno. Pozatym wiekszosc tych co przychodzila nie miala praktyki zalatwionej co nie jest takie latwe ( wiekszosc zalatwia kwiecie-czerwiec) , dochodzi sprawa kursu ktory jest raz w roku i niektore zawody mogly juz miec go przed przyjsciem tych z liceum.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
skończ już to pieprzenie, bo głowa boli >.<
ja nie poszedłem do liceum, bo nie chciałem iść do technikum albo zetki, tylko dlatego, że chcę potem zdać maturę i pójść na studia
Prosze bardzo , nikt Ci tego nie zabrania , tylko jak tam poszedles to licz sie z tym ze bedziesz musial np. pisac wypracowania na iles tam slow.

PS. Dyrektor u nas ma naprawde glowe na karku , wyprowadza ta szkole na dobre (ciagle kupuje jakies nowe sprzęty itp.) A jedyna skladka uczniowska to 25 zl rocznie. (w kazdej klasie jest telewizor plazma i dobre dvd) , kompy teraz beda nowe zajebiaszcze , + bedzie atlas na silke , ogolnie dyro dobrze szkola zarządza. Zalatwia kursy i szkola je oplaca. To jest koles z glowa na karku.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 12-09-2009 o 16:29.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem