Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kele
1. Przez 1 tydzien przez 3 miesiące mówisz?
2. Jezeli dyrektor odmawial kazdemu to znaczy tylko tyle, ze jest kretynem. Jezeli skresla kogos dlatego ze chcial pojsc do innej szkoly, ale zmienil zdanie, to jest zalosny 
|
1. Przez 1 tydzien przychodzilo x osob i tak przez 3 miesiace
2. Dyro nie bral ich dlatego ze nie bylo juz miejsc , klasy sa 30 osobowe a nowych nie chcial robic bo z tego same problemy (nauczyciele itp. ) pozatym nasza szkola jest bardzo mala i i tak musi kombinowac z klasami wiec tu dochodzi dodatkowy problem. Mowil nam ze jakby jeszcze przez wakacje bylo ludzi na wiecej klas to by kombinowal z wf itp. ale ze jak mu przychodza ludzie w srodku semestru to juz za pozno. Pozatym wiekszosc tych co przychodzila nie miala praktyki zalatwionej co nie jest takie latwe ( wiekszosc zalatwia kwiecie-czerwiec) , dochodzi sprawa kursu ktory jest raz w roku i niektore zawody mogly juz miec go przed przyjsciem tych z liceum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x
skończ już to pieprzenie, bo głowa boli >.<
ja nie poszedłem do liceum, bo nie chciałem iść do technikum albo zetki, tylko dlatego, że chcę potem zdać maturę i pójść na studia
|
Prosze bardzo , nikt Ci tego nie zabrania , tylko jak tam poszedles to licz sie z tym ze bedziesz musial np. pisac wypracowania na iles tam slow.
PS. Dyrektor u nas ma naprawde glowe na karku , wyprowadza ta szkole na dobre (ciagle kupuje jakies nowe sprzęty itp.) A jedyna skladka uczniowska to 25 zl rocznie. (w kazdej klasie jest telewizor plazma i dobre dvd) , kompy teraz beda nowe zajebiaszcze , + bedzie atlas na silke , ogolnie dyro dobrze szkola zarządza. Zalatwia kursy i szkola je oplaca. To jest koles z glowa na karku.