Temat: Rok szkolny
Zobacz pojedynczy post
stary 15-09-2009, 20:46   #641
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor Pokaż post
Nie no, nie rozumiesz? Nie ważne co powiesz, ile napiszesz argumentów, ile tysięcy postów, jakich pięknych słów użyjesz, o ile będziesz bliższy racji, no i końcem końców, jak fajny jesteś... i tak zawsze będziesz gorszy od Albertusa (w jego oczach). I tak zawsze znajdzie on jakieś inne wyjaśnienie, które pokrywa się z tematem w 1%, które jest z innego świata, świata kradzieży, morderstw i gwałtów.

Brrrrr....
wcale nie mówiłem ze jestem od was lepszy (no może poza jednym). Rozumiem wasze argumenty , ale pogadać można ale to co widzę na własne oczy przyćmiewa wszelkie rozmowy , bo wole ufać własnym oczom niż kolesiom z internetu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 Pokaż post
Totalnie cię nie rozumiem człowieku. Rzucasz w słabszych kasztanami , i chcesz dawać łapówki by zostać piekarzem?
czy ja coś takiego powiedziałem? Znajomość to co innego niż łapówka , i jestem pewien ze jakbym poszedł do jakiejś piekarni(innej niż jestem) i mieliby wybór miedzy mną a kolega któregoś z piekarzy (który szepną kierownikowi słówko) nawet jak bym miał zawód + maturę i jeszcze jakieś studia to i tak by tego kolesia wzięli.

PS. Dzisiaj rzucałem i w słabszych i w silniejszych , tak samo jak rzucali we mnie. I jakoś nikt prócz was z tego powodu nie płacze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sey Pokaż post
Za dużo dzieciak sie nagrał w GTA i teraz wychodzi jego fałszywa wizja świata zepsutego do szpiku kości . On wszystko wie najlepiej, dla niego nie ważne są dyplomy, zaświadczenia, nauka i kształcenia. TRZEBA CHODZIC DO LASU I RZUCAĆ W MŁODSZYCH KASZTANAMI !!!!
w GTA grałem 2 razy w życiu , powiedziałem ze to jest ważne dyplomy itp. ale są rzeczy ważniejsze jak się chce iść do roboty/otworzyć własny biznes. Juz chyba z 10 raz podam przykład kolegi mego ojca (dobry przykład to podam go jeszcze nie raz) skończył chłopak podstawówkę a teraz zarabia full kasy... po prostu miał głowę na karku , miał pasje i zainteresowania i teraz trzepie kasiorke robiąc coś co lubi. - i to naprawdę dobre pieniądze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz Pokaż post
i on ma dopiero 16 lat, co to bedzie jak dorosnie?
bez swatu nie podejdziesz
Nie rozśmieszaj mnie , nie jestem żadnym kozakiem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 15-09-2009 o 20:57.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.