Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
Sklepu w święta są czynne (prywatne małe) I nie możesz ludziom zakazać świętować jak chcesz se kupić chleb...
|
Jak ma swieto to niech se wezmie urlop albo wprowadza powiedzmy iles tam dni w rooku dodatkowo na swieta i chrzescijanie je sobie wykorzystaja tam na jakies tam swiete a muzulmanin na swoje o/ bo jak zapewne wiadomo muzulmanie i inne religie nie maja swiat w tych samych dniach co chrzescijanie
Cytuj:
jesteś chyba 3 osoba która mi to mówi... CZY NAPRAWDĘ WSZĘDZIE ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYPISANIA SIĘ Z RELIGII???
Widocznie tylko u nas takiej opcji nie ma... widać nasza szkoła nie jest idealna , ma ten 1 mały minusik..
|
Koles ... nie ma ze cie nie chca wypisac to jest w zagwarantowane w konwencjach konstytucjach i innych badziewiach >.> ...
Cytuj:
Niby mogę , ale tak naprawdę nie mogę ;D poza tym już się nie opłaca...
|
Zawsze sie oplaca.
Cytuj:
Cytuj:
i po rozmowie z dyrektorem zrobiono zakaz wypisywania się z reli (chyba ze jesteś innego wyznania wtedy można)
|
|
No rotfl.. MOZESZ SIE WYPISAC KIEDY TYLKO CHESZ I BEZ POWODU zaden dyrektor nie moze ci zabronic tylko dlatego ze nie jestes innego wyznania... zreszta powiedz dla picu ze przeszedles na muzułmaństwo i glosisz od teraz wiare w Allaha i powinien sie od**eprzyc.