Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenixia
@Lotress, Ty jesteś tym Suki z Nebuli xd?
|
Exactly.
.........
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Swiety
Dot 1. "Tylko krowa nie zmienia poglądów"
|
Ale czy zmienianie poglądów na potrzeby dissu, jest okej? I don't think so.
Cytuj:
Dot 2. Tede w 95% dissów nawija o obciągarkach, a jego argumenty w erratkach polegały na tym co podała czwarta władza
|
Wskaż mi diss oprócz 69, gdzie w 95% jest o obciągarkach. Natomiast co się tyczy erraty- te argumenty wystarczyły. Pierwszy napisał co myśli o tym całym incydencie w Zielonej Górze. Bo co, może nie miał racji? Rysiek zachował się wtedy jak totalny bez mózg i neandertalczyk. Reszta dissu to ośmieszenie Peji różnymi wstawkami, które wyszło mu przyzwoicie
Cytuj:
Słuchałeś "olej onara" to było dno i wodorosty. Nie wiem po co on to wydał, dla jaj? Przesłuchaj "wszystko na mój koszt" i wypisz sobie argumenty. Nie będe pisał bo ide spać.
|
Oczywiście, nie neguję tego, że "wszystko na mój koszt" jest ok. Ba, uważam ten diss za dobry, jednak reszta- tragedia. Zwłaszcza Gruby pojazd z Tede 3.
Cytuj:
Myślisz, że Tede to wygrywa? Peja już mu zamknął pysk odwołując koncerty czy też 3 dissami.
|
A i owszem, wygrywa. Mam nadzieję, że puści teraz coś w stylu dissów przeciwko Płomieniowi, a wtedy będzie po zabawie.