![]() |
#1101 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez -Thug- - 12-10-2009 o 14:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1102 |
Użytkownik Forum
|
![]() Argen, Jestes Hejterem, Jestes Pedalem I Kur*a!
Wiecie Co Zrobic Z Frajerem? Wszystko Na Moj Koszt! Prowokacje Sa Chu*owe ; / wtf? pisalem to z shiftem wszystko i tylko pierwsza litera duza.. -.- Ostatnio edytowany przez Emcess - 12-10-2009 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej, myslalem, ze ten avek jak chcesz mi jebnac to gdzies indziej niz t.pl, haha, no ale dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
HARDKOR JOT PE OGIEN JOT PE FIRMA HARDKOR JEBAC PSY |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@kele no, J.D jak zawsze zajebisty, ale mimo to ten bardziej oldskulowy mi sie podoba ; d Ostatnio edytowany przez Emcess - 12-10-2009 o 17:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() Argen Rap Fanatyk Wie Lepiej Od Was
Jebac Policje
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Guest
|
![]() @Emcess
W jaki możliwy sposób jakikolwiek istniejący avatar może być lepszy od J.D.?! @topic Wolałbym dissy pomiędzy kimś innym niż Tede i Peja. Twórczości ani jednego ani drugiego nie lubie, ale jednak Tede ma rozum, Rychu to kretyn. |
![]() |
![]() |
#1108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Nie no faktycznie, ku*wa, rozumiesz stary, moja mama ma startową Wielkie JOŁ, wiesz, rozumiesz stary, ku*rwa, wie gdzie gram koncert, ku*rwa rozumiesz, tylko ku*rwa ja stary, powiedziałem ku*rwa co myśle o tym, co wiesz, stary, zdarzyło się w ku*rwa Zielonej Górze.
Propsy dla Tede! Rozumiesz stary, on to umie ku*rwa mądrze coś powiedzieć.
![]() |
#1109 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej no sory, ale widzialas wojewodzkiego z Peja? wiesz, Tede tez mowil to na jakims tam luzie, bez zadnych spinek, rozmawial z tym kolesiem jak z ziomkiem...
btw. sluchal ktos audycji ostra i cadillaca dile'a? kurwa, podziwiam Adama jako czlowieka, bez kitu.. nie jest taki jakis tam raperek, kajdany itp. normalny czlowiek, poswieca sie rodzinie i nawet sam mowi ze po koncertach odrazu wraca na chate do rodziny, nie buja sie po klubach, i ze sztuka jest zajebiscie zajarany. wieeeeeeeeeeeelkie propsy, bo i muzyke ma wspaniala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2007
Lokacja: wwa
Stan: Początkujący
Imię: Oskar Wielki Knight
Świat: Astera
Poziom: 118
Poziom mag.: 7
|
![]() rysiu prosze, nie krzycz na mnie,
haha, a wywiad mi się znudził po 6min~
16:01 Bejc [74]: KTO NIE TWIERDZI ZE PL JEST THE BEST TEGO WYZWE NA POJEDYNEK PIESZY LUB KONNY ( BRON DO WYBORU ) !!!!!!1111111111111111 17:03 Bejc [74]: no co 17:03 Bejc [74]: krzyzakow czytalem 17:03 Bejc [74]: i tak tak bylo 10:23 Oskar Wielki Knight [118]: grozisz mi? 10:23 Shamshin [99]: no groze |
![]() |
![]() |
![]() |
#1111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^^^ zawsze Cię podbije ziomie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lotress
podbijam. : ) ona nie ma racji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
![]() |
![]() Cytuj:
Po prostu mowie o tym, że jeśli jest mądry, to powinien umieć mądrze coś powiedzieć. Ciśniecie Peje, że nie umie się wypowiedzieć, ale za to Tede potrafi. Potrafi zastąpić przecinki słowem 'kur*wa'. @Lotress, Ty jesteś tym Suki z Nebuli xd?
Każdy problem ma rozwiązanie, jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. Ostatnio edytowany przez Kenixia - 13-10-2009 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Dot 2. Tede w 95% dissów nawija o obciągarkach, a jego argumenty w erratkach polegały na tym co podała czwarta władza. Słuchałeś "olej onara" to było dno i wodorosty. Nie wiem po co on to wydał, dla jaj? Przesłuchaj "wszystko na mój koszt" i wypisz sobie argumenty. Nie będe pisał bo ide spać. Myślisz, że Tede to wygrywa? Peja już mu zamknął pysk odwołując koncerty czy też 3 dissami. Chciał być ciekawy, a juz każdy go jedzie, nawet Decks, z którym nagrywał niedawno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lotress, atakuj, Ty masz cierpliwość do gimbusów (patrz DKolek)
Ostatnio edytowany przez -Thug- - 14-10-2009 o 00:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
|
![]() Exactly. .........
Ale czy zmienianie poglądów na potrzeby dissu, jest okej? I don't think so. Cytuj:
Cytuj:
A i owszem, wygrywa. Mam nadzieję, że puści teraz coś w stylu dissów przeciwko Płomieniowi, a wtedy będzie po zabawie. Ostatnio edytowany przez Lotress - 14-10-2009 o 00:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() klik
Ale to jest chujowe. Autodissów Peji to nawet mi się nie chce liczyć, do tego tak beznadziejnie nawinięte, jakby od niechcenia, że z trudem przesłuchałem do końca. W ogóle od kiedy dissy rzuca się hurtem? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez -Thug- - 14-10-2009 o 00:56. Powód: ;;; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Wy uważacie swoje, ja uważam swoje. Powiem tyle - nie rozumiem dlaczego w Polsce ludzi bogatych zaczynających od niczego się nie nawidzi. Tede zachował się jak przygłup, pisząc pierdoły na jakimś tam blogu, a jak sam Rychu twierdzi, nic mu nie powiedział. Ja uważam ( w stylu joha, przepraszam ) Tede < Peja. Najlepsze było gadanie, że znowu nasz hip-hop jest uważany za gówno, że znowu go nie ma i znowu ten Peja..
|
![]() |
![]() |