Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2009, 17:52   #1763
Savan
Użytkownik Forum

Savan's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2009
Lokacja: Rzeszów

Imię: Savan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Deduwa
Świat: Azura
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
Domyślny

PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:

Cytuj:
Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych
Czy widzisz bezpośredni tekst "chuja zrobiłeś xxx*"? Dalej napisałeś, czy myśli o sobie, kolejny błąd. Myślał o Urbann'ie. Po 132 stronach wyzwisk odpowiedziałeś na pytanie o nick, tym samym co poprzednio, starając się udowodnić, że napisał, że gracz xxx* nie robi nic. Powtórze: powiedział pośrednio, przy tym nikogo nie wywyższając.

Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.

Cytuj:
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
Teraz obrzucasz mnie mięsem. Znajdź mi kogoś, kogo wyzywałem/spamowałem/floodowałem, turasów nie licz.
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi.

Pozdrawiam,
Savansky.

xxx* - nick szarego gracza
Savan jest offline   Odpowiedz z Cytatem