PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:
Cytuj:
Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych
|
Czy widzisz bezpośredni tekst "chuja zrobiłeś xxx*"? Dalej napisałeś, czy myśli o sobie, kolejny błąd. Myślał o Urbann'ie. Po 132 stronach wyzwisk odpowiedziałeś na pytanie o nick, tym samym co poprzednio, starając się udowodnić, że napisał, że gracz xxx* nie robi nic. Powtórze: powiedział pośrednio, przy tym nikogo nie wywyższając.
Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.
Cytuj:
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
|
Teraz obrzucasz mnie mięsem. Znajdź mi kogoś, kogo wyzywałem/spamowałem/floodowałem, turasów nie licz.
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi.
Pozdrawiam,
Savansky.
xxx* - nick szarego gracza