Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-10-2009, 17:50   #1761
Gorrath
Użytkownik Forum

Gorrath's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Płock

Imię: Lyoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Wyślij wiadomość przez ICQ do Gorrath Gorrath ma numer GG 123456 Gorrath ma login Tlenu institor@o2.pl Adres Jabbera do Gorrath Send a message via Skype™ to Gorrath
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zutersky Pokaż post
tyle pierdolenia a kazdy z nas lizal dupe na poczatku kariery na azurze
Ja nigdy nie odczuwalem takiej potrzeby a poczatki mojej kariery na azurze byly zwiazane z tymi samymi ludzmi co teraz

Yours Waszka

Hail Glorfindel Hail trio!
Gorrath jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2009, 17:50   #1762
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Artemon Pokaż post
Powiedz mi, w którym miejscu się z kogokolwiek śmiałem? Po prostu stwierdzam fakty. I jakby nie patrzeć, to zrobiłem więcej niż Eloth.
Gdzie sie z kogos smialem, ze nic w wojnie nie zrobil?
stary 17-10-2009, 17:52   #1763
Savan
Użytkownik Forum

Savan's Avatar

Data dołączenia: 30 03 2009
Lokacja: Rzeszów

Imię: Savan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Deduwa
Poziom: 80
Poziom mag.: 55
Domyślny

PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:

Cytuj:
Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych
Czy widzisz bezpośredni tekst "chuja zrobiłeś xxx*"? Dalej napisałeś, czy myśli o sobie, kolejny błąd. Myślał o Urbann'ie. Po 132 stronach wyzwisk odpowiedziałeś na pytanie o nick, tym samym co poprzednio, starając się udowodnić, że napisał, że gracz xxx* nie robi nic. Powtórze: powiedział pośrednio, przy tym nikogo nie wywyższając.

Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.

Cytuj:
A i nie widzę na prawdę potrzeby podpisaniem się nickiem z gry. Co mam powiedzieć to powiem, a przynajmniej obędzie się bez spamu w grze od osobników twojego pokroju (Mariele, Artemony, Savany, Teteriany, Wizaki, Sehile, Dile, Beiroce, Siwuszki, Xandaele, Gaddarry, Sheriony, Haosy, Krazxowy, Parówki, Shorghrony... lista jest długa, naprawdę).
Teraz obrzucasz mnie mięsem. Znajdź mi kogoś, kogo wyzywałem/spamowałem/floodowałem, turasów nie licz.
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi.

Pozdrawiam,
Savansky.

xxx* - nick szarego gracza
Savan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 17:52   #1764
eldar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Swifthand
Profesja: Druid
Poziom: 54
Poziom mag.: 44
Domyślny

@pussy

Jak chcesz kogokolwiek zapewniac o czymkolwiek i mowic , ze jestes wiarygodny jak nie podpisujesz sie swoim charem, tylko podszywasz sie pod kogos, i to jeszcze probujac go wyzywac? Porownalem cie do turka z carlin, ale ty widocznie nie zrozumiales dlaczego :S

PS: tak trudno jest dla ciebie wymowic "Nephilims"?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eloth' Pokaż post
Gdzie sie z kogos smialem, ze nic w wojnie nie zrobil?
A gdzie ci ktos to zarzuca?

Ostatnio edytowany przez eldar - 17-10-2009 o 17:55.
eldar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 18:00   #1765
Zutersky
Użytkownik Forum

Zutersky's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff Pokaż post
To ze inwestował w swoich magów to inna sprawa,a inv do wanted to inna.Sam powinienes wiedziec ze urb nie byl zadowolony ze taka chołota dostala wbite do gildii,bo przeciez byles jednym z jego najbardziej zaufanych ludzi i urb inva dawał ci sam,czy sie myle?Troche zal bo na poczatku wojny pamietasz co pierdoliles rudy?Ze "jestes w chujowej sytuacji bo nic nie masz do urba i draza a oszedles,bo poszedles za najblizszymi ziomkami" a teraz to ty nawiecej na forum kłapiesz.Dobrze ci jest z tym,że jetseś tak fałszywą osobą?
odrazu widac ze urb kazal ci to napisac, bylo tak jak napisales, ale z kazdym dniem draz wkuriwal mnie coraz bardziej wiec zrobilem to co zrobilem, nastepnego dnia urb nazwal mnie frajerem, ale jest takim samym frajerem jak ja bo to on robil ze mna list na bajtera jak mielismy cala bogatynie odjebac bo mieli za duzo magow

"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..."

jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co
Zutersky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 18:01   #1766
Mariel
Użytkownik Forum

Mariel's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk

Imię: DRAKE
Poziom: 120
Mariel ma numer GG 8107004
Domyślny

A co do mojego wyzywania ludzi jak wpadam do dp, to NIGDY nie zaczalem wyzywac kogos 1 tylko np taki var cos tam zaczyna sie pruc w dp yalahar albo jakies 20 lvl z thais to czemu nie mam odpowiedziec?

17:37 Cedixa [98]: ashuhasas xd
17:38 Nareved [53]: pada u was snieg?
17:38 Ameralle [41]: piesek
17:38 Mariel Morgos [102]: znowu obrazaja mnie
17:38 Mariel Morgos [102]: a potem na forum placza

Ostatnio edytowany przez Mariel - 17-10-2009 o 18:05.
Mariel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 18:04   #1767
Gorrath
Użytkownik Forum

Gorrath's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Płock

Imię: Lyoth
Gildia: Wanted
Wyślij wiadomość przez ICQ do Gorrath Gorrath ma numer GG 123456 Gorrath ma login Tlenu institor@o2.pl Adres Jabbera do Gorrath Send a message via Skype™ to Gorrath
Domyślny

pierdolicie niesamowite bzdury.. ktore nie maja sensu i moga sie ciagnac w nieskonczonosc jestem ciekaw kto pierwszy zacznie zachowywac poziom i uzywac rozumu i nie wchodzic w konwersacje z ludzmi ktorzy mowiac szczerze nie wnosza nic ciekawego do dyskusji co wiecej brak im rozumu.

Podam przyklad skoro jest to temat o wojnie zagladaja tu ludzie ktorzy sie tym interesuja, wypisalem liste osob ktore polegly na akcji a typowa bezmozgowa garstka ludzi zlapala haczyk i postanowila pokazac poziom swojego rozumu probojac mnie wyprowadzic z rownowagi z tego tylko wzgledu ze mialem ochote poinformowac ludzkosc o tych wydarzeniach. Naprawde przykro mi z tego powodu ze matka ziemia wydaje na swiat tak zlasowane dzieci.

Niedlugo gwiazdka poproscie mikolaja o olej do glowy.

Yours Waszka

Hail Glorfindel Hail trio!
Gorrath jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 18:32   #1768
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
odrazu widac ze urb kazal ci to napisac, bylo tak jak napisales, ale z kazdym dniem draz wkuriwal mnie coraz bardziej wiec zrobilem to co zrobilem, nastepnego dnia urb nazwal mnie frajerem, ale jest takim samym frajerem jak ja bo to on robil ze mna list na bajtera jak mielismy cala bogatynie odjebac bo mieli za duzo magow

"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..."

jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co
Nie wiem po co tak pierdolisz ze urb kazal mi cokolwiek pisac,bo doskonale wiesz ze tak nie bylo. Wystarczylo byc na vt podczas tego rozlamu,zeby sie dowiedziec takich rzeczy, i nie zapominaj ze draz dal ci gaddarra a ty mu jego chara zdeletowales.Prawda jest taka ze to wlasnie ty byles najblizej urba,nawet niektorzy ktorzy byli w wanted o wiele dłuzej sie o to w*****ali,pamietasz? ;] strasznie sie zuther sfrajerzyles taka prawda przykra i bolesna
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 19:51   #1769
Zutersky
Użytkownik Forum

Zutersky's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008

Domyślny

urban dal mi gadara. a z drazem najwiecej gadalem po rozlamie jak mi cisnal i ze mi rece polamie. i napewno sie nie sfrajerzylem
Zutersky jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 21:05   #1770
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
urban dal mi gadara. a z drazem najwiecej gadalem po rozlamie jak mi cisnal i ze mi rece polamie. i napewno sie nie sfrajerzylem
Ok to jest twoj punkt widzenia.Poszedles za ziomkami.A teraz powiedz,dziwisz sie ze cie urb nazwal frajerem,a draz ci cisnal?Sam bys tego nie zrobil jak bys dal ziomkowi chara a potem ten twoj ziomek by odszedl zeby walczyc przeciwko tobie?Jak bys to nazwal zutherku? ;] Ja bym na twoim miejscu zostal neutralny od poczatku tej wojny,bo by mi honor nie pozwolil walczyc przeciwko ludziom ktorym tyle zawdzieczam
stary 17-10-2009, 21:27   #1771
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Dumny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Savan
PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:

Cytuj:
Przynajmniej coś robi na tej wojnie, w przeciwieństwie do niektórych
Czy widzisz bezpośredni tekst "chuja zrobiłeś xxx*"? Dalej napisałeś, czy myśli o sobie, kolejny błąd. Myślał o Urbann'ie. Po 132 stronach wyzwisk odpowiedziałeś na pytanie o nick, tym samym co poprzednio, starając się udowodnić, że napisał, że gracz xxx* nie robi nic. Powtórze: powiedział pośrednio, przy tym nikogo nie wywyższając.
Ale ja o tym doskonale wiem! Wiem, ze nie było to skierowane do nikogo konkretnego. Ja jednak tylko zaznaczam, ze pod pojęciem "niektórzy" kryje się też jego nick. I tyle.
Cytuj:
Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar.
A myślisz, ze ja siedzę cały dzień przed kompem i czytam każdy pojedynczy post z forum?
Cytuj:
Twój nick nie znalazł się tutaj przypadkowo i jak najbardziej tu pasuje. I przede wszystkim chciałbym zapytać czemu mam nie liczyć Turków? Tacy sami gracze jak każdy (choć akurat o ich wyzywaniu przez ciebie nic nie wiem, za to zdarzało mi się zobaczyć jak wyzywasz Polaków, i to nie raz).
Cytuj:
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi.

Pozdrawiam,
Savansky.
Ja chyba jestem nie na czasie i nie rozumiem tych dzisiejszych mód młodzieży
Jednego dnia jest moda na popisywanie się w stylu Savansky, Zuthersky, Sherionsky, jutro będzie może Savanković, Zutherović, dlatego nie będę fajny i pozostanę przy tradycyjnym wymawianiu nicków
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldar
@pussy

Jak chcesz kogokolwiek zapewniac o czymkolwiek i mowic , ze jestes wiarygodny jak nie podpisujesz sie swoim charem, tylko podszywasz sie pod kogos, i to jeszcze probujac go wyzywac? Porownalem cie do turka z carlin, ale ty widocznie nie zrozumiales dlaczego :S
Próbuje kogoś wyzwać? Jakbym chciał, to bym to zrobił, nie muszę próbować

Co do wiarygodności - myślę jednak, że mimo że się nie podpisałem nickiem, to czytelnicy mi raczej ufają. Takie ot przeczucie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuter
Haha, co za inteligentna riposta! Brawo!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mariel
np taki var cos tam
Psychologiczna rozkminka: Mariel, po tym jak go na forum pojechali, że jest nikim, wpadł w depresje i teraz próbuje nam tu pokazać, że "NIE TYLKO JA JESTEM TU NIKIM!!1!11!!", i specjalnie pisze "var cos tam" (już drugi raz), żeby pokazać że niby nie wie kto to jest Variacjus, ze to taki pionek, że nie wie nawet jak się piszę jego nick . Sorry, ale fail.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 21:50   #1772
ansekabanse
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PussyWizak Pokaż post

Ja chyba jestem nie na czasie i nie rozumiem tych dzisiejszych mód młodzieży
Jednego dnia jest moda na popisywanie się w stylu Savansky, Zuthersky, Sherionsky, jutro będzie może Savanković, Zutherović, dlatego nie będę fajny i pozostanę przy tradycyjnym wymawianiu nicków

hahah rozwalilo mnie to
ansekabanse jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 21:56   #1773
Rudy_Kojot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 10 2009

Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Autodamaged post.

Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:56.
Rudy_Kojot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 22:46   #1774
Mariel
Użytkownik Forum

Mariel's Avatar

Domyślny

Cytuj:

Psychologiczna rozkminka: Mariel, po tym jak go na forum pojechali, że jest nikim, wpadł w depresje i teraz próbuje nam tu pokazać, że "NIE TYLKO JA JESTEM TU NIKIM!!1!11!!", i specjalnie pisze "var cos tam" (już drugi raz), żeby pokazać że niby nie wie kto to jest Variacjus, ze to taki pionek, że nie wie nawet jak się piszę jego nick . Sorry, ale fail.
jak bys krecie nauczyl sie czytac to nie pislaem nic takiego ze on jest lapsem itd, tylko po prostu nie chce mi sie kopiowac jego nicku a nie wiem jak to sie pisze. teraz czekam az mnie pocisniecie o kolejna bzdure ;]
stary 17-10-2009, 23:05   #1775
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Skonczcie juz pierdolic o byle czym i o byle kim.kazdy gra dla siebie.
Waszka nigdy nie byl typem wojownika i taka prawda, ale to sie tyczy polowy starszych graczy na azurze, od. np. biboxon . To sa ludzie ktorzy sobie zasluzyli na szacunek tym kim sa, a nie tym czym chcieli sobie wywalczyc.
Ludzie typu. ruda pała, nigdy nie zrozumieja tego poniewaz sa za "ciency", dlatego musza sie tutaj wypowiadac.
Powodzienia obu stronom, poniewaz moj czas juz sie skonczyl.

@nuriel

O studia chodzilo ;p, mowiles ze cos tam meczyc na wrzesien ;p
tajemniczy111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 23:14   #1776
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mariel Pokaż post
jak bys krecie nauczyl sie czytac to nie pislaem nic takiego ze on jest lapsem itd, tylko po prostu nie chce mi sie kopiowac jego nicku a nie wiem jak to sie pisze. teraz czekam az mnie pocisniecie o kolejna bzdure ;]
A czy ktos ci zarzucal że go wyzywasz?Przecież pussy wizak wyraźnie napisal że tu chodzi o tzw "psychologiczną rozkminkę", a chodziło mu o to, że specjalnie mowisz "var cośtam" o Variacjusie, żeby pokazać ze jest on mało ważną osobą.Ale teraz juz sprawa się wyjaśniła,ponieważ udowodniłeś że jestes zbyt głupi zeby stosować taką taktyke, jako ze nawet nie zczaiłeś o czym pussy wizak mowi.Tylko potwierdziłes moje słowa ze jestes tepakiem i uwierz mi ze mamy z ciebie niezłą polewe ;] (tak tak wiemy-srasz na to) haha głab
stary 17-10-2009, 23:30   #1777
eldar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2007

Imię: Swifthand
Profesja: Druid
Poziom: 54
Poziom mag.: 44
Domyślny

Cytuj:
A myślisz, ze ja siedzę cały dzień przed kompem i czytam każdy pojedynczy post z forum?
Sam mowiles, ze z niecierpliwoscia czekasz na nastepne posty.

Cytuj:
Twój nick nie znalazł się tutaj przypadkowo i jak najbardziej tu pasuje. I przede wszystkim chciałbym zapytać czemu mam nie liczyć Turków? Tacy sami gracze jak każdy (choć akurat o ich wyzywaniu przez ciebie nic nie wiem, za to zdarzało mi się zobaczyć jak wyzywasz Polaków, i to nie raz).
Tutaj sie nie zgodze, widac to na kazdej akcji (uprzedzajac twoja odpowiedz - nie, nie uwazam sie za pro ogara)

Cytuj:
Moze jak na ciebie ktos mowi pussy, to nie jest to twoim zdaniem obelga - nie wiem, nie wnikam.

Cytuj:
Sam napisales neph cos tam - "chcac pokazac ze to takie pionki, ze nie wiesz nawet jak sie pisze nazwe gildii" - sorry ale fail.

Ostatnio edytowany przez eldar - 17-10-2009 o 23:32.
eldar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2009, 23:33   #1778
ansekabanse
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mariel Pokaż post
jak bys krecie nauczyl sie czytac
a on ci wygarnał ze mu cisniesz od lapsow?Hmm to chyba nie on ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem
stary 17-10-2009, 23:33   #1779
Mariel
Użytkownik Forum

Mariel's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff Pokaż post
A czy ktos ci zarzucal że go wyzywasz?Przecież pussy wizak wyraźnie napisal że tu chodzi o tzw "psychologiczną rozkminkę", a chodziło mu o to, że specjalnie mowisz "var cośtam" o Variacjusie, żeby pokazać ze jest on mało ważną osobą.Ale teraz juz sprawa się wyjaśniła,ponieważ udowodniłeś że jestes zbyt głupi zeby stosować taką taktyke, jako ze nawet nie zczaiłeś o czym pussy wizak mowi.Tylko potwierdziłes moje słowa ze jestes tepakiem i uwierz mi ze mamy z ciebie niezłą polewe ;] (tak tak wiemy-srasz na to) haha głab

to na chuj sie prujesz jak dobrze wiesz co mysle o tobie i twoich kolegach?
stary 17-10-2009, 23:35   #1780
ansekabanse
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar Pokaż post
Moze jak na ciebie ktos mowi pussy, to nie jest to twoim zdaniem obelga - nie wiem, nie wnikam.
To jest obelga a nie "próba" obelgi
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania