![]() |
#1761 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Yours Waszka
![]() |
|
![]() |
#1762 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Gdzie sie z kogos smialem, ze nic w wojnie nie zrobil?
![]() |
#1763 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() PussyWizak, po pierwsze, przeczytaj uważnie posty Artemon'a. Nie napisał: "Ty w tej wojnie gówno robisz" tylko, cytuje:
Cytuj:
Odnośnie jego nicku, to na forum tibia.com były tematy napisane przez jego RL z Wanted (teraźniejszych) dwa razy, sam podpisywał się Artemonem mówiąc, że to jego postchar. Cytuj:
/btw, podpisuj mnie Savanskie, ładniej brzmi. Pozdrawiam, Savansky. xxx* - nick szarego gracza |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1764 |
Użytkownik Forum
|
![]() @pussy
Jak chcesz kogokolwiek zapewniac o czymkolwiek i mowic , ze jestes wiarygodny jak nie podpisujesz sie swoim charem, tylko podszywasz sie pod kogos, i to jeszcze probujac go wyzywac? Porownalem cie do turka z carlin, ale ty widocznie nie zrozumiales dlaczego :S PS: tak trudno jest dla ciebie wymowic "Nephilims"? A gdzie ci ktos to zarzuca? Ostatnio edytowany przez eldar - 17-10-2009 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() Cytuj:
"PS. Ja tam wolałbym wyjść ponaparzać się np na OB, ale skoro boicie się, nie pozostało mi nic innego, jak z niecierpliwością czekać na następne posty..." jak chcesz sie pona*******ac to idz na otsa, a na azurze w dp musisz posiedziec poki co |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: DRAKE
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 120
![]() |
![]() A co do mojego wyzywania ludzi jak wpadam do dp, to NIGDY nie zaczalem wyzywac kogos 1 tylko np taki var cos tam zaczyna sie pruc w dp yalahar albo jakies 20 lvl z thais to czemu nie mam odpowiedziec?
17:37 Cedixa [98]: ashuhasas xd 17:38 Nareved [53]: pada u was snieg? ![]() 17:38 Ameralle [41]: piesek 17:38 Mariel Morgos [102]: znowu obrazaja mnie 17:38 Mariel Morgos [102]: a potem na forum placza Ostatnio edytowany przez Mariel - 17-10-2009 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1767 |
Użytkownik Forum
|
![]() pierdolicie niesamowite bzdury.. ktore nie maja sensu i moga sie ciagnac w nieskonczonosc jestem ciekaw kto pierwszy zacznie zachowywac poziom i uzywac rozumu i nie wchodzic w konwersacje z ludzmi ktorzy mowiac szczerze nie wnosza nic ciekawego do dyskusji co wiecej brak im rozumu.
Podam przyklad skoro jest to temat o wojnie zagladaja tu ludzie ktorzy sie tym interesuja, wypisalem liste osob ktore polegly na akcji a typowa bezmozgowa garstka ludzi zlapala haczyk i postanowila pokazac poziom swojego rozumu probojac mnie wyprowadzic z rownowagi z tego tylko wzgledu ze mialem ochote poinformowac ludzkosc o tych wydarzeniach. Naprawde przykro mi z tego powodu ze matka ziemia wydaje na swiat tak zlasowane dzieci. Niedlugo gwiazdka poproscie mikolaja o olej do glowy. Yours Waszka
![]() |
#1768 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1769 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() urban dal mi gadara. a z drazem najwiecej gadalem po rozlamie jak mi cisnal i ze mi rece polamie. i napewno sie nie sfrajerzylem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1770 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok to jest twoj punkt widzenia.Poszedles za ziomkami.A teraz powiedz,dziwisz sie ze cie urb nazwal frajerem,a draz ci cisnal?Sam bys tego nie zrobil jak bys dal ziomkowi chara a potem ten twoj ziomek by odszedl zeby walczyc przeciwko tobie?Jak bys to nazwal zutherku? ;] Ja bym na twoim miejscu zostal neutralny od poczatku tej wojny,bo by mi honor nie pozwolil walczyc przeciwko ludziom ktorym tyle zawdzieczam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1771 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Jednego dnia jest moda na popisywanie się w stylu Savansky, Zuthersky, Sherionsky, jutro będzie może Savanković, Zutherović, dlatego nie będę fajny i pozostanę przy tradycyjnym wymawianiu nicków ![]() Cytuj:
![]() Co do wiarygodności - myślę jednak, że mimo że się nie podpisałem nickiem, to czytelnicy mi raczej ufają. Takie ot przeczucie. Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1772 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2009
Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: DRAKE
Profesja: Elder Druid
Poziom: 120
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Skonczcie juz pierdolic o byle czym i o byle kim.kazdy gra dla siebie.
Waszka nigdy nie byl typem wojownika i taka prawda, ale to sie tyczy polowy starszych graczy na azurze, od. np. biboxon . To sa ludzie ktorzy sobie zasluzyli na szacunek tym kim sa, a nie tym czym chcieli sobie wywalczyc. Ludzie typu. ruda pała, nigdy nie zrozumieja tego poniewaz sa za "ciency", dlatego musza sie tutaj wypowiadac. Powodzienia obu stronom, poniewaz moj czas juz sie skonczyl. @nuriel O studia chodzilo ;p, mowiles ze cos tam meczyc na wrzesien ;p
![]() |
#1776 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy ktos ci zarzucal że go wyzywasz?Przecież pussy wizak wyraźnie napisal że tu chodzi o tzw "psychologiczną rozkminkę", a chodziło mu o to, że specjalnie mowisz "var cośtam" o Variacjusie, żeby pokazać ze jest on mało ważną osobą.Ale teraz juz sprawa się wyjaśniła,ponieważ udowodniłeś że jestes zbyt głupi zeby stosować taką taktyke, jako ze nawet nie zczaiłeś o czym pussy wizak mowi.Tylko potwierdziłes moje słowa ze jestes tepakiem i uwierz mi ze mamy z ciebie niezłą polewe ;] (tak tak wiemy-srasz na to) haha głab
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1777 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez eldar - 17-10-2009 o 23:32. |