Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2009, 03:12   #1880
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Azura
Domyślny

Co za bełkot, gosh. Przebicie się przez to to spore wyzwanie. Ale z tego co udało mi się zrozumieć, to z Wanted to prawie nikt nie boci na mainach, może jakieś nieliczne przypadki. Bot knightów też żadnych nie mamy, nie licząc sześćdziesiątych knightów na faccu (i to też w raczej skromnych ilościach). Co do Niklasa - nie wiem czy używa on bota, nie pytałem.

Logowanie w nocy i w środku dnia? Bo widzisz - jak u nas ludzie pracują, to mają zazwyczaj na różne zmiany. Jak na popołudniową to można grać w nocy, w południe spać, a po południu iść do pracy. Zresztą jak każdy sobie zorganizuje dzień.
To samo dotyczy się zajęć na studniach, które są w różnych godzinach, a w niektóre dni w ogóle nie trzeba iść na uczelnie.

To, że od czasu ktoś zarwie jakąś noc or sth nie znaczy, że jest no-lifem, ponieważ nie ma to charakteru nałogowego, jak w przypadku Nephilimsów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lojalny
Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa.
<krztusi się ze śmiechu> co za hipokryta...
Weźmy sobie za przykład Marjanka, który od początku roku szkolnego już kilkanaście razy nie poszedł do szkoły. Innych zawodników już nawet nie liczę.
A jeśli twierdzisz, że ktoś od nas nie idzie do pracy/na uczelnie żeby pograć, to mogę powiedzieć, że jesteś conajmniej śmieszny - bo jeszcze od początku wojny nie było ANI JEDNEGO takiego przypadku (a przypadków, że ktoś loga nawet podczas bitwy, bo musi iść do pracy było mnóstwo). Uciekanie ze szkoły u nas - naprawdę bardzo bardzo sporadycznie.

PS Jak najdzie cię ochota by mi odpisać, to proszę, pomyśl 10x zanim wyślesz posta, lub chociaż zawołaj mamę, żeby ci to zredagowała, bo czytanie twoich wypowiedzi to prawdziwa męczarnia. Thx.

PS2 Jakby ktoś pytał czemu odpisuje jakiemuś gnojkowi o trzeciej w nocy - właśnie wróciłem z imprezy, a jutro nie muszę wcześniej wstawać.

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 03:13.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem