Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-10-2009, 00:36   #1861
LadyCipuszka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2009

Gildia: Nemhilips
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher Pokaż post
Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani wrzucacie zdjecia Marka i jego brata w celu...
HAHA, tam nie było nikogo z Wanted!
Cytuj:
No wlasnie, w jakim celu? Wygladaja normalnie, sa normalnymi ludzmi wiec o chuj wam tempaki chodzi? Robienie takich rzeczy jest tak samo zalosne jak wrzucanie zdjec ludzi niepelnosprawnych i smianie sie z nich. Idzcie chlopaki pobawic sie w piaskownicy, bo do komputera i forum jeszcze nie dorosliscie.
A czy wygladaja na nienormalnych? Słuszna uwaga! Bo to ty to zasugerowales, czyli jednak cos w tym jest. Bo ja dałem tylko linki dla ciekawskich i tyle.
LadyCipuszka jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-10-2009, 07:39   #1862
Nuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nuriel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nephilims
Świat: Azura
Poziom mag.: 72
Nuriel ma numer GG 3285381
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka Pokaż post
Nuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 12:35   #1863
eldar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Rzeszów

Imię: Swifthand
Profesja: Druid
Gildia: Deduwa
Poziom: 54
Poziom mag.: 44
Domyślny

Lepiej grac w tibie majac nascie lat niz grac majac dziescia...
eldar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 13:27   #1864
ejgej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar Pokaż post
A mi sie wydaje ze to jest gra bardziej od 16 roku zycia nawet od 18
ejgej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 13:58   #1865
twistoff
Użytkownik Forum

twistoff's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eldar Pokaż post
Ta najlepiej spedzic najlepsze lata swojego zycia przed kompem.Z takiego okresu wlasnie czlowiek ma najlepsze wspomnienia, jak było sie młodym, głupim,latało sie po podworku i robilo głupie rzeczy ;] pozniej jak czlowiek jest starszy, bardziej powazny i ogarniety,to juz nie jest to samo..Przykre jest to, ze niektorzy z tych mlodych lat nie beda mieli wspomnien,i jest mi ich serdecznie szkoda, bo doskonale rozumiem ze tibia wciaga
twistoff jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 14:31   #1866
ejgej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff Pokaż post
Ta najlepiej spedzic najlepsze lata swojego zycia przed kompem.Z takiego okresu wlasnie czlowiek ma najlepsze wspomnienia, jak było sie młodym, głupim,latało sie po podworku i robilo głupie rzeczy ;] pozniej jak czlowiek jest starszy, bardziej powazny i ogarniety,to juz nie jest to samo..Przykre jest to, ze niektorzy z tych mlodych lat nie beda mieli wspomnien,i jest mi ich serdecznie szkoda, bo doskonale rozumiem ze tibia wciaga
Zgadzam sie z tobą za młodu to na kompie sie prawie nie siedziało tylko świrowało na podwórku piekne lata ;D
ejgej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 15:12   #1867
Rudy_Kojot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 10 2009

Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Autodamaged post.

Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:29.
Rudy_Kojot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 15:49   #1868
Acriati
Użytkownik Forum

Acriati's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn

Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Poziom: 133
Domyślny

Cytuj:
Calkiem niedawno moglismy zobaczyc zdjecie zbiorowiska wantedowskiego trzymajacego kartki z napisem "sherion pedal", a teraz na potwierdzenie mojej tezy ze jestescie nie dojebani[...]
jak juz cipuszka napisala, wanted tam niebylo, a jezeli niemasz dokladnych info to niespamoj forum
Jak juz to tylko supp~ i wiesz co, po "kilkuset" piwkach rozne pomysly przychodzily nam do glowy

Wogle ja nierozumiec cie stary wyjdz czasem z domu, jak jacek pisal wypij piwko i naprwade wyluzuj czasem.... Teraz sobie nawzajem cisniemy na tibi ale jak bym znal niektorych z rl to pewnie nic bym donich niemial

Ostatnio edytowany przez Acriati - 21-10-2009 o 15:52.
Acriati jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 16:33   #1869
Nuriel
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Acriati Pokaż post
Wogle ja nierozumiec cie
Sprawdźcie choć raz posta przed wysłaniem
stary 21-10-2009, 17:13   #1870
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rudy_Kojot Pokaż post
@Eloth
A Ty co? dwulicowy jestes? pierw bronisz ze tak powiem "strony Wanted" a teraz nagle ich. Jeszcze wczesniej jak to napisal Michas aka Limehit 'lizales' im dupy i wypisywales ze jak mialbys walczyc to na pewno nie z wanted. to sorry ale nie rozumiem cie stary ;] masz zamiar sie wyplacac czy co? ze znowu powracasz do brzydko mowiac plaszczenia sie przed nimi ? he? po tym jakie oni maja zdanie o tobie? zalosne.
Nigdy dupy nie lizalem no ale w dupie mam to co ty myslisz. A poza tym co do zdjec to co? Jak dla mnie wygladaja normalnie, a nie jak ty pewnie niedojeb jakis. Pokaz swoje zdjecia, a nie sie smiejesz z innych koksie:<
edit. a skad ty niby wiesz kto jakie ma zdanie o mnie? Zajmij sie soba i pomysl co kto o tobie mysli;]

Ostatnio edytowany przez Eloth' - 21-10-2009 o 17:17.
Eloth' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 17:25   #1871
Urbann
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2008

Imię: Urbexx
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Poziom: 239
Skille: 108/83
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez twistoff Pokaż post
noo, jak dla ciebie granie to siedzenia przed kompem caly dzien to gl, pierdolnij sie w leb i nie ucz innych jak maja za mlodu postepowac, kiedy ty siedziales non stop, a osoby ktore moglbys na nk zaprosic to wanted
Urbann jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 19:02   #1872
spirit-of-bicho
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2009

Domyślny

zaraz spam pojdzie za to ze anders dostal delete. dawac dawac pizdy

Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 21-10-2009 o 19:03.
spirit-of-bicho jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 19:09   #1873
Rudy_Kojot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 10 2009

Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Autodamaged post.

Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:29.
Rudy_Kojot jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 19:59   #1874
Eloth'
Użytkownik Forum

Eloth''s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rudy_Kojot Pokaż post
JEST! JEST! JEST!
Wkoncu, haha Biedny Anders i Zaghi ; [
Ogolnie to cos nie pyklo Nefilimsooom w tej fali ; <
zniecierpliwoscia czekam, az wszystkie pizdy, ktore uzywaja bota dostana bana/deleta ; ] skonczy sie qrwa ;> boty pierdolone, do pieca z wami ; ]
Szkoda, ze wiecej osob nie dostalo za elfa ; ] wkoncu moze by zaczeli normalnie grac, chociaz nie wiem czy to w ogole mozliwe w ich przypadku ;]
Nie byloby dashu, co? ; \ smutno... ; <
Tu cie popieram;p Ladnie sie banow posypalo

Ostatnio edytowany przez Eloth' - 21-10-2009 o 20:00.
Eloth' jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 20:10   #1875
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2009

Domyślny

Znowu się wam udało z banami - z tego co widzę na forum tylko 5 osób go dostało (w tym dwa delety), a powinno znacznie więcej. Cóż, może będziemy mieli więcej szczęścia za 2-3 tygodnie.
PussyWizak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 20:59   #1876
00_Dla_W11
Użytkownik Forum

00_Dla_W11's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2009

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Zaghi nie jest od Nephilims wiec nie wiem o czym wy gadacie.
00_Dla_W11 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-10-2009, 22:35   #1877
Nuriel
Użytkownik Forum

Domyślny

Ciekawe ile by było banów u Was, gdybyście mieli taką swobodę expa..

Ale fakt, oszustwo to oszustwo
stary 22-10-2009, 00:29   #1878
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

@up
dobra, już nie pierdol, bo wszyscy od was używają też bota na bitwach (dash, wrzucanie śmieci, lookanie za ile zniknie m wall etc), i my też możemy to robić, ale jakoś z tego nie korzystamy.
stary 22-10-2009, 01:56   #1879
Lojalny
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 10 2009

Domyślny

No teraz to zes przesadzil,znowu swiete Wanted dupi smuty na forum.
Kazdy z Wanted ma cash makera ktory popyla na elfie a i moze wasz wielki lider(Nicklas) nie uzywa elfa?
Jak chcecie dawac rady i umoralniac zacznijcie od samych siebie.

Co do tych takich smiesznych ludzi tu piszacych typu Acriati na co ty sie tu udzielasz przeciez to nie twoja wojna,po co ludzie nie bioracy udzialu w wojnie sie wypowiadaja.
Kazdy dobrze wie ze jakbyscie mogli grac to byscie siedzieli non stop przed tibia i skonczcie pisac tu glupoty.
Do tego dochodzi wasze logowanie od 1 w nocy do 12 jest same Wanted online.
Tak patrze na to od 2 miesiacy i dochodze do wniosku ze wy nie macie ani szkoly ani studiow ani pracy,do tego piszecie ze jestescie tacy dorosli dziecinstwo swoje wspominacie jakby bylo wieki temu,wiec co wy w zyciu robicie skoro czas tzw. najbardziej produktywny poswiecacie tibii mam na mysli godziny miedzy 6 a 14 nie mowiac juz o tych siedzacych po nocach.

Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa.
Lojalny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-10-2009, 03:12   #1880
PussyWizak
Użytkownik Forum

PussyWizak's Avatar

Domyślny

Co za bełkot, gosh. Przebicie się przez to to spore wyzwanie. Ale z tego co udało mi się zrozumieć, to z Wanted to prawie nikt nie boci na mainach, może jakieś nieliczne przypadki. Bot knightów też żadnych nie mamy, nie licząc sześćdziesiątych knightów na faccu (i to też w raczej skromnych ilościach). Co do Niklasa - nie wiem czy używa on bota, nie pytałem.

Logowanie w nocy i w środku dnia? Bo widzisz - jak u nas ludzie pracują, to mają zazwyczaj na różne zmiany. Jak na popołudniową to można grać w nocy, w południe spać, a po południu iść do pracy. Zresztą jak każdy sobie zorganizuje dzień.
To samo dotyczy się zajęć na studniach, które są w różnych godzinach, a w niektóre dni w ogóle nie trzeba iść na uczelnie.

To, że od czasu ktoś zarwie jakąś noc or sth nie znaczy, że jest no-lifem, ponieważ nie ma to charakteru nałogowego, jak w przypadku Nephilimsów.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lojalny
Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa.
<krztusi się ze śmiechu> co za hipokryta...
Weźmy sobie za przykład Marjanka, który od początku roku szkolnego już kilkanaście razy nie poszedł do szkoły. Innych zawodników już nawet nie liczę.
A jeśli twierdzisz, że ktoś od nas nie idzie do pracy/na uczelnie żeby pograć, to mogę powiedzieć, że jesteś conajmniej śmieszny - bo jeszcze od początku wojny nie było ANI JEDNEGO takiego przypadku (a przypadków, że ktoś loga nawet podczas bitwy, bo musi iść do pracy było mnóstwo). Uciekanie ze szkoły u nas - naprawdę bardzo bardzo sporadycznie.

PS Jak najdzie cię ochota by mi odpisać, to proszę, pomyśl 10x zanim wyślesz posta, lub chociaż zawołaj mamę, żeby ci to zredagowała, bo czytanie twoich wypowiedzi to prawdziwa męczarnia. Thx.

PS2 Jakby ktoś pytał czemu odpisuje jakiemuś gnojkowi o trzeciej w nocy - właśnie wróciłem z imprezy, a jutro nie muszę wcześniej wstawać.

Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 03:13.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania