![]() |
#1861 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2009
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ta najlepiej spedzic najlepsze lata swojego zycia przed kompem.Z takiego okresu wlasnie czlowiek ma najlepsze wspomnienia, jak było sie młodym, głupim,latało sie po podworku i robilo głupie rzeczy ;] pozniej jak czlowiek jest starszy, bardziej powazny i ogarniety,to juz nie jest to samo..Przykre jest to, ze niektorzy z tych mlodych lat nie beda mieli wspomnien,i jest mi ich serdecznie szkoda, bo doskonale rozumiem ze tibia wciaga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2009
Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1868 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 133
|
![]() Cytuj:
![]() Jak juz to tylko supp~ i wiesz co, po "kilkuset" piwkach rozne pomysly przychodzily nam do glowy ![]() Wogle ja nierozumiec cie stary wyjdz czasem z domu, jak jacek pisal wypij piwko i naprwade wyluzuj czasem.... Teraz sobie nawzajem cisniemy na tibi ale jak bym znal niektorych z rl to pewnie nic bym donich niemial ![]()
MONEK Ostatnio edytowany przez Acriati - 21-10-2009 o 15:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Cytuj:
edit. a skad ty niby wiesz kto jakie ma zdanie o mnie? Zajmij sie soba i pomysl co kto o tobie mysli;]
![]() Ostatnio edytowany przez Eloth' - 21-10-2009 o 17:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2009
|
![]() zaraz spam pojdzie za to ze anders dostal delete. dawac dawac pizdy
Ostatnio edytowany przez spirit-of-bicho - 21-10-2009 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2009
Stan: Usunięty
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Autodamaged post.
Ostatnio edytowany przez Rudy_Kojot - 26-11-2009 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Eloth' - 21-10-2009 o 20:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Znowu się wam udało z banami - z tego co widzę na forum tylko 5 osób go dostało (w tym dwa delety), a powinno znacznie więcej. Cóż, może będziemy mieli więcej szczęścia za 2-3 tygodnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2009
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
|
![]() Zaghi nie jest od Nephilims wiec nie wiem o czym wy gadacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ciekawe ile by było banów u Was, gdybyście mieli taką swobodę expa..
Ale fakt, oszustwo to oszustwo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
dobra, już nie pierdol, bo wszyscy od was używają też bota na bitwach (dash, wrzucanie śmieci, lookanie za ile zniknie m wall etc), i my też możemy to robić, ale jakoś z tego nie korzystamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
![]() No teraz to zes przesadzil,znowu swiete Wanted dupi smuty na forum.
Kazdy z Wanted ma cash makera ktory popyla na elfie a i moze wasz wielki lider(Nicklas) nie uzywa elfa? Jak chcecie dawac rady i umoralniac zacznijcie od samych siebie. Co do tych takich smiesznych ludzi tu piszacych typu Acriati na co ty sie tu udzielasz przeciez to nie twoja wojna,po co ludzie nie bioracy udzialu w wojnie sie wypowiadaja. Kazdy dobrze wie ze jakbyscie mogli grac to byscie siedzieli non stop przed tibia i skonczcie pisac tu glupoty. Do tego dochodzi wasze logowanie od 1 w nocy do 12 jest same Wanted online. Tak patrze na to od 2 miesiacy i dochodze do wniosku ze wy nie macie ani szkoly ani studiow ani pracy,do tego piszecie ze jestescie tacy dorosli dziecinstwo swoje wspominacie jakby bylo wieki temu,wiec co wy w zyciu robicie skoro czas tzw. najbardziej produktywny poswiecacie tibii mam na mysli godziny miedzy 6 a 14 nie mowiac juz o tych siedzacych po nocach. Wniosek jest prosty Nephilism bawi sie gra bo loguja sie o normalnych godzinach po powrocie z uczelni,ze szkoly,z pracy,a Wanted nie moga grac za dnia loguje sie o porach nieludzkich dla przecietnego organizmu i zawala noce tudziez wagaruje nie idzie do pracy zeby moc wbic troche expa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1880 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co za bełkot, gosh. Przebicie się przez to to spore wyzwanie. Ale z tego co udało mi się zrozumieć, to z Wanted to prawie nikt nie boci na mainach, może jakieś nieliczne przypadki. Bot knightów też żadnych nie mamy, nie licząc sześćdziesiątych knightów na faccu (i to też w raczej skromnych ilościach). Co do Niklasa - nie wiem czy używa on bota, nie pytałem.
Logowanie w nocy i w środku dnia? Bo widzisz - jak u nas ludzie pracują, to mają zazwyczaj na różne zmiany. Jak na popołudniową to można grać w nocy, w południe spać, a po południu iść do pracy. Zresztą jak każdy sobie zorganizuje dzień. To samo dotyczy się zajęć na studniach, które są w różnych godzinach, a w niektóre dni w ogóle nie trzeba iść na uczelnie. To, że od czasu ktoś zarwie jakąś noc or sth nie znaczy, że jest no-lifem, ponieważ nie ma to charakteru nałogowego, jak w przypadku Nephilimsów. Cytuj:
Weźmy sobie za przykład Marjanka, który od początku roku szkolnego już kilkanaście razy nie poszedł do szkoły. Innych zawodników już nawet nie liczę. A jeśli twierdzisz, że ktoś od nas nie idzie do pracy/na uczelnie żeby pograć, to mogę powiedzieć, że jesteś conajmniej śmieszny - bo jeszcze od początku wojny nie było ANI JEDNEGO takiego przypadku (a przypadków, że ktoś loga nawet podczas bitwy, bo musi iść do pracy było mnóstwo). Uciekanie ze szkoły u nas - naprawdę bardzo bardzo sporadycznie. PS Jak najdzie cię ochota by mi odpisać, to proszę, pomyśl 10x zanim wyślesz posta, lub chociaż zawołaj mamę, żeby ci to zredagowała, bo czytanie twoich wypowiedzi to prawdziwa męczarnia. Thx. PS2 Jakby ktoś pytał czemu odpisuje jakiemuś gnojkowi o trzeciej w nocy - właśnie wróciłem z imprezy, a jutro nie muszę wcześniej wstawać. Ostatnio edytowany przez PussyWizak - 22-10-2009 o 03:13. |
|
![]() |
![]() |