Zobacz pojedynczy post
stary 05-11-2009, 20:01   #16444
mYchas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: b-stok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
po kiego chuja sie klocicie kto ile zarabia...?

pewnie, ze bym chcial zarabiac 6 patykow na miesiac i chuj mnie obchodzi czy jakis kretyn tyle zarabia czy nie. ogolnie popatrzcie tylko na to co ten mychas wypisuje... pieniadze niszcza ludzi i to wiadomo od dawna. majac do wyboru najnizsza krajowa albo byc jakims zadufanym pedalem, co byscie wybrali? pieniadze to dobra sprawa, ale jest cala masa wazniejszych i lepszych rzeczy. a ty mychas jestes tepym idiota jesli nie wiesz co by sie stalo bez tych "glupich roboli", ktorzy zarabiaja po 1000zl... sam mendo sie prawdopodobnie wzbogaciles na plecach takich ludzi. brzydze sie toba...
Wiesz co by sie stalo bez tych glupich roboli?Sciagneli by nowych z Chin ktorzy by za*******ali za polowe mniejsza stawke na godzine.I wbij se do glowy ze taki zadufany pajac przezyje dluzej niz twoj wzror ktory zamiata 8h dziennie chodniki zeby miec co wrzucic do garnka.I wiesz co ci powiem?Takie cipy jak ty albo vis albo leca pod most albo maluja krawezniki bo dla was pieniadz kurwa gowno znaczy wazniejsze jest co koledzy powiedza ,a wiesz czemu tak gadasz?Bo za*******asz na garnuszku u mamusi i takie jebane 90zl nie ma dla ciebie wartosci bo przeciez nie ty ta kase zarobiles.Zrozum kurwa ,ze w zawodowce/lo/technikum wiecznie uczyc sie nie bedziesz i w koncu bedziesz musial isc cepie do roboty bo mamusia z tatusiem umra i juz nie bedzie kogo doic na pacc.Bedziesz szukal roboty jak pies kielbasy i skonczy sie sen technika informatyka o pracy w zawodzie kurwa z 7 tys miesiecznie ,a wtedy sam zaczniesz za*******ac po trupach zeby miec byle jaka prace nie koniecznie w zawodzie.Ale zeby taki tuman jak ty albo vis to poja potrzebny jest czas.

Jestescie dnem skonczonym dnem

bartek8808
Co mnie kurwa obchodzi po co ty grasz w tibie?Jebnij idioto sie w leb zanim nastepny raz zaczniesz mi opisywac swoje przezycia.

Ostatnio edytowany przez mYchas - 05-11-2009 o 20:05.
mYchas jest offline   Odpowiedz z Cytatem