Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-11-2009, 19:45   #16441
VeB
Użytkownik Forum

VeB's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
Domyślny

ty czy twoj tata?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-11-2009, 19:49   #16442
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor

Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Viitro Pokaż post
OK.
Bo jak by zarabiał 6k zł to by grał w WoWa a nie w Tipie;p
No z tym to akurat sie nie zgadzam. Jakby koniecznie chcial grac w WoWa to by to robil nawet na jakims prywatnym serwerze. Na pewno wielu forumowiczow stac na to zeby sobie pograc w WoWa ale mimo tego graja w Tibie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Puff Pokaż post
Jaki ty jesteś głupi
No jest glupi i z kazdym swoim postem pokazuje to coraz bardziej hehe. Adrian tak? Jakos nie znalem Cie z tej strony zebys wdawal sie w dyskusje z idiotami no ale ten jest wyjatkowym idiota wiec Cie rozumiem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mYchas Pokaż post
Smiech na sali..Puff 22 letni koles nie umiejacy sie wyslowic pisze mi ,ze jestem pojebany.To powiedz mi imbecylu po co grasz w tibie?Bo masz tam dziewczyne?Czy nie bedziesz mial tematow do rozmow na przerwach w szkole co?

abece
Jestem pojebany bo nie wydaje realnej kasy na tibie?Bo nie pucuje dup tak jak wy?Bo wole grac w tibie przy czym utrzymywac kontakt z dawnymi znajomymi niz (tak jak wy byscie to zrobili) grac w wowa ,wywalac na niego kase ,a znajomych olac?Bo sam miesiecznie zarabiam wiecej niz twoi rodzice razem?Wymienilem wszystkie rzeczy ktore cie gryza czy o czyms zapomnialem?hmm....

zalosny jestes koles innym slowem ciebie nie okreslisz
Mniemam ze Puff nie ma problemow z wyrazaniem swoich mysli, z wyslawianiem sie. Pisze ci ze jestes pojebany... Zauwaz, ze nie tylko on tak twierdzi wiec cos musi w tym byc
Zadajesz pytania na bardzo niskim poziomie, w dodatku sam sobie na nie odpowiadasz. Ludzie graja w tibie z roznych powodow. Ja np gralem po to zeby sobie pochodzic na hunty, pogadac z kolegami, wypelnic sobie wolny czas. Niekotrzy to robia bo sa uzaleznieni, chca sobie zarobic lub chca po prostu znalezc sie w pewnej grupie i miec z kim porozmawiac lub tez komus zaimponowac np tym ile sie zarabia w rl.
Drogi kolego musisz wiedziec, ze nie dla kazdego pieniadze sa wyznacznikiem wartosci. Z tego co widze to spora czesc uzytkownikow tego forum interesuje sie tym gdzie pracujesz i poglebia temat. Mnie natomiast to zupelnie nie interesuje i dla mnie mozesz zarabiac 20 tys miesiecznie, co nie zmienia faktu ze dla mnie jestes po prostu zwyklym idiota.
bartek8808 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2009, 19:50   #16443
VeB
Użytkownik Forum

VeB's Avatar

Domyślny

kuzwa. >.<

Ostatnio edytowany przez VeB - 05-11-2009 o 19:53.
VeB jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2009, 20:01   #16444
mYchas
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: b-stok

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukasz'92 Pokaż post
po kiego chuja sie klocicie kto ile zarabia...?

pewnie, ze bym chcial zarabiac 6 patykow na miesiac i chuj mnie obchodzi czy jakis kretyn tyle zarabia czy nie. ogolnie popatrzcie tylko na to co ten mychas wypisuje... pieniadze niszcza ludzi i to wiadomo od dawna. majac do wyboru najnizsza krajowa albo byc jakims zadufanym pedalem, co byscie wybrali? pieniadze to dobra sprawa, ale jest cala masa wazniejszych i lepszych rzeczy. a ty mychas jestes tepym idiota jesli nie wiesz co by sie stalo bez tych "glupich roboli", ktorzy zarabiaja po 1000zl... sam mendo sie prawdopodobnie wzbogaciles na plecach takich ludzi. brzydze sie toba...
Wiesz co by sie stalo bez tych glupich roboli?Sciagneli by nowych z Chin ktorzy by za*******ali za polowe mniejsza stawke na godzine.I wbij se do glowy ze taki zadufany pajac przezyje dluzej niz twoj wzror ktory zamiata 8h dziennie chodniki zeby miec co wrzucic do garnka.I wiesz co ci powiem?Takie cipy jak ty albo vis albo leca pod most albo maluja krawezniki bo dla was pieniadz kurwa gowno znaczy wazniejsze jest co koledzy powiedza ,a wiesz czemu tak gadasz?Bo za*******asz na garnuszku u mamusi i takie jebane 90zl nie ma dla ciebie wartosci bo przeciez nie ty ta kase zarobiles.Zrozum kurwa ,ze w zawodowce/lo/technikum wiecznie uczyc sie nie bedziesz i w koncu bedziesz musial isc cepie do roboty bo mamusia z tatusiem umra i juz nie bedzie kogo doic na pacc.Bedziesz szukal roboty jak pies kielbasy i skonczy sie sen technika informatyka o pracy w zawodzie kurwa z 7 tys miesiecznie ,a wtedy sam zaczniesz za*******ac po trupach zeby miec byle jaka prace nie koniecznie w zawodzie.Ale zeby taki tuman jak ty albo vis to poja potrzebny jest czas.

Jestescie dnem skonczonym dnem

bartek8808
Co mnie kurwa obchodzi po co ty grasz w tibie?Jebnij idioto sie w leb zanim nastepny raz zaczniesz mi opisywac swoje przezycia.

Ostatnio edytowany przez mYchas - 05-11-2009 o 20:05.
mYchas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2009, 20:06   #16445
DajKamienia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2009
Lokacja: Polska

Stan: Niegrający
Imię: Dziewul
Profesja: Rookstayer
Świat: Wiejska
Poziom: 666
Poziom mag.: 10
Domyślny

@mYchas
1. Jestes po.... kazdy wie o co chodzi i nie napisze inaczej bo znow mnie zbanuja xd
2. Co Ty tak ciagle z tymi rodzicami do kazdego? Wszystkim mowisz, ze ile to Ty nie zarabiasz i ze kogos rodzice razem zarabiaja mniej. Masz jakis problem z tym lub z rodzicami swoimi?
3. Nie rob z siebie jakiegos Boga, ze zarabiasz 6k, ze masz kompa i tak wlaczonego 24/7 bo mowisz to tylko po to, aby ktos nie mogl Ci dogadac i masz zamiar ze sie zglebi.

Juz raz Cie pogonili stad. Wrociles znow. I chyba dlatego wyjebalem Cie na Lelevafu hahah XD(dlatego, ze jestes takim dzbanem)

yo
DajKamienia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2009, 20:12   #16446
Tymmon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 12 2004

Imię: Akon Yode
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar'syl Pokaż post
Jak ty masz chłopie najebane... 5,800? Moze do groszy nam jeszcze powiesz? Poszedł byś do roboty to byś wiedział ze wyplata nigdy (a przynajmniej rzadko jest taka sama) bo stawka wypłaty zależy od przychodów firmy. No chyba ze jesteś szefem albo posłem... w co wątpię. Żeby zarobić 5,800 trza się narobić, a ktoś taki jak ty który zamiast pracować siedzi 24/h na forum i się wykłóca jak gówniarz raczej nie pracuje za ciężko jeżeli w ogóle pracuje...

Ciekawe jak mi teraz dojebiesz lapsie Dajesz, wyżyj sie
Generalnie w dupie mam te całe wasze dywagacje i napinanie się aczkolwiek chciałem zauważyć, że jak podpisujesz umowę o pracę to z reguły masz stałe miesięczne wynagrodzenie, które zmienia się tylko w przypadku uzyskania premi lub podwyżki. Chyba, że miałeś na myśli miesięczną inflację i realną wartość pieniądza, to fakt, każdego miesiąca dostajesz te same pieniądze ale o różnej sile nabywczej.

A 5,800 miesięcznie, niezależnie czy brutto czy netto, jeżeli ktoś w młodym wieku zarabia, to albo jest dobrym informatiem/grafikiem komputerowym albo pracuje w dobrze prosperującym portalu typu wp.pl...albo można znaleźć jego zdjęcia na odloty.pl

Edit:

Aha, od razu mówie że nie czytałem całych wypowiedzi, więc jeżeli ten oto pacjent chwali się że zarabia 5800 miesięcznie, grając w Tibie...to mi brak słów na komentowanie tego

POZDRO

Ostatnio edytowany przez Tymmon - 05-11-2009 o 20:13.
Tymmon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2009, 20:13   #16447
Puff
Użytkownik Forum

Puff's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 000
Domyślny

ha ha i ha
stary 05-11-2009, 20:15   #16448
Sienx
Użytkownik Forum

Sienx's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 299
Domyślny

@Mychas

Czemu piszesz ze ktoś nie umie się wysłowić ? Widziałeś na realu jak porusza językiem i się jąka ? lub zamiast -R mówi L ? a może napiszesz ze ktoś kto pisze ze Jesteś pojebany i nie pisze spontanicznie nie umie się wysłowić ? Nie wiem jak możesz odróżniać osobę która w rozmowach z ludźmi nie potrafi się wysłowić poprzez jego posty.
Sienx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2009, 20:18   #16449
Puff
Użytkownik Forum

Puff's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 000
Domyślny

cześć .....
stary 05-11-2009, 20:18   #16450
VeB
Użytkownik Forum

VeB's Avatar

Domyślny

walczcie wojownicy! trzeba wytepic napinaczy z forum! gogogog
stary 05-11-2009, 20:21   #16451
Tymmon
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie wyjebales mnie pajacu tylko jakiegos Szweda/Brazola hooy go wie dla ktorego ojebalem chara za gp na guardi przed tym jak go odzyskales kumasz zjebie?
Powiedz dla mamy żeby obiad wstawiła.
stary 05-11-2009, 20:22   #16452
VeB
Użytkownik Forum

VeB's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Kurwa lomie nikt mnie nie wyjebal z forum tylko sam przestalem pisac bo mam inne ciekawsze zajecia niz pisanie z marginesami z chelma.Co do tego chara to kurwa juz chyba tradycja ,ze nikt kurwa ale to nikt nic nie czyta.Nie wyjebales mnie pajacu tylko jakiegos Szweda/Brazola hooy go wie dla ktorego ojebalem chara za gp na guardi przed tym jak go odzyskales kumasz zjebie?

A teraz elo ide pisac z normalnymi ludzmi ,a nie pierdolonym marginesem spolecznym , dziecmi ulicy dla ktorych kazdemu z osobna trzeba pisac to samo bo kurwa w*******a sie cep nie w temacie i pisze bzdury.Tak tak tylko temu chwilowo opuszczam to forum.Za jakis czas tu wpadne.Moze sie w koncu kurwa nauczycie czytac posty niedojeby.

up
To ,ze koles pisze do mnie wyrazy ktorych nie zna znaczenia to tez jest blad co do poprawnego wyslawiania sie.Boze ale ty tempy jestes.Przestan grac i idz do szkoly okey?A teraz bb
czlowieniu, bo ci zylka peknie. wnioskujac po twoim sposobie pisania postow, to niedlugo dostaniesz palpitacji serca i jebniesz w kalendarz z nerwów. nie tlumacz sie i tak wiemy, ze zostales wyjebany z chara. ahahahaha
stary 05-11-2009, 20:23   #16453
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Domyślny

Cytuj:
bartek8808
Co mnie kurwa obchodzi po co ty grasz w tibie?Jebnij idioto sie w leb zanim nastepny raz zaczniesz mi opisywac swoje przezycia.
Cos tam wczesniej chyba wspominales o czytaniu ze zrozumieniem. Wiecej nie pisz o rzeczach o ktorych kompletnie nie masz pojecia.
stary 05-11-2009, 20:30   #16454
Tymmon
Użytkownik Forum

Domyślny

Chyba się od "tego marginesu" wiele nauczyłeś co chłopaku z grubym portfelem?

Mi się nie chce, więc daruj sobie...chciałem Ci tylko wytknąć wieś którą tutaj szczerzysz a o którą oskarżasz innych.

Idź już, ja też ide. nie mój server, nie moje forum.
stary 05-11-2009, 20:33   #16455
Fan_Dzidzi2
Użytkownik Forum

Fan_Dzidzi2's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar'syl Pokaż post
Jak ty masz chłopie najebane... 5,800? Moze do groszy nam jeszcze powiesz? Poszedł byś do roboty to byś wiedział ze wyplata nigdy (a przynajmniej rzadko jest taka sama)
albo masz umowe o prace/dzielo, wtedy kwota jaka otrzymujesz jest zawsze taka sama. wiem z wlasnego doswiadczenia
stary 05-11-2009, 20:34   #16456
mYchas
Użytkownik Forum

Domyślny

Szerze wies bo mieszkam na ogromnej wski ktora zwie sie bialystok ,a tego ,ze ktos pisze "se","dla" itd jebie mnie ,a na pewno tego nie wytykam ( chyba mnie z Sienxem polonista po zawodowce pomyliles).

up
Co ty piszesz dla debila ktory czytac nie umie?Wyraznie napisalem ,ze mam 5,800~ miesiecznie gdzie ~co oznacza ,ze kwota nie jest stala ,a ten cep pierdoli po swojemu.

Dobra serio papa krzyzyk wam na droge i s*******am z tej meliny,coraz czesciej przez was uzywam wulgaryzmow ,a to zleeee
papa pacaneria

Ostatnio edytowany przez mYchas - 05-11-2009 o 20:38.
stary 05-11-2009, 20:36   #16457
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Domyślny

Cytuj:
VeB
to gowno pedaly wiecie

up
No nie mam pojecia chociaz teraz juz mam bo mi napisales dlaczego grasz w tibie bo mnie to gowno obchodzi rozumiesz?
Piszesz mi o czytaniu z zrozumieniem chociaz sam debilu napisales wczesniej po jakiegos hooya po co ktos moze grac w tibie jak kurwa nawet nie o to chodzilo ;]
strzalka
No do ciebie widocznie trzeba pisac bezposrednio bez zadnego wprowadzenia w temat. Wlasciwie nie ma znaczenia w jaki sposob ktos sie do ciebie zwraca bo i tak nie zrozumiesz.
stary 05-11-2009, 20:38   #16458
DajKamienia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 10 2009
Lokacja: Polska

Stan: Niegrający
Imię: Dziewul
Profesja: Rookstayer
Świat: Wiejska
Poziom: 666
Poziom mag.: 10
Domyślny

Juz 2 lub 3 raz wytykasz komus, ze jest po zawodowce lol.
Wez wyjdz. Sam chyba tylko zawodowke skonczyles i dlatego tak kazdego sie czepiasz, lub teksty sie powoli Ci koncza
DajKamienia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2009, 20:41   #16459
mYchas
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DajKamienia Pokaż post
Wez wyjdz. Sam chyba tylko zawodowke skonczyles i dlatego tak kazdego sie czepiasz, lub teksty sie powoli Ci koncza
ej wrozko zamknij pysk ok?Skonczylem technikum , mam mature ,licencjat ,studiuje nadal czyli cos czego ty nigdy nie osiagniesz
stary 05-11-2009, 20:41   #16460
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DajKamienia Pokaż post
on zarabia 5 800 wiec nie podskakuj
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 0, gości: 12)

Zasady postowania