|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#16442 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() No jest glupi i z kazdym swoim postem pokazuje to coraz bardziej hehe. Adrian tak? Jakos nie znalem Cie z tej strony zebys wdawal sie w dyskusje z idiotami no ale ten jest wyjatkowym idiota wiec Cie rozumiem ![]() Cytuj:
![]() Zadajesz pytania na bardzo niskim poziomie, w dodatku sam sobie na nie odpowiadasz. Ludzie graja w tibie z roznych powodow. Ja np gralem po to zeby sobie pochodzic na hunty, pogadac z kolegami, wypelnic sobie wolny czas. Niekotrzy to robia bo sa uzaleznieni, chca sobie zarobic lub chca po prostu znalezc sie w pewnej grupie i miec z kim porozmawiac lub tez komus zaimponowac np tym ile sie zarabia w rl. Drogi kolego musisz wiedziec, ze nie dla kazdego pieniadze sa wyznacznikiem wartosci. Z tego co widze to spora czesc uzytkownikow tego forum interesuje sie tym gdzie pracujesz i poglebia temat. Mnie natomiast to zupelnie nie interesuje i dla mnie mozesz zarabiac 20 tys miesiecznie, co nie zmienia faktu ze dla mnie jestes po prostu zwyklym idiota. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Warszawa.
Profesja: Paladin
Świat: Furora
Poziom: 43
|
![]() kuzwa. >.<
POLONIA!!! Ostatnio edytowany przez VeB - 05-11-2009 o 19:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16444 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2009
Lokacja: b-stok
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Jestescie dnem skonczonym dnem bartek8808 Co mnie kurwa obchodzi po co ty grasz w tibie?Jebnij idioto sie w leb zanim nastepny raz zaczniesz mi opisywac swoje przezycia. Ostatnio edytowany przez mYchas - 05-11-2009 o 20:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2009
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Dziewul
Profesja: Rookstayer
Świat: Wiejska
Poziom: 666
Poziom mag.: 10
|
![]() @mYchas
1. Jestes po.... kazdy wie o co chodzi i nie napisze inaczej bo znow mnie zbanuja xd 2. Co Ty tak ciagle z tymi rodzicami do kazdego? Wszystkim mowisz, ze ile to Ty nie zarabiasz i ze kogos rodzice razem zarabiaja mniej. Masz jakis problem z tym lub z rodzicami swoimi? 3. Nie rob z siebie jakiegos Boga, ze zarabiasz 6k, ze masz kompa i tak wlaczonego 24/7 bo mowisz to tylko po to, aby ktos nie mogl Ci dogadac i masz zamiar ze sie zglebi. Juz raz Cie pogonili stad. Wrociles znow. I chyba dlatego wyjebalem Cie na Lelevafu hahah XD(dlatego, ze jestes takim dzbanem) yo |
![]() |
![]() |
![]() |
#16446 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A 5,800 miesięcznie, niezależnie czy brutto czy netto, jeżeli ktoś w młodym wieku zarabia, to albo jest dobrym informatiem/grafikiem komputerowym albo pracuje w dobrze prosperującym portalu typu wp.pl...albo można znaleźć jego zdjęcia na odloty.pl Edit: Aha, od razu mówie że nie czytałem całych wypowiedzi, więc jeżeli ten oto pacjent chwali się że zarabia 5800 miesięcznie, grając w Tibie...to mi brak słów na komentowanie tego ![]() POZDRO
I know how to do things one way....and that's illegal. Ostatnio edytowany przez Tymmon - 05-11-2009 o 20:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 000
|
![]() ha ha i ha
![]() |
#16448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 299
|
![]() @Mychas
Czemu piszesz ze ktoś nie umie się wysłowić ? Widziałeś na realu jak porusza językiem i się jąka ? lub zamiast -R mówi L ? a może napiszesz ze ktoś kto pisze ze Jesteś pojebany i nie pisze spontanicznie nie umie się wysłowić ? Nie wiem jak możesz odróżniać osobę która w rozmowach z ludźmi nie potrafi się wysłowić poprzez jego posty. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 000
|
![]() cześć .....
![]() |
#16450 |
Użytkownik Forum
|
![]() walczcie wojownicy! trzeba wytepic napinaczy z forum! gogogog
![]() |
#16451 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiedz dla mamy żeby obiad wstawiła.
![]() |
#16452 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16454 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba się od "tego marginesu" wiele nauczyłeś co chłopaku z grubym portfelem?
Mi się nie chce, więc daruj sobie...chciałem Ci tylko wytknąć wieś którą tutaj szczerzysz a o którą oskarżasz innych. Idź już, ja też ide. nie mój server, nie moje forum.
![]() |
#16455 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Lokacja: Warszawa
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#16456 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szerze wies bo mieszkam na ogromnej wski ktora zwie sie bialystok ,a tego ,ze ktos pisze "se","dla" itd jebie mnie ,a na pewno tego nie wytykam ( chyba mnie z Sienxem polonista po zawodowce pomyliles).
up Co ty piszesz dla debila ktory czytac nie umie?Wyraznie napisalem ,ze mam 5,800~ miesiecznie gdzie ~co oznacza ,ze kwota nie jest stala ,a ten cep pierdoli po swojemu. Dobra serio papa krzyzyk wam na droge i s*******am z tej meliny,coraz czesciej przez was uzywam wulgaryzmow ,a to zleeee papa pacaneria Ostatnio edytowany przez mYchas - 05-11-2009 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16457 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Imię: Vire
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2009
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
Imię: Dziewul
Profesja: Rookstayer
Świat: Wiejska
Poziom: 666
Poziom mag.: 10
|
![]() Juz 2 lub 3 raz wytykasz komus, ze jest po zawodowce lol.
Wez wyjdz. Sam chyba tylko zawodowke skonczyles i dlatego tak kazdego sie czepiasz, lub teksty sie powoli Ci koncza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16459 |
Użytkownik Forum
|
![]() ej wrozko zamknij pysk ok?Skonczylem technikum , mam mature ,licencjat ,studiuje nadal czyli cos czego ty nigdy nie osiagniesz
|
![]() |
![]() |