Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 02-12-2009, 12:23   #4689
Abor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Zizka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Avision
Świat: Morgana
Poziom: 95
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etun Pokaż post
@Zizka

Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz , padłeś kilka razy od Flow gdy ja tam jeszcze byłem a teraz taki wielki ich przyjaciel.
Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą bo poprostu jesteś zerem , pamiętam jak kiedyś siedziałem z Tobą i Exoniosem na vent to każdy z Ciebie sie śmiał a Ty nic nie mówiłeś.A co do Toksonga , Tenshinkhana i kilku innych , byliśmy kolegami juz dawno we Flow i nadal jesteśmy więc nie ma powodu podlizywać się.

P.S.
Pozdro Matuesz - Pamiętasz jak zjadłeś całe kakao "Puchatek"? haahah ;]
No widzisz mr. the tongue tornado. Nie jestes w stanie pojac prostych faktow gram w ta gre bo z nudow, dla zabicia czasu, ale glownie dla ludzi ktorzy w nia graja, kolegow przyjaciol etc i w tej kwestii nic sie nie zmieni moj kolego, jakies nieporozumienia nie sa powodem zeby sie od nich odwrocic

Co do venta. To pierwsze slysze bo z rajmim nigdy nie bylem na zadnym vencie sorry fail. A nawet jesli mowisz o ts to doprawdy nie moja wina ze bylem jedynym przedstawicielem miasta Panow - Bydgoszczy pzodrowienia dla krzyzakow <33 i coz, wiem ze teraz moglbym liczyc na ich pomoc, tak samo i w druga strone.

ale Ty moj drogi nie jestes w stanie chyba odroznic kawalow/zartow zwiazanych z lokalnym zatargami od pojazdow i wrzut

nie wiem, czy osoba, ktora wypina sie na swoich kolegow moze tutaj mowic kto jest zerem moze zapytaj toksonga o pare cytatow hemp gru i firmy odnosnie sprzedawczykow i konfidentow na pewno ci to dobrze wyklaruje

EDIT: mam nadzieje ze ten post ladnie ci przedstawil czym jest przyjazn

PS Endi... mam nadzieje ze juz wybrales miejsce zrzutu? twarz, klata, tylek? wiesz obietnica to obietnica trzeba dotrzymac :>

Ostatnio edytowany przez Abor - 02-12-2009 o 12:25.
Abor jest offline   Odpowiedz z Cytatem