![]() |
#4681 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Miszcz XD <znaki :/>
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4682 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Imię: Brandon peich
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: sto
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4684 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Morgana, Kyra
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4685 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zizka
Zastanawiam się co ty takiego zrobiłeś że takiego kozaka tutaj rżniesz , padłeś kilka razy od Flow gdy ja tam jeszcze byłem a teraz taki wielki ich przyjaciel. Twoje słowa dla mnie nic nie znaczą bo poprostu jesteś zerem , pamiętam jak kiedyś siedziałem z Tobą i Exoniosem na vent to każdy z Ciebie sie śmiał a Ty nic nie mówiłeś.A co do Toksonga , Tenshinkhana i kilku innych , byliśmy kolegami juz dawno we Flow i nadal jesteśmy więc nie ma powodu podlizywać się. P.S. Pozdro Matuesz - Pamiętasz jak zjadłeś całe kakao "Puchatek"? haahah ;]
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4686 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4687 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4688 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4689 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Co do venta. To pierwsze slysze bo z rajmim nigdy nie bylem na zadnym vencie sorry fail. A nawet jesli mowisz o ts to doprawdy nie moja wina ze bylem jedynym przedstawicielem miasta Panow - Bydgoszczy ![]() ale Ty moj drogi nie jestes w stanie chyba odroznic kawalow/zartow zwiazanych z lokalnym zatargami od pojazdow i wrzut ![]() nie wiem, czy osoba, ktora wypina sie na swoich kolegow moze tutaj mowic kto jest zerem ![]() ![]() EDIT: mam nadzieje ze ten post ladnie ci przedstawil czym jest przyjazn ![]() PS Endi... mam nadzieje ze juz wybrales miejsce zrzutu? twarz, klata, tylek? wiesz obietnica to obietnica trzeba dotrzymac :> Ostatnio edytowany przez Abor - 02-12-2009 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4690 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh , Zizka sorry ale żadne teksty Hemp Gru czy Firmy w stylu : JP , HWDP I Mam wyjebane nie robią na mnie wrażenia , bo po mieście dzieci 13 letnie udaja kozakow a jak policja złapie to maja pełne majtki ^^
Aha i jeszcze jedno, odszedłem z Flow , trudno się mówi , tak samo zrobiło arpens gdy byli z Avis , jedynie Rise trzyma sie razem do dziś , i nie rozumiem jak możesz porównywać grę do rl , odszedłem do innej strony a nie rozjebałem sie na komendzie hahah --- Etun dodał 3 minut i 51 sekund później --- Cytuj:
![]() Robert jak tam manewry?
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() Ostatnio edytowany przez Etun - 02-12-2009 o 12:59. Powód: Automerged Doublepost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4691 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4692 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4693 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Wiszu Który z nich to Peja?Kermit?
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4694 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli w domu masz kurwe co cie zdradza wypierdol ja za drzwi, tylko ziomek doradza w sumie mnie nie przeszkadza ale jak to wyglada jak milosc twego zycia wisi lapsom na jadrach.
![]() @Zizka Na chuj sie odzywasz.. Ty za to jestes fifarafa kurwa przez tyle wojen przyszedles na gotowe i o respy placzesz. Etun i reszta mieli przynajmiej jaja kurwa i nie jeczeli ze respy im zajmuja tlyko kurwa odrazu przeszli do dzialania... JUZ TO WSPOMINALEM NA GATHERZE.. NIE PODOBA SIE ZROBCIE WOJNE, LEKARSTWO NA WSZYSTKO. Ostatnio edytowany przez Canabis - 02-12-2009 o 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4696 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zizka - jesteś hejterem
@Mateusz Wiecie co z nim zrobic? Wszystko na mój koszt ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4697 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2009
Imię: Kuraa
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Co do oceny zizki to niestety Mefju ma racje niektorzy walczyli o wolnosc morgany przez 2 lata niektorzy dluzej a niektorzy siedzieli w sibunie nie obrazajac owej gildi lub jako neutral a teraz graja fajterow wyganiaja z respow i takie tam ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4698 |
Użytkownik Forum
|
![]() ^^ Kura widzę że poszedłeś po rozum do głowy bo choć raz coś mądrego napisałeś, jestem pod wrażeniem
![]() |
![]() |
![]() |
#4699 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Etuun WOOOOOOW studiujesz! WOOOOOOW znasz slang! WOOOOOW rysiek peja to twoj idol. WOOOOOW! --- Abor dodał 1 minut i 30 sekund później --- Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Abor - 02-12-2009 o 13:26. Powód: Automerged Doublepost |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4700 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAAAK CHCIALEM WOJNY I CHCE DALEJ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |